back arrow

HOME

Nieuw: Monsters Unchained

Laatste update 25-08-2023

4 min leestijd

thumbnail

In de zomer van 2023 werd de Monsters Unchained gokkast toegevoegd aan het spelaanbod! Het monsterlijk goede spel komt uit de collectie van de spelprovider Red Tiger! Alles aan het kansspel is spannend, dat geldt dus ook voor de achtergrond, de symbolen en de geluiden. De aandacht gaat uit naar de monsters, want die nemen een speciale bonusfeature met zich mee.

Hoe werkt de Monsters Unchained gokkast?

Je speelt op de Monsters Unchained gokkast met vijf rollen en drie rijen. De standaard winlijnen zijn ingewisseld voor 243 manieren om te winnen. Ongeacht de inzet zijn alle winstmanieren beschikbaar op het splinternieuwe spel van Red Tiger.

De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin en je mag maximaal €10 inzetten per spin. Het RTP-percentage bedraagt 94,72% en je maakt kans op een hoofdprijs van 19.281x de inzet. Natuurlijk kan je de Monsters Unchained gokkast ook spelen op de smartphone, bijvoorbeeld op de gratis
BetCity applicatie!

Monsters Mini-Features

Het bijzondere aan de Monsters Unchained is dat de speler rekening moet houden met een bepaalde cyclus. Het doel is om binnen de eerste negen spins zoveel als mogelijk Chain Breaker symbolen te verzamelen. De desbetreffende symbolen zijn gelinkt aan de monsters op het kansspel. Een Chain Breaker symbool kan een monster activeren. Bij de 10e opeenvolgende spin komt de monster voorbij op het speelscherm en kan de speler genieten van een Mini-Feature. Het kan gaan om twee tot zeven extra Wild symbolen, extra hoge vermenigvuldigers of een groter speelveld met meer winstkansen. In het beste geval worden er meerdere Mini-Features tegelijkertijd geactiveerd. Het spel kan uitbreiden tot 30 symbolen en 15.625 manieren om een prijs te winnen.

Free Spins bonusspel

De speler kan drie Scatter symbolen draaien en als beloning 10 Free Spins ontvangen. In het Free Spins bonusspel kan de speler ook Chain Breaker symbolen draaien. Het grote verschil is dat de Mini-Feature bij de eerstvolgende spin direct langskomt. Daarnaast is het mogelijk om nog meer Free Spins te verdienen, simpelweg door wederom drie Scatter symbolen te draaien.

Beoordeling van de Monsters Unchained gokkast

Natuurlijk hebben wij de Monsters Unchained gokkast eens goed uitgetest. Check hieronder de beoordeling van het online kansspel:
  • Entertainmentwaarde
Liefhebbers van gokkasten met een spannend thema moeten beslist meespelen op de Monsters Unchained gokkast. De fraaie vormgeving en de animaties zorgen voor een vermakelijke speeltijd.
  • RTP-percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op de Monsters Unchained gokkast bedraagt 94,72%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94,72 terugkeert bij de spelers. Let op, het gaat om een gemiddelde!
  • Innovatie
Het is zeker een innovatief kansspel. Dat komt voornamelijk door de Monsters Mini-Features, die bieden de kans op allerlei extra voordelen. In het reguliere spel kan je de Mini-Features activeren voor de 10e opeenvolgende draai.
  • Gebruiksvriendelijkheid
De Mini-Features lijken ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Het is puur een kwestie van spinnen en wachten tot er een prijs valt. Je kan onderin het scherm de inzet wijzigen en het spel starten door op de spinknop te klikken.
  • Grafische kwaliteit
De Monsters Unchained gokkast is zeker een aanrader op het gebied van vormgeving en animaties. Het is een modern kansspel dat je ook eenvoudig kan spelen op de smartphone of een tablet.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!