back arrow

HOME

Nieuw: Heist for the Golden Nuggets

Laatste update 10-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

De Heist for the Golden Nuggets gokkast werd op 12 juni 2023 uitgebracht door de bekende spelprovider Pragmatic Play. In dit spel moet de speler proberen het kostbare goud te stelen. Het Wilde Westen thema komt goed uit de verf. De Heist for the Golden Nuggets gokkast staat vooral bekend om zijn hoge vermenigvuldigers, Wild symbolen en het Free Spins bonusspel. De online gokkast kan de speler direct met echt geld spelen of eerst gratis uitproberen.

Hoe werkt de Heist for the Golden Nuggets gokkast?

De Heist for the Golden Nuggets gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en 20 winlijnen. Het doel is om een winnende combinatie te maken met de symbolen op de rollen. Een winnende combinatie begint bij een 3-of-a-kind. De minimale inzet bedraagt €0,20 per spin en er mag maximaal €50 per spin worden ingezet. Het RTP-percentage bedraagt 94,07%. Er kan een maximale prijs van 5000x de inzet worden gewonnen met één spin op de Heist for the Golden Nuggets gokkast.

Wild symbolen

Natuurlijk komen er ook Wild symbolen voorbij op de Heist for the Golden Nuggets gokkast. De Wild symbolen vervangen andere symbolen en leveren wellicht ook nog een vermenigvuldiger op. Hoe meer Wild symbolen onderdeel uitmaken van een combinatie, des te hoger de vermenigvuldiger is.
  • 2 Wild symbolen: 2x vermenigvuldiger
  • 3 Wild symbolen: 4x vermenigvuldiger
  • 4 Wild symbolen: 8x vermenigvuldiger
  • 5 Wild symbolen: 16x vermenigvuldiger

Geld symbolen

Er kunnen tevens nog Geld symbolen op het speelveld verschijnen. Een Geld symbool herbergt een waarde van 0,50x de inzet tot maar liefst 250x de inzet. Echter worden Geld symbolen niet direct uitgekeerd aan e speler. Een random aantal Geld symbolen kan zomaar door de computer worden uitgekeerd. Een beetje geluk is noodzaak op de Heist for the Golden Nuggets gokkast.

Free Spins bonusspel

De aandacht gaat al snel uit naar het Free Spins bonusspel op de Heist for the Golden Nuggets gokkast. Het bonusspel kan de speler vrijspelen door drie Geld symbolen te draaien. De Geld symbolen moeten op de eerste, derde en de vijfde rol verschijnen. Er worden vijf Free Spins aan de speler toegekend. Tijdens de Free Spins worden alle Geld symbolen uitgekeerd en dat toevoegd aan de zogeheten ‘Nugget Value Meter’.

Gokkasten van Pragmatic Play

De spelprovider Pragmatic Play staat bekend om zijn enorme collectie aan kansspelen. De gokkasten van Pragmatic Play zijn bijzonder populair bij de casinospelers. Enkele titels die langskomen bij BetCity zijn de Wolf Gold, Big Bass Bonanza, Madame Destiny Megaways en de Great Rhino Megaways.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!