back arrow

HOME

Nieuw: Gods of Asgard Megaways

Laatste update 04-09-2023

4 min leestijd

thumbnail

De Gods of Asgard gokkast is sinds kort beschikbaar voor alle spelers van BetCity. Het kansspel werd op 26 augustus 2022 uitgebracht door 1x2 Gaming en is een vervolg op de Gods of Asgard gokkast. De Gods of Asgard Megaways gokkast beschikt over veel meer winstmanieren en een beter RTP-percentage dan het origineel.

Hoe werkt de Gods of Asgard Megaways gokkast?

De Gods of Asgard Megaways gokkast beschikt over een speelveld van zes bij zeven symbolen. Spelers kunnen op maar liefst 117.649 manieren een prijs winnen. Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) bedraagt 96,06% en de variantie is hoog. De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin en er mag maximaal €10,00 per spin worden ingezet. De Scandinavische goden spelen de hoofdrol op de gokkast, zoals Odin, Thor en Freya. De symbolen hebben eveneens te maken met het mythische speelthema.

Symbolen van de Scandinavische goden

De symbolen van de bekende goden spelen een belangrijke rol op de Gods of Asgard Megaways gokkast. De goden kunnen een modifier activeren op het kansspel:
  • Freya-symbool: transformeert twee tot vier symbolen in Wolf Wild symbolen
  • Loki-symbool: transformeert twee tot vier symbolen in een symbool van de eerste rol
  • Thor-symbool: transformeert drie tot vier symbolen in een premium-symbool
  • Odin-symbool: transformeert twee tot drie symbolen in een vermenigvuldiger Wild symbool

Bonusspel op de Gods of Asgard Megaways gokkast

Het is mogelijk om een bonusspel te activeren op de Gods of Asgard Megaways gokkast. Dat kan alleen als er twee of meer Scatter symbolen op de rollen landen. Gedurende de gratis spins worden aaneengesloten winsten met een progressieve vermenigvuldiger uitgekeerd. Een kettingreactie kan daardoor voor hogere geldprijzen zorgen. De Wild symbolen beschikken over een 2x-vermenigvuldiger en kunnen eveneens tijdens de gratis spins op het speelveld landen.
  • 3 Scatter symbolen: 8 gratis spins
  • 4 Scatter symbolen: 10 gratis spins
  • 5 Scatter symbolen: 15 gratis spins
  • 6 Scatter symbolen: 20 gratis spins
Spelers krijgen ook de kans om het bonusspel vrij te kopen met de Bonus Buy Feature. De prijs voor de gratis spins begint bij 120x de inzet en kan oplopen tot maximaal 575x de inzet.

Online gokkasten van 1x2 Gaming

BetCity biedt momenteel meer dan 45 spellen aan van de gameprovider 1x2 Gaming. Het gaat uitsluitend om online gokkasten, zoals de Blazing 777, Eagle Strike, Reel Diamonds, Blood Rage en de Grizzly Strike Hold & Win.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!