back arrow

HOME

Nieuw: Goat Getter

Laatste update 25-08-2023

4 min leestijd

thumbnail

Gokkasten hebben bloedserieuze en soms ook komische thema’s. De spelproviders trekken alles uit de kast om de aandacht op zich te vestigen. Dat is Push Gaming aardig gelukt! De bekende spelontwikkelaar bracht de Goat Getter gokkast uit. Zoals de titel al verklapt, de geit met de lange sik speelt de hoofdrol op het hilarische nieuwe kansspel. Natuurlijk kan je de Goat Getter gokkast spelen bij BetCity!

Hoe werkt de Goat Getter gokkast?

Je speelt op de Goat Getter gokkast met vijf rollen en zes rijen. Een groot pluspunt is het mechanisme, want je kan prijzen winnen met het Scatter Pays mechanisme. Er komt geen winlijn voorbij en dat zorgt voor veel meer overzicht. De Goat Getter gokkast is vrij laagdrempelig, aangezien de minimale inzet slechts €0,10 per spin bedraagt en je maximaal €24 per spin kan inzetten. De Push Bet functie geeft de kans om de inzet te verhogen, waardoor de kans groter is dat je toegang krijgt tot het bonusspel. Prijzen kan je winnen door zoveel als mogelijk dezelfde symbolen te draaien. Een prijs winnen kan al vanaf 6 symbolen, maar in het beste geval gaat het om maar liefst 18 of meer symbolen. De schatkisten keren de hoogste prijzen uit op de Goat Getter gokkast van de ervaren spelprovider Push Gaming. De maximale uitbetaling op de online gokkast bedraagt maar liefst 10.000x de inzet!

Muntensymbolen

Je moet goed op de muntensymbolen letten op de Goat Getter gokkast. De munten beschikken over een waarde van 0,5 tot maximaal 4 keer de inzet. Mocht je 10 of meer muntensymbolen in één spin draaien, dan worden alle munten uitgekeerd. Het gaat om een directe uitbetaling. De muntensymbolen kunnen ook verstopt zitten in één van de mystery schatkisten.

Free Spins bonusspel

Je kan ook nog toegang krijgen tot het Free Spins bonusspel. Daarvoor moeten er drie of meer bonussymbolen op de rollen landen. Je wint minimaal 6 en maximaal 16 Free Spins per keer. Tijdens de Free Spins verschijnen er zogeheten ‘Geit symbolen’ op het speelveld. Draai je een geit en een munt tegelijkertijd, dan win je direct de waarde van de munt. Dat is een enorm voordeel tijdens het Free Spins bonusspel op de Goat Getter gokkast.

Beoordeling van de Goat Getter gokkast

Je kan bij BetCity kosteloos oefenen op de Goat Getter gokkast, maar ook direct meespelen met echt geld. Wij hebben de online gokkast uitgetest. Check hieronder onze beoordeling:
  • Entertainmentwaarde
Het thema is in ieder geval uniek en vermakelijk! Er komen vrolijke en kleurrijke symbolen voorbij op het speelveld. Een voordeel is dat je niet op de winlijnen hoeft te letten. Het is een zeer goed spel uit de collectie van Push Gaming.
  • RTP-percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op de Goat Getter gokkast bedraagt 94,43%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94,43 terugkeert in de prijzenpot. Het gaat om een gemiddelde op het kansspel.
  • Innovatie
Het mechanisme is zeker niet nieuw, maar zorgt wel voor meer speelplezier. Er zijn weinig innovaties te bewonderen op het kansspel. Desondanks is de Goat Getter gokkast zeker een aanrader!
  • Gebruiksvriendelijkheid
De Goat Getter gokkast is zeer gebruiksvriendelijk. Je kan eenvoudig de inzet per spin wijzigen en met zowel lage als hoge inzetten spelen. Klik op de spinknop en je ziet direct of je in de prijzen bent gevallen. De gokkast is ook geschikt voor spelers op de smartphone of een tablet.
  • Grafische kwaliteit
Grafisch gezien is de Goat Getter gokkast een geweldig kansspel. Je kan duidelijk merken dat het om een nieuw kansspel gaat. De vormgeving is modern en scherp, dat geldt ook voor de professionele animaties die langskomen op de rollen.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!