back arrow

HOME

Nieuw: Eric’s Big Catch

Laatste update 10-08-2023

4 min leestijd

thumbnail

De spelprovider Stakelogic heeft deze zomer een splinternieuw spel gelanceerd. Liefhebbers kunnen de Eric’s Big Catch gokkast nu gaan spelen bij BetCity! Het kansspel werd op 20 juli 2023 uitgebracht door de spelprovider Stakelogic. De Eric’s Big Catch gokkast beschikt over een Vikingen- en een vissersthema.

Hoe werkt de Eric’s Big Catch gokkast?

De Eric’s Big Catch gokkast wordt gespeeld met vijf rollen, drie rijen en 20 winlijnen. Er verschijnen 15 symbolen op het speelveld en daarmee moet de speler een combinatie zien te maken. De minimale inzet bedraagt €0,20 per spin en er kan maximaal €60 per spin worden ingezet. Echter biedt het spel nog een Super Stake functie. Daarmee kan de speler de inzet verdubbelen en op die manier sneller toegang krijgen tot het bonusspel. Het theoretische uitkeringspercentage (RTP-percentage) bedraagt 95,44%.

Wild Viking symbolen

De Wild Viking symbolen zijn unieker en kunnen andere symbolen vervangen op de Eric’s Big Catch gokkast. Let op, een Wild symbool kan geen Scatter symbolen vervangen. De Wild Viking symbolen keren prijzen uit bij een 3-of-a-kind of beter. Daarnaast betreft het een Walking Wild symbool. De Wild zal na iedere spin één positie opschuiven. Zolang het symbool op de rollen staat worden er re-spins toegekend.

Bonusspel op de Eric’s Big Catch gokkast

De Scatter symbolen zijn gemakkelijk te herkennen aan de afbeelding van een gouden vis. De speler kan bij drie of meer Scatter symbolen toegang krijgen tot het bonusspel. Er worden minimaal zes en maximaal 10 free spins geactiveerd. Het is tijdens het bonusspel mogelijk om prijzen te winnen met hoge vermenigvuldigers. Daarnaast worden de waardes van de vis-symbolen aan de speler toegekend tijdens het bonusspel.

Spellen van Stakelogic

Stakelogic is één van de bekendste en succesvolste spelproviders van het moment. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en beschikt over een complete collectie aan spellen. Alle populaire spellen van Stakelogic kan jij spelen bij BetCity. Enkele bekende titels zijn de Multi Wild Player, Mega X Player, Grand Slam en de Super Wild Megaways.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!