back arrow

HOME

Nieuw: Classic Link Simply Wild

Laatste update 18-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

Er zijn van die spellen die niet meer weg te denken zijn uit het casino! De Simply Wild gokkast is daar een geweldig voorbeeld van. De Classic Link Simply Wild is een exclusief spel, dat je alleen bij BetCity kan spelen! Het is net een wat simpelere variant van de bekende fruitautomaat. Het mooiste van alles, je maakt kans op één van de vier jackpotprijzen op de Classic Link Simply Wild!

De Classic Link Simply Wild gokkast speel je met vijf rollen en drie rijen. Je krijgt maar liefst 15 winlijnen tot je beschikking. De winnende combinaties moeten op één van de winlijnen verschijnen, want alleen dan kan je een mooie prijs winnen. De rollen één tot drie, twee tot vier en drie tot vijf beschikken allemaal over vijf winlijnen. Je speelt dus stiekem op drie spellen tegelijkertijd! De minimale inzet op de Classic Link Simply Wild gokkast bedraagt €0,20 per spin. Natuurlijk mag je ook met een hogere inzet spelen, waaronder de maximale inzet van €100 per spin. Het RTP-percentage bedraagt 95,00%.

Hold & Spin bonusfeature

De Hold & Spin bonusfeature kan je activeren door zes of meer gouden munten te draaien. De gouden munten hebben een bepaalde waarde. Echter is de waarde afhankelijk van de inzet per spin en de bedragen die op de munten staan. Je kan zomaar met één munt al 25x de inzet winnen. Er start dan direct een bonusspelletje. Er volgen drie re-spins en de gouden munten blijven op de rollen staan. Het doel is simpel, nog meer munten draaien. Verschijnt er een nieuwe munt op het speelveld, dan wordt de teller van de re-spins gereset.
Het bonusspel stopt zodra de re-spins op zijn of op alle posities een gouden munt staat. Er kan trouwens op een munt ook een jackpot verschijnen. Het gaat om de Mini Jackpot, Minor Jackpot of de Major Jackpot. De spelers kunnen de Linked Grand Jackpot alleen winnen als er 15 gouden munten op het speelveld staan.
Je kan sinds kort bij BetCity genieten van de unieke en exclusieve Classic Link gokkasten. De Classic Link spellen zijn klassiekers in een nieuw jasje. Speel bijvoorbeeld ook mee op de Classic Link Random Runner of de Classic Link Club 2000. Speel bewust, 18+!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!