back arrow

HOME

Nieuw: Amazing Catch

Laatste update 10-08-2023

4 min leestijd

thumbnail

Jij kan bij BetCity weer een splinternieuwe gokkast uitproberen. De Amazing Catch gokkast komt uit de collectie van de bekende spelprovider Microgaming. Het spel kwam in de zomer van 2023 beschikbaar voor alle casinospelers. De opzet van de Amazing Catch gokkast heeft veel weg van het succesvolle kansspel Big Bass Bonanza. Daarnaast maken de spelers kans op één van de jackpotprijzen.

Hoe werkt de Amazing Catch gokkast?

De Amazing Catch gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en 243 manieren om te winnen. Het vissenthema komt goed uit de verf. Allerlei kleurrijke vissen komen voorbij op de speelrollen. De minimale inzet bedraagt €0,20 per spin en er mag maximaal €50 per spin worden ingezet. De spelers kunnen een maximale prijs van 5000 keer de inzet winnen op de Amazing Catch gokkast. Natuurlijk is het mogelijk om de nieuwe gokkast eerst gratis te oefenen, simpelweg door op ‘proberen’ te klikken.

Super Wheel activeren

De ogen zijn voornamelijk gericht op het zogeheten Super Wheel. De speler kan het bonusspel activeren door een bonussymbool te draaien. Mocht dat gebeuren, dan kan het Super Wheel worden geactiveerd. In het bonusspel maakt de speler kans op één van de vier jackpotprijzen. De speler draait aan het Super Wheel en ziet direct welke prijs er is gewonnen. Het kan gaan om de BIG-prijs (20 keer de inzet), Major-prijs (50 keer de inzet), Mega-prijs (250 keer de inzet) en de Super-prijs (5000 keer de inzet).

Free Spins bonusspel op de Amazing Catch gokkast

Het is ook mogelijk om een Free Spins bonusspel vrij te spelen op de Amazing Catch gokkast. Daarvoor moeten wel eerst nog drie Free Spins symbolen op het speelveld landen. Er worden dan 10 Free Spins toegekend aan de speler. Gedurende het bonusspel verschijnen er allerlei waardevolle symbolen op de rollen, zoals de Golden Lure symbolen en de Collect symbolen. Tevens is er een progressieve vermenigvuldigersmeter aanwezig, waardoor eventuele winsten nog interessanter worden voor de speler.

Geldsymbolen en Collect symbolen

Er verschijnen regelmatig Geldsymbolen op de speelrollen. Dat zijn symbolen met een waarde tussen de 0,5 keer de inzet en de 100 keer de inzet. Echter worden Geldsymbolen alleen uitgekeerd wanneer er eveneens een Collect symbool op de rollen verschijnt.

Populaire spellen van Microgaming

De bekende spelprovider Microgaming heeft diverse populaire titels in het spelaanbod staan. Enkele populaire spellen die ook bij BetCity kunnen worden gespeeld zijn de 9 Pots of Gold, Mask of Amun, Gold Blitz en de Hyper Strike.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!