back arrow

HOME

Nieuw: 10 Swords

Laatste update 10-08-2023

4 min leestijd

thumbnail

De 10 Swords gokkast werd op 25 mei 2023 uitgebracht door de spelprovider Push Gaming. Het stijlvolle spel kan nu ook bij BetCity worden gespeeld. Speel mee met echt geld of probeer de splinternieuwe gokkast eerst gratis uit. De 10 Swords gokkast heeft een Romeins speelthema en kent een rustgevende vormgeving. Zodra de rollen beginnen te draaien, dan stijgt de spanning. Een groot voordeel van de 10 Swords gokkast is het ruime inzetlimiet. De online gokkast is geschikt voor alle soorten casinospelers.

Hoe werkt de 10 Swords gokkast?

De 10 Swords gokkast van Push Gaming beschikt over vijf rollen en drie rijen, waardoor er slechts 15 symbolen op het speelveld landen. Er zijn 20 winlijnen beschikbaar, waarop de winnende combinaties moeten verschijnen. De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin en er kan maximaal €50,00 per spin worden ingezet. Het RTP-percentage bedraagt 96,45% en de maximale prijs is 5000x de inzet.

Directe geldprijs met de zwaarden

De speler kan prijzen winnen door combinaties te draaien met de symbolen. Een combinatie begint bij een 3-of-a-kind. Daarnaast verschijnen er nog zwaarden op de rollen en die hebben een unieke functie.

Zodra er vier of meer zwaarden langskomen op de speelrollen, wint de speler een directe geldprijs. Het is met de zwaarden mogelijk om de hoofdprijs te winnen van 5000x de inzet op de 10 Swords gokkast. Vandaar ook de titel van het kansspel van Push Gaming. Bekijk hieronder de potentiële directe uitbetalingen:
  • 4 zwaarden: 2x de inzet
  • 5 zwaarden: 5x de inzet
  • 6 zwaarden: 10x de inzet
  • 7 zwaarden: 25x de inzet
  • 8 zwaarden: 100x de inzet
  • 9 zwaarden: 1000x de inzet
  • 10 zwaarden: 5000x de inzet

Bonusspel op de 10 Swords gokkast

Natuurlijk kan de speler een bonusspel activeren op de 10 Swords gokkast. Dat kan alleen door drie, vier of vijf schilden te draaien. De speler ontvangt minimaal acht en maximaal 12 Free Spins. Daarnaast is het mogelijk dat er extra zwaardsymbolen aan het spel worden toegevoegd. Het gaat om twee of vier zwaardsymbolen. Het is daardoor in het bonusspel makkelijker om een directe prijs te winnen met de zwaardsymbolen.

Populaire spellen van Push Gaming

Push Gaming is een bekende spelprovider en wist al diverse populaire spellen te lanceren. De 5 populairste spellen van Push Gaming hebben wij alvast op een rijtje gezet. Alle bekende spellen van de gameprovider zijn beschikbaar bij BetCity!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!