back arrow

HOME

BetCity zelftest: controleer je speelgedrag

Laatste update 13-10-2023

3 min leestijd

thumbnail

Een gokje wagen is een leuke bezigheid, maar het moet wel leuk blijven. BetCity hecht een grote waarde aan verantwoord gokken. Natuurlijk moeten alle spelers limieten instellen tijdens het registratieproces. En om nog meer bewustwording te creëren staat er een BetCity zelftest klaar. De test bestaat uit 14 vragen en kan de helpende hand bieden.

Hoe werkt de BetCity zelftest?

De BetCity zelftest bestaat uit 14 vragen. De speler kan de vragen beantwoorden door een score van 1 tot en met 5 te geven. De 1 staat voor oneens en de 5 staat voor eens. Het is wel aangeraden om alle vragen naar eerlijkheid in te vullen, want alleen dan krijgt de speler een goed inzicht in het speelgedrag. Voorbeelden van vragen uit de zelftest:
  • Soms verlies ik de tijd uit het oog wanneer ik online aan het wedden ben
  • Gokken heeft mij en mijn familie financiële problemen gebracht
  • Soms voel ik mij onrustig als ik niet kan wedden
  • Ik vind zelf niet dat ik een gok verslaving heb

Uitkomst van de zelftest

Nadat alle vragen zijn ingevuld verschijnt de uitkomst van de zelftest op het scherm. De uitkomst is opgedeeld in een viertal categorieën, namelijk geld, tijd, gezondheid en relaties. Wij raden alle spelers ook aan om de verantwoord gokken pagina door te lezen en gebruik te maken van de budget calculator. Spelers die zich bij alle casino’s willen uitschrijven kunnen zich registeren bij Cruks. Speel bewust, 18+
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!