back arrow

HOME

Wat zijn modifiers op online gokkasten?

Laatste update 10-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

De moderne online gokkasten bieden op verschillende manieren vermaak. Het is al leuk om te zien of er winnende combinaties/clusters op de rollen landen. Echter zijn de meeste gokkasten ook voorzien van bonusfeatures, zoals Wild symbolen, vermenigvuldigers en gratis spins. Het kan voorkomen dat er naast de bonusfeatures, ook nog zogeheten ‘modifiers’ voorbij zullen komen op het speelveld.

Wat is een modifier?

Een modifier kan worden gezien als een soort mini-feature. De modifiers zijn extra voordeeltjes die langskomen tijdens het draaien. Er moet dan wel vaak nog een speciaal symbool op de speelrollen tevoorschijn komen. Een modifier kan een groot verschil maken en extra geldprijs opleveren. Vergeet niet dat een modifier niet altijd een prijs oplevert.

Voordelen van een modifier op een gokkast

Een modifier is een klein cadeautje dat de speler kan ontvangen op een online gokkast. De mini-bonusfeature kan bijvoorbeeld extra Wild symbolen opleveren, maar er ook voor zorgen dat lage symbolen worden ingewisseld voor premium-symbolen. Er zijn verschillende gokkasten die over modifiers beschikken, maar de meeste spellen richten zich alleen op de bekende bonusfeatures.

Gokkasten met modifiers

Allereerst kan er worden gespeeld op de Gods of Asgard gokkast van 1x2 Gaming. Het kansspel telt een viertal modifiers, zoals extra Wild symbolen, premium-symbolen en multiplier Wild symbolen. De speler kan de modifiers vrijspelen door Noorse goden te draaien op de rollen. Een andere populaire gokkast met modifiers is de Luchamigos gokkast van Play ’n Go. In dit spel leveren de gekleurde maskers een modifier op, zoals een 2x2 Mega Wild symbool, Stacked Wild symbolen of een viertal Random Wild symbolen. De modifiers komen ook voorbij op de Bugsy’s Bar gokkast van de spelprovider Red Tiger. Het is qua modifiers misschien wel de beste gokkast bij BetCity. Het gaat om extra gratis spins, Super Wild symbolen en vermenigvuldigers tot wel 5x.

Speel slimmer

De modifiers komen zeker niet bij iedere spin voorbij op de online gokkast. De speler moet soms even geduld hebben. Speel wel verstandig en denk aan de limieten. Verantwoord gokken is essentieel voor een vermakelijke speelervaring.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!