back arrow

CASINO

Crazy Bulldog van Stakelogic is een must play

Laatste update 22-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Heb jij de slot Crazy Bulldog al eens gespeeld? We kunnen je dit spel van Stakelogic van harte aanraden. Het spel is enorm populair bij onze gasten. In dit artikel leggen we je graag uit waarom dat zo is.

In Crazy Bulldog heeft Stakelogic bekende elementen van een ouderwetse fruitautomaat behouden. Deze zijn gecombineerd met de mogelijkheden die moderne online slots te bieden hebben. Vervolgens hebben ze daar leuke thema-elementen aan toegevoegd. In dit geval zijn dat vrolijke honden. Dat alles samen maakt Crazy Bulldog tot een spel dat herkenbaar en toch vernieuwend is.

Speel op maximaal acht rollen

Een klassieke fruitautomaat staat natuurlijk vanwege een aantal kenmerkende elementen bekend. Naast de fruitsymbolen heeft een gokkast drie rollen waarop winnende combinaties gemaakt worden. Bij Crazy Bulldog komen de fruitsymbolen op de rollen voor, maar het aantal rollen is uitgebreid tot acht.
Als speler kun je er zelf voor kiezen op hoeveel rollen je speelt. Je kunt de vierde tot en met de achtste rol zelf activeren of deactiveren. Hoe meer rollen je activeert, hoe meer winlijnen beschikbaar komen. Het betekent ook dat je inzet per spin hoger wordt.

Dertig winlijnen

Wanneer je ervoor kiest om het spel klassiek te spelen, zijn er drie rollen en vijf winlijnen actief. Voor iedere rol die daarna activeert komen er vijf winlijnen bij. Om een winlijn op de achtste rol te krijgen, hoef je geen winnende combinatie van acht symbolen te maken. Iedere combinatie van drie rollen vormt een apart speelveld.
Dat betekent dat winlijnen niet traditioneel op de meest linker rol van de gokkast starten. Ze kunnen starten op de meest linker rol van iedere combinatie van drie rollen. Laten we dat duiden met een voorbeeldje. Op de linker rol van het eerste spel - rol 1 tot en met 3 - landen een watermeloen, een citroen en een zeven. Je maakt hiermee geen winlijn. Op de tweede tot en met de vierde rol draai je een diagonale lijn sinaasappels. Dit is wel een winlijn op het tweede spel. Deze telt als winnende combinatie.
Een leuk element aan deze slot is dus dat je pas bij de achtste rol - als alle rollen actief zijn - weet of je een winnende of verloren spin gedraaid hebt. Er zit veel meer spanning in dit spel dan in een spel met slechts drie rollen. Omdat er ook op de zesde, zevende en achtste rol nog een winnende combinatie gemaakt kan worden, blijft het spannend tot de laatste rol stopt.

Honden

Naast fruitsymbolen, bellen, BAR-symbolen en Lucky 7’s staan er ook bulldogs op de rollen van dit spel. Wanneer een speler zonder Super Stake inzet, staan alleen de reguliere bulldog symbolen op de rollen. Wordt er gespeeld met Super Stake dan kan ook het gouden bulldog mystery symbool op de rollen verschijnen.

Speciale functies

Crazy Bulldog kent naast het basisspel een aantal speciale functies. De eerste functie die we graag benoemen is de Super Stake. Door deze functie te activeren maak je meer kans op het Gouden Bulldog mystery symbool. De Super Stake is alleen beschikbaar als alle acht rollen actief zijn. Het activeren van deze functie betekent dat de inzet per spin verdubbeld wordt.
Gouden bulldog mystery symbolen zijn actief als de Super Stake geactiveerd is. Wanneer dit symbool waar dan ook op de rollen verschijnt, levert het een mystery prijs op. Reguliere bulldogs leveren een extra prijs op als er op tenminste drie aangrenzende rollen symbolen landen.

Spel informatie over Crazy Bulldog

Crazy Bulldog van Stakelogic is een slot die gespeeld wordt op maximaal acht rollen. Er kunnen, als alle rollen actief zijn, 30 winlijnen gemaakt worden. De minimale inzet op een spin is 20 cent. Maximaal kan er €60,00 ingezet worden op een spin. De maximale winst die een speler kan behalen is 5.000x zijn of haar inzet. Naarmate er meer rollen geactiveerd worden, hoe hoger de inzet wordt. De RTP van dit spel is vastgesteld op 92,00%. Ben je benieuwd naar de spellen met de hoogste RTP? Check dan dit artikel. Of bekijk eens de Game of the Week!

Gratis Crazy Bulldog spelen

Liefhebbers van de leukste online gokspellen krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor Crazy Bulldog van Stakelogic. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!