back arrow

CASINO

Game of the Week: Tomb of Gold

Laatste update 26-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op een game van Play'n GO: Tomb of Gold!

Op reis naar het oude Egypte

Als het om thematische slots gaat, zit je bij Play'n GO helemaal goed. Tomb of Gold speelt zich af in het sfeervolle oude Egypte en straalt dit ook aan alle kanten uit. De achtergrond met de kenmerkende 'vuurkorven', maar ook de symbolen die in deze slot worden gebruikt ademen het thema. Zo ook de gouden munten en de scatters die verzameld moeten worden om een van de twee bonusgames vrij te spelen.

Megaways en twee bonussen

Tomb of Gold is een slot met veel mogelijkheden. In de eerste plaats kun je 'gewoon' winnen door in aangrenzende rijden dezelfde symbolen te vinden. Bij minstens 3 aaneengesloten rijen (startend in rij 1) met minstens 1 hetzelfde symbool, win je een prijs. Hoe meer symbolen en hoe waardevoller het symbool, hoe hoger de prijs. Daarnaast kun je maar liefst twee verschillende bonusgames vrijspelen. De eerste krijg je door in elke rij een munt te verzamelen. Als je in alle 6 de rijen een munt hebt, krijg je de respin bonus. Als je in 4 of 5 van de rijen een munt hebt, krijg je bovendien een respin voor een extra kans op de bonusgame. De andere bonusgame krijgt je door minstens 4 scatters te verzamelen. In deze bonusgame krijg je eerst een draai aan het rad. Deze bepaalt hoeveel Free Spins je krijgt. Tijdens deze Free Spins verhoogt een scatter de Free Spins met 1. Elke Wild die verschijnt, verhoogt de multiplier met 1.

Tomb of Gold

  • RTP: 94,29%
  • Reels: 6
  • Winlijnen: nvt
  • Manier van winnen: Megaways
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Ja
  • Jackpot: Nee
  • Max win: 7.000x

Gratis Tomb of Gold spelen

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Tomb of Gold gokkast van Play'n GO. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!