back arrow

CASINO

Game of the Week: Fire Stampede

Laatste update 27-05-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze week kijken wij eens aandachtig naar een populaire gokkast van Pragmatic Play. De Fire Stampede is namelijk de Game of the Week! Het kansspel brengt de speler naar het Wilde Westen. Het Amerikaanse thema is prachtig uitgewerkt. De achtergrond, de animaties en de geluiden zijn perfect op elkaar afgestemd. Natuurlijk kan je genieten van allerlei spannende bonusfeatures en zijn er leuke geldprijzen te winnen op de Fire Stampede gokkast.

Bijzonder veel winlijnen

De Fire Stampede gokkast beschikt over 5 rollen en 5 rijen. Er verschijnen daardoor 25 symbolen op de rollen. Een prijs winnen kan door een combinatie te maken, zoals een 3-of-a-kind of zelfs een 5-of-a-kind. De winnende combinaties moeten op één van 1.875 winlijnen verschijnen. De minimale inzet bedraagt €0,20 per spin, terwijl er maximaal €58,00 per spin mag worden ingezet. Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Fire Stampede gokkast bedraagt 93,99% en de variantie is hoog.

Maximale uitbetaling op de Fire Stampede

Een enorm pluspunt is de hoge winstpotentie op de Fire Stampede gokkast. Er kan een maximale prijs worden gewonnen van maar liefst 4.275x de inzet. Aangezien de maximale inzet €58,00 bedraagt, kan de speler tot wel €247.950 winnen met één spin.

Connect & Collect prijzen

De meeste symbolen op de Fire Stampede gokkast hebben te maken met het Wilde Westen. Er komen alleen ook allerlei kaartsymbolen voorbij. De bizons zijn unieker en keren al prijzen uit vanaf 2 stuks. Het grote doel is echter om een Connect & Collect prijs te winnen. Simpelweg door op de eerste vijf rollen een Connect & Collect symbool te draaien, kan de speler een extra prijs winnen. Er staat namelijk nog een zesde rol klaar en daarop staan extra prijzen. Naast geldprijzen kan je ook Free Spins verdienen met de Connect & Collect feature. Let op, er worden zelfs jackpotprijzen uitgekeerd op de laatste extra speelrol.

Free Spins bonusspel

Free Spins kan je ook nog winnen door 3 of meer Scatter symbolen te draaien. Er worden dan 7, 10 of zelfs 15 Free Spins toegekend. Tijdens de Free Spins hoef je geen inzet te plaatsen en maak je wel kans op prachtige prijzen.

Fire Stampede

  • RTP: 93,99%
  • Reels: 5 x 5 + Connect & Collect
  • Winlijnen: 1.875
  • Manier van winnen: Combinaties en Connect & Collect
  • Wild symbolen: Nee
  • Gratis spins: Ja
  • Jackpot: Ja
  • Max win: 4.275x de inzet

Fire Stampede gratis spelen

Natuurlijk kan je de Fire Stampede ook gratis spelen bij BetCity. Klik op ‘proberen’ en speel mee met oefengeld. Er kan op een later moment altijd nog met echt geld worden meegespeeld. De Fire Stampede gokkast van Pragmatic Play is tevens beschikbaar op de BetCity app.

Andere populaire gokkasten

BetCity heeft allerlei soorten gokkasten voor de spelers klaarstaan in het spelaanbod. Bekijk hieronder enkele andere populaire gokkasten:
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!