back arrow

Terug naar Home

Team tshirtTeam tshirt

Wedtips Golden State Warriors - Los Angeles Lakers

Op vrijdag zullen Golden State Warriors (0-1) en LA Lakers (1-0) het tegen elkaar opnemen in Game 2 van de Western Conference halve finales in het Chase Center. De Warriors voelen de pijn van de 117-112 nederlaag tegen de Lakers in Game 1, waardoor ze voor een zware taak staan. Golden State Warriors heeft als doel om de score gelijk te maken, maar een dapper LA Lakers is van plan om de voorsprong te vergroten voordat de volgende wedstrijd op hun eigen veld plaatsvindt.

Golden State Warriors vs LA Lakers NBA Betting Odds

De twee teams speelden 4 keer tegen elkaar in het reguliere seizoen. De Warriors wonnen 1 wedstrijd, terwijl de LA Lakers erin slaagde om 3 wedstrijden te winnen, wat resulteert in een totaal van 1-3. Ondanks dat ze deze playoff-ronde begonnen als uitploeg, hebben de Lakers de eerste wedstrijd gewonnen. Ze versloegen de Golden State Warriors met een score van 112-117.

In de laatste 10 H2H, heeft Golden State Warriors gemiddeld 111.3 punten per wedstrijd gescoord, terwijl LA Lakers gemiddeld 114.7 punten scoorde.

De geweldige prestatie van Stephen Curry tegen LA Lakers leverde hem 27 punten op, het hoogste aantal van alle spelers van Golden State Warriors. Hij was succesvol in 41.7% van zijn schoten en maakte 6 van zijn driepunters met een precisie van 46.2%. Anthony Davis was de ster van het LA Lakers team toen ze tegen Golden State Warriors speelden. Hij scoorde 30 punten en pakte 23 rebounds. LeBron James voegde 22 punten toe aan het scorebord van het uitteam, terwijl D'Angelo Russell 19 punten scoorde.

BetCity biedt kansen voor het duel tussen het Golden State Warriors en het LA Lakers:

Golden State Warriors

Golden State Warriors scoort dit seizoen gemiddeld 118.6 punten per wedstrijd en 119.1 punten in het eigen Chase Center. Verdedigend hebben de Warriors gemiddeld 116.9 punten per wedstrijd toegestaan en 112.0 punten per wedstrijd in hun eigen arena.

Dit seizoen hebben de Warriors een 48-42 record behaald en zo de 6de plaats verdiend in de Western Conference. Dit heeft van hen een geduchte tegenstander gemaakt. Nu zijn ze op zoek om hun stempel te drukken in de halve finales om de hoop op titelprolongatie groot te houden!

De Warriors hebben 3 geblesseerde spelers voor de komende wedstrijd in Andre Iguodala, Patrick Baldwin Jr. & Ryan Rollins.

LA Lakers

Op vrijdag gaan de Lakers naar de Warriors met een indrukwekkend gemiddelde score van 116.7 punten over hun 90 wedstrijden. De verdediging van de Lakers heeft moeite gehad om tegenstanders uit te schakelen, de ploeg stond gemiddeld 115.6 punten per wedstrijd en stond 118.6 punten toe in uitwedstrijden.

De LA Lakers zijn dit seizoen opgekomen als een kracht om rekening mee te houden. De bezoekers, geplaatst als 7de, hebben een indrukwekkend 49-41 record opgebouwd. De ploeg heeft grote sterren in huis en is op jacht naar een volgend kampioenschap.

De enige gemelde blessurezorg voor de Lakers is Mohamed Bamba.

Golden State Warriors vs LA Lakers betting tips

Moneyline

Neem de Golden State Warriors to win (1.42) op de moneyline.

Ondanks dat de 1.42 odds suggereren dat er een kans van 71% is op een overwinning van Golden State Warriors, suggereert hun recente vorm het tegenovergestelde. De Golden State Warriors hebben hun laatste 2 wedstrijden verloren in het Chase Center en hun meest recente resultaat was een verlies van 112-117 tegen LA Lakers. Ondanks het feit dat LA Lakers niet de sterkste odds heeft gekregen met 3.00, geeft hun recente vorm hen een kans om voor een verrassing te zorgen. Met 8 overwinningen in hun laatste 10 wedstrijden, mogen ze niet onderschat worden.

Handicap betting

Neem de LA Lakers +6.0 (1.91) aangezien dit de beste weddenschap is.

Golden State Warriors is duidelijk favoriet voor de wedstrijd van vrijdag, met een voorsprong van 6-punten ten opzichte van de Lakers. De Lakers waren de dominante ploeg in hun laatste 5 uitwedstrijden in het Chase Center. Ze hebben 4 keer gewonnen met een gemiddelde winstmarge van 9.3 punten.

Golden State Warriors heeft in de laatste 3 wedstrijden in het Chase Center de spread niet ge-coverd. Hun thuisrecord dit seizoen is 28-16-1 ATS. ATS staat gelijk aan de 'spread' coveren.

LA Lakers heeft succesvol de spread gecoverd in 4 van hun laatste 5 wedstrijden, waarmee hun seizoensrecord op 45-43-1 ATS komt.

Over/Under Points

Total over 227.5 (1.91) is onze keuze voor het totaal.

De bookmakers hebben de totaallijn voor punten voor de kraker van vrijdag ingesteld op 227.5, wat 2.3 punten meer is dan de 225.2 punten die de teams gemiddeld hebben gescoord in hun laatste vijf ontmoetingen.

De Warriors zijn dit seizoen 48-39 O/U tegen het totaal. Hun record in het Chase Center is 19-25 O/U. In de afgelopen vijf thuiswedstrijden van Golden State Warriors was het gemiddelde aantal punten 233.8. Het aantal punten overschreed de totaallijn 3 keer, met een O/U-score van 5-5 over de afgelopen 10 wedstrijden in totaal.

De Lakers zijn 26-18 O/U gegaan tegen het totale aantal punten gescoord in uitwedstrijden. Hun seizoensrecord is 45-43 O/U. In de laatste 10 wedstrijden gingen de Lakers 5 keer over deze vooraf vastgestelde lijn heen, met een gemiddelde van 221.3 punten.

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!