back arrow

WEDTIPS

VitesseSC Heerenveen

Wedtips Vitesse - SC Heerenveen

In de zestiende finale van de KNVB Beker wacht een Eredivisie-onderonsje: Vitesse vs. SC Heerenveen. De Arnhemmers krijgen in de competitie klap na klap te verwerken. De Friezen willen in de GelreDome dan ook profiteren van de kwakkelende vorm van Vitesse. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Vitesse - sc Heerenveen.

Vitesse Recente resultaten

De recente vorm van Vitesse in de Eredivisie is dramatisch. Op 17 december leden ze een kansloze 5-0 uitnederlaag tegen Almere City, een resultaat dat veel zwaarder was dan de bookmakers voorzagen. Door deze verliespartij is Vitesse de nieuwe hekkensluiter van de Eredivisie.

De club verkeert financieel gezien in zwaar weer en de op handen zijnde overname is nog niet goedgekeurd door de KNVB door mogelijke Russische relaties en dat maakt dat de club niet zeker is van zijn voortbestaan, wat invloed lijkt te hebben op de staf en spelersgroep.

Speel slimmer wedtips

SC Heerenveen Recente resultaten

De recente vorm van SC Heerenveen in de Eredivisie is eveneens wisselvallig, met als laatste resultaat op 16 december een teleurstellend verlies tegen FC Volendam (1-2). Op 7 december leden ze een voorspelde nederlaag tegen PSV Eindhoven, zonder zelf te scoren (2-0). Hun vorm was positiever op 1 december, toen ze een overwinning behaalden tegen Almere City (3-0), met 2 doelpunten van Pelle van Amersfoort en een goal van Sven van Beek, in lijn met de voorspellingen van de bookmakers.

Vitesse - SC Heerenveen Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Vitesse en SC Heerenveen vond plaats op 11 november 2023, met een 3-1 overwinning voor SC Heerenveen in een Eredivisie duel. Over hun laatste 10 onderlinge wedstrijden hebben beide zijden een gelijk aantal overwinningen behaald, elk met 4 zeges, terwijl 2 duels in een gelijkspel eindigden, wat wijst op een spannende strijd tussen deze ploegen.

In de laatste 5 onderlinge duels werd gemiddeld 3.6 doelpunten per wedstrijd gescoord, waarbij in 3 van die ontmoetingen beide teams het net vonden, wat duidt op een trend van offensief spel. Ondanks de geschiedenis waarin de ploegen weinig voor elkaar onderdoen, springt de overtuigende 4-0 overwinning van SC Heerenveen in augustus 2022 eruit als een recent hoogtepunt in hun confrontaties.

Vitesse - SC Heerenveen Reguliere speeltijd

In de aanstaande bekerwedstrijd gaat Vitesse van start met odds van 2.43 voor een thuisoverwinning, terwijl SC Heerenveen iets achterblijft met 2.75 voor een uitzege, en een gelijkspel staat op 3.45. Recente vorm en de gelijk verdeelde laatste 10 onderlinge resultaten suggereren een spannende wedstrijd, maar het thuisvoordeel van Vitesse zou de balans kunnen doen kantelen, hoewel hun recente inconsistentie wedders kan verontrusten. De onverwachte nederlaag van Heerenveen tegen FC Volendam wijst op kwetsbaarheid, wat Vitesse mogelijk vertrouwen kan geven ondanks hun eigen recente nederlagen.

Vitesse - SC Heerenveen Meer/minder doelpunten

In de doelpuntenmarkt voor de bekerwedstrijd tussen Vitesse en SC Heerenveen, zijn de odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.75 gezet en "minder dan 2.5 goals" op 2.02. Historische H2H-gegevens onthullen een trend van doelpuntrijke ontmoetingen, met een gemiddelde van 3.2 doelpunten per wedstrijd in de laatste 5 duels.

De recente vorm van Vitesse is inconsistent met een winst en 2 nederlagen in hun laatste 3 Eredivisie wedstrijden, terwijl SC Heerenveen ook 2 nederlagen heeft geleden tegenover een enkele overwinning in hun laatste 3 duels. Gezien de wisselvallige resultaten, maar het scorend vermogen van vooral SC Heerenveen presenteert de "meer dan 2.5 doelpunten" 1.75 een interessante optie voor wedders die opnieuw een doelpuntrijk duel verwachten.

Vitesse - SC Heerenveen Beide teams scoren

In de bekerwedstrijd tussen Vitesse en SC Heerenveen biedt de BTS-markt odds van 1.58 voor 'Ja' en 2.25 voor 'Nee'. Historische gegevens onthullen een patroon van doelpunten aan beide kanten in hun ontmoetingen, met 4 van de laatste 5 onderlinge wedstrijden waarin beide teams het net vonden. Gelet op de aanvallende neigingen van beide kanten en hun defensieve kwetsbaarheden, komt de 'BTS: Ja' op 1.58 naar voren als de meer waarschijnlijke uitkomst voor gokkers die willen profiteren van de beide teams scoren markt.

Vitesse - SC Heerenveen Vermoedelijke pstellingen

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Van Zwam, Isimat-Mirin, Hendriks, Cornelisse; Meulensteen, Domgjoni; Manhoef, Kozlowski, De Regt, Van Ginkel

Vermoedelijke opstelling SC Heerenveen: Noppert; Braude, Van Beek, Van Ottele, Köhlert; Haye, Olsson, Brouwers; Nunnely, Sahraoui, Van Amersfoort

Vitesse - SC Heerenveen Topscorers

Terwijl het thuisteam zich opmaakt voor de confrontatie, is hun doelpuntenlijst er niet een die angst inboezemt bij de tegenstanders. Dominik Oroz, een verdediger, maakte het enige doelpunt van Vitesse in de vorige ronde tegen Groene Ster en dat was de eerste wedstrijd van de ploeg in dit toernooi. Million Manhoef lijkt de grootste dreiging voor het doel voor zijn rekening te nemen voor de thuisploeg.

Daarentegen kan de uitploeg bogen op een productievere set spelers als het gaat om het vinden van het net. Pelle van Amersfoort, als spits, maakte een indrukwekkend aantal van 3 doelpunten in de eerste ronde tegen VVV Venlo en staat daarmee bijna bovenaan de topscorerslijst van de KNVB Beker.

Voorspelling Vitesse - SC Heerenveen

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.57

Nee

2.33

Reguliere speeltijd

Vitesse

3.25

Gelijk

3.70

SC Heerenveen

2.05

totaal aantal doelpunten

Meer dan 1.5

1.20

Minder dan 1.5

4.60

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!