back arrow

WEDTIPS

VSColombia

Opstelling VS - Colombia

De Verenigde Staten en Colombia staan deze zomer allebei op de Copa América en vooral Colombia is een outsider om voor een verrassing te zorgen. In deze oefenwedstrijd proberen beide ploegen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het belangrijke eindtoernooi dat in de VS gehouden wordt. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor VS - Colombia.

Wedtip VS - Colombia

VS Recente resultaten

De Verenigde Staten komt in goede vorm deze wedstrijd in na de titel in de CONCACAF Nations League. Op 24 maart 2023 werd aartsrivaal Mexico in de finale met 2-0 verslagen. Ty Adams en Gio Reyna zorgden voor de doelpunten voor de VS.

Daarvoor hadden ze op 21 maart 2023 Jamaica al verslagen in de halve finale. Aan het einde van de reguliere speeltijd was het slechts 1-1, met een gelijkmaker van de VS diep in de blessuretijd, door een eigen goal van Burke. Haji Wright zorgde in de verlenging voor de zege met 2 goals. Een vriendschappelijk duel met Slovenië op 20 januari ging met 0-1 verloren. 

Colombia Recente resultaten

Colombia's meest recente wedstrijd op 26 maart 2024 resulteerde in een 2-3 overwinning tegen Roemenië in een vriendschappelijk duel op neutraal terrein. Deze overwinning onderstreept hun uitstekende vorm met goals van Jhon Cordoba, Jhon Arias en Yaser Asprilla 

Voorafgaand daaraan boekte Colombia opeenvolgende overwinningen tegen Spanje (0-1) en Mexico (2-3) in vriendschappelijke duels op neutraal terrein. Deze resultaten dragen bij aan een reeks waarin ze ongeslagen zijn in hun laatste 6 wedstrijden in verschillende competities.

VS - Colombia Head to Head

Op 29 januari 2023 speelden VS en Colombia gelijk in een vriendschappelijke ontmoeting. In hun laatste 10 H2H-ontmoetingen heeft Colombia gedomineerd met 5 overwinningen tegenover 1 van VS, met 2 wedstrijden die in een gelijkspel eindigden.

VS - Colombia Doelpunten

De laatste 8 ontmoetingen zagen op 1 uitzondering na minder dan 3.5 doelpunten, wat suggereert dat "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.65 aantrekkelijk kan zijn voor wedders. Echter, met de recente redelijk doelpuntrijke wedstrijden van Colombia en de VS, biedt "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.12 waarde voor diegenen die een meer open wedstrijd verwachten.

De BTS-markt is mooi in evenwicht met "BTS: Ja" op 1.89 en "BTS: Nee" op 1.83, wat de onvoorspelbaarheid van vriendschappelijke ontmoetingen weerspiegelt. Gezien Colombia's scorende vorm en VS's gebrek aan recente overwinningen, lijkt "BTS: Ja" de aantrekkelijkere weddenschap. Ondanks de historische neiging tot duels met weinig doelpunten tussen deze 2 landen.

VS - Colombia Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Colombia: Camilo Vargas, Daniel Munoz, Carlos Cuesta, Jhon Lucumi, Johan Mojica, Richard Rios, Jefferson Lerma, Jhon Arias, James Rodríguez, Luis Díaz, Jhon Cordoba.

Vermoedelijke opstelling VS: Matt Turner, Joe Scally, Chris Richards, Tim Ream, Antonee Robinson, Weston McKennie, Ty Adams, Gio Reyna, Timothy Weah, Haji Wright, Christian Pulisic.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

VS - Colombia Topscorers

Giovanni Reyna leidt de aanval van de thuisploeg met 4 goals vanuit het middenveld in recente duels, op de voet gevolgd door Christian Pulisic en Ricardo Pepi, elk met 3 goals. Antonee Robinson en Folarin Balogun voegen kracht toe met elk 2 goals.

Voor de bezoekers valt Luis Díaz op met 3 goals, terwijl Rafael Santos Borré 2 keer het net vond. James Rodríguez, Daniel Munoz, en Jhon Arias hebben elk een goal bijgedragen in recente duels voor de ploeg.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.82

Ja

1.91

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.35

Colombia

2.40

VS

3.10

totaal aantal doelpunten

Minder dan 4.5

1.04

Meer dan 4.5

8.50

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 7 sep, 23:00

VS

VS

Canada

Canada

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!