back arrow

WEDTIPS

UruguayBrazilië

Allegiant Stadium

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Uruguay

Uruguay

3

3|0|0

9|1

8

9

2

Panama

Panama

3

2|0|1

6|5

1

6

3

VS

VS

3

1|0|2

3|3

0

3

4

Bolivia

Bolivia

3

0|0|3

1|10

-9

0

Opstelling Uruguay - Brazilië

In het Allegiant Stadium staan Uruguay en Brazilië tegenover elkaar in deze zinderende kwartfinale van de Copa América. Met de halve finale op het spel belooft deze clash een spektakel te worden. Er is geen duidelijke favoriet voor de winst bij de bookmakers.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Uruguay - Brazilië.

Wedtip Uruguay - Brazilië

Uruguay Recente resultaten

Uruguay's laatste wedstrijd in de Copa América op 2 juli zag hen met 0-1 winnen van gastland de VS. Een doelpunt van Mathías Olivera zorgde voor de overwinning voor de favorieten. Dit was een bewijs van Uruguay's veerkracht en tactische discipline.

Daarvoor genoot Uruguay van een dominante 5-0 overwinning op Bolivia en een comfortabele 3-1 zege op Panama, beide in de Copa América. Deze resultaten toonden hun aanvallende kracht en dominantie in deze groep. De wedstrijd tegen Brazilië zal echter van een andere orde zijn voor Uruguay.

Brazilië Recente resultaten

Brazilië's laatste wedstrijd op 3 juli in de Copa America eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen een veerkrachtig Colombiaans team. Een vrije trap van Raphinha werd tenietgedaan door Daniel Muñoz's gelijkmaker. Hierdoor bleef de lichte voorkeur voor Brazilië onvervuld en krijgt de ploeg al meteen een zware kwartfinale voor de kiezen tegen Uruguay, waarin Vinícius Júnior met een schorsing ontbreekt.

Daarvoor genoot Brazilië van een overtuigende 1-4 overwinning op Paraguay op 29 juni, met een dubbelslag van Vinícius Júnior. Hun ontmoeting met Costa Rica op 25 juni eindigde in een teleurstellend doelpuntloos gelijkspel, ondanks de dominantie van Brazilië en een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel.

Uruguay - Brazilië H2H-ontmoetingen

In hun laatste ontmoeting op 18 oktober 2023 pakte Uruguay een 2-0 overwinning op Brazilië in de WK-kwalificatiereeks in Zuid-Amerika. In de laatste 10 H2H-ontmoetingen heeft Brazilië echter gedomineerd met 8 overwinningen, terwijl Uruguay slechts 1 keer won en er eenmaal een gelijkspel was.

Uruguay - Brazilië Doelpunten

Met Uruguay's sterke statistieken en Brazilië's matige verdediging op dit toernooi, kan een offensieve clash verwacht worden, al is dat op een Copa América niet altijd het geval. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten op 2.23 suggereren waarde, gezien de aanvallende kracht van beide teams. De odds voor minder dan 2.5 doelpunten op 1.65 weerspiegelen juist de mogelijkheid van een verdedigende wedstrijd in dit duel met hoge inzet.

De BTS-markt is mooi in evenwicht, met "Ja" op 1.86 en "Nee" op 1.82. Uruguay's recente goals, samen met Brazilië's vermogen om het net te vinden, leunt naar een "Ja" uitkomst. Echter, de druk van een gelijkwaardige kwartfinale kan de verdediging aanscherpen. Dit maakt "Nee" even aannemelijk voor wedders die willen profiteren van de spanning van knock-outvoetbal.

Uruguay - Brazilië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Uruguay: Sergio Rochet, Nahitan Nández, Ronald Araújo, Mathías Olivera, Matias Viña, Manuel Ugarte, Federico Valverde, Facundo Pellistri, Nicolás De La Cruz, Maximiliano Araújo, Darwin Núñez.

Vermoedelijke opstelling Brazilië: Alisson Becker, Danilo, Éder Militão, Marquinhos, Wendell, Bruno Guimaraes, João Gomes, Raphinha, Lucas Paquetá, Savio, Rodrygo.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Uruguay - Brazilië Topscorers

De aanval van Uruguay wordt geleid door Darwin Núñez en Maximiliano Araújo, die elk 2 keer het net hebben gevonden op deze Copa America. Verder hebben Federico Valverde, Mathías Olivera, Facundo Pellistri, Rodrigo Bentancur en Matias Viña ook gescoord op dit toernooi.

Voor Brazilië leidt Vinícius Júnior de topscorerslijst op dit toernooi met 2 goals. Hij is er tegen Uruguay echter niet bij. Lucas Paquetá, Savio en Raphinha hebben elk 1 keer gescoord.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.63

Ja

2.15

Reguliere speeltijd

Uruguay

3.10

Gelijk

2.80

Brazilië

2.65

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

12.50

Minder dan 4.5

1.02

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!