back arrow

WEDTIPS

TSC Bačka TopolaWest Ham

TSC Arena

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

West Ham

West Ham

6

5|0|1

10|4

6

15

2

SC Freiburg

SC Freiburg

6

4|0|2

17|7

10

12

3

Olympiakos

Olympiakos

6

2|1|3

11|14

-3

7

4

TSC Bačka Topola

TSC Bačka Topola

6

0|1|5

6|19

-13

1

Wedtips TSC Backa Topola - West Ham

De schijnwerpers staan op TSC Backa Topola en West Ham als ze het in de TSC Arena tegen elkaar opnemen in de 5e speelronde van de Europa League. De bezoekers zijn al vrijwel zeker van de volgende ronde, terwijl de thuisploeg hoopt nog een kans te maken op een vervolg in de Conference League.

TSC Backa Topola Recente resultaten

TSC Backa Topola verloor 2 van de laatste 3 wedstrijden. In Europa waren ze met 5-0 kansloos tegen SC Freiburg, maar daarna verloren ze ook in eigen land met 1-2 van Vojvodina. Dit weekend pakten ze echter een mooie 0-4 zege tegen Partizan Belgrado.

Speel Slimmer wedtips

West Ham Recente resultaten

West Ham is weer terug in vorm na een mindere periode en won de laatste 3 wedstrijden. Olympiakos werd met 1-0 verslagen, voordat Nottingham Forest het slachtoffer werd van de Londense dadendrang en met een 3-2 nederlaag naar huis gestuurd werd. Burnley was het meest recente slachtoffer in een 1-2 overwinning voor West Ham.

Met slechts een mager puntje tot nu toe, is TSC Backa Topola bijna uitgeschakeld in de Europa League. De ploeg heeft een resultaat nodig om nog aanspraak te kunnen maken op een vervolg in Europa. West Ham won 3 van de 4 wedstrijden en is vrijwel door naar de volgende ronde. Toch is deze wedstrijd nog belangrijk, want als de ploeg 1e wordt in de groep hoeft het de tussenronde niet te spelen en dat scheelt in februari 2 wedstrijden in een loodzwaar programma.

TSC Backa Topola - West Ham Head to head

TSC Backa Topola - West Ham Reguliere speeltijd

TSC Backa Topola won slechts 3 van de laatste 10 thuiswedstrijden in alle competities, terwijl ze ook 3 keer gelijk speelden. West Ham won 5 van de laatste 10 uitwedstrijden, terwijl ze er ook 4 verloren in deze reeks wedstrijden. Beide ploegen boekten slechts 1 keer een clean sheet in hun reeks van 10 wedstrijden. Voor TSC ging dat om thuiswedstrijden en voor West Ham ging dat om uitwedstrijden.

TSC Backa Topola - West Ham Meer/minder doelpunten

In 5 van de laatste 10 wedstrijden van TSC werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 1.3 doelpunten tijdens deze reeks. Meer dan 2.5 doelpunten vielen er in 8 van de laatste 10 wedstrijden die West Ham speelde. Ze wisten een gemiddelde te scoren van 1.7 doelpunten in deze wedstrijden.

TSC Backa Topola - West Ham Beide teams scoren

De laatste ontmoeting tussen deze twee teams was een simpele 3-1 voor West Ham. Gaan we een soortgelijke wedstrijd tegemoet op donderdag?

TSC Backa Topola Belangrijke spelers

Als we kijken naar de doelpuntenproductiviteit in Europa League dit seizoen, moet thuisploegmanager Zarko Lazetic voor de komende wedstrijd kunnen beschikken over namen als Nemanja Petrovic (1+0), Nemanja Stojic (0+1), Ifet Dakovac (1+0), Petar Stanic (1+0), Milos Pantovic (1+0) en Sasa Jovanovic (0+2).

West Ham Belangrijke spelers

Voor West Ham zijn enkele van de meest effectieve spelers dit seizoen die momenteel beschikbaar zijn voor selectie Nayef Aguerd (1+0), James Ward-Prowse (0+4), Lucas Paqueta (3+0), Mohammed Kudus (4+0) en Tomas Soucek (1+0).

TSC Backa Topola - West Ham Topscorers

West Ham hoopt dat Lucas Paqueta de tegenstander wat schade kan toebrengen door een doelpunt toe te voegen aan zijn 3 Europa League doelpunten in dit seizoen.

Voorspelling TSC Backa Topola - West Ham

TSC Backa Topola - West Ham Opstellingen

TSC Backa Topola vermoedelijke opstelling: Ilic, Krstic, Stojic, Calusic, Cvetkovic, Radin, Djakovac, Petrovic, Milosavijevic, Milovanovic, Cirkovic

West Ham vermoedelijke opstelling: Areola, Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson, Alvarez, Ward-Prowse, Kudus, Soucek, Lucas Paqueta, Ings

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!