back arrow

WEDTIPS

SloveniëPortugal

Opstelling Slovenië - Portugal

In de wereld van het internationale voetbal staan vriendschappelijke wedstrijden vaak in het teken van experimenteren. Slovenië en Portugal krijgen tegen elkaar de kans om nieuwe strategieën uit te proberen in de aanloop naar het EK van dit jaar. Ze testen spelers in verschillende opstellingen, vooral omdat Portugal veel van zijn sterspelers rust heeft gegeven voor deze wedstrijd.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Slovenië - Portugal.

Wedtip Slovenië - Portugal

Slovenië Recente resultaten

Slovenië's laatste wedstrijd op 21 maart 2024 eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen Malta in een vriendschappelijk duel. Dit was tegen de verwachtingen van bookmakers in, want Slovenië was de duidelijke favoriet. 

Daarvoor pakte Slovenië 2 overwinningen op rij; ze versloegen de VS in januari. Ze wonnen thuis ook de belangrijke wedstrijd tegen Kazachstan in de EK-kwalificatiereeks, want met die overwinning plaatsten ze zich voor dit EK.

Portugal Recente resultaten

Portugal's meest recente wedstrijd op 21 maart 2024, eindigde in een overtuigende 5-2 overwinning in een vriendschappelijke ontmoeting. Deze overwinning, die overeenkwam met de verwachtingen van bookmakers, toonde hun dominantie en aanvallende kracht op eigen bodem.

Portugal is sowieso met een goede reeks bezig, met liefst 11 overwinningen op rij. Ze versloegen IJsland met 2-0 in de EK-kwalificatiereeks en wonnen met dezelfde score van Liechtenstein in een uitwedstrijd. Hun dominante vorm werd verder benadrukt door een overtuigende 0-5 overwinning tegen Bosnië en Herzegovina in een uitwedstrijd in datzelfde toernooi.

Slovenië - Portugal Head to Head

Voor Slovenië en Portugal wordt deze wedstrijd een nieuwe pagina in de historie, aangezien deze teams elkaar deze eeuw niet eerder hebben ontmoet.

Slovenië - Portugal Doelpunten

Gezien de recente vorm van zowel Slovenië als Portugal, met Slovenië's sterke thuisrecord en Portugal's reeks overwinningen, biedt de meer dan/minder dan wedmarkt interessante opties. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten op 1.75 suggereren een verwachting van doelpunten. Dit weerspiegelt Portugal's aanvallende kracht en Slovenië's veerkracht thuis.

Daarentegen kan minder dan 2.5 doelpunten op 1.98 degenen verleiden die een minder open wedstrijd verwachten. Zonder head-to-head geschiedenis om op terug te vallen, kunnen wedders kijken naar de recente scoretrends van de teams. Meer dan 3.5 doelpunten op 2.95 biedt waarde voor een mogelijk open wedstrijd.

De BTS-markt is enigszins in evenwicht, met "Ja" op 1.82 en "Nee" op 1.95. Slovenië's degelijke thuisprestaties suggereren hun potentieel voor goals, terwijl Portugal's aanvallende vorm aangeeft dat ze waarschijnlijk het net zullen vinden. De odds geven licht de voorkeur aan "Ja", wat impliceert dat beide teams scoren een logischer scenario is. Gezien de verdedigende capaciteiten die Portugal heeft getoond kan "Nee" een slimme weddenschap zijn voor degenen die verwachten dat een of beide teams niet scoren.

Slovenië - Portugal Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Slovenië: Jan Oblak, Petar Stojanovic, Vanja Drkusic, Jaka Bijol, Jure Balkovec, Tomi Horvat, Adam Gnezda Cerin, Jasmin Kurtic, Jan Mlakar, Andraz Sporar, Benjamin Sesko.

Vermoedelijke opstelling Portugal: Rui Patricio, Nélson Semedo, Pepe, Ruben Dias, Nuno Mendes, Matheus Nunes, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Gonçalo Ramos, Rafael Leao.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Slovenië - Portugal Topscorers

Benjamin Sesko leidt de aanval van de thuisploeg met een indrukwekkend aantal van 6 goals in recente wedstrijden. Andraz Sporar heeft 3 keer het net gevonden, terwijl Erik Janza en Adam Gnezda Cerin elk 2 goals hebben bijgedragen in recente duels.

Voor de bezoekers valt Joao Felix op als de topscorer met 3 goals in recente duels. Goncalo Inacio is ook belangrijk geweest vanuit de verdediging, met 2 goals, en zowel Bruma als Matheus Nunes hebben elk een goal bijgedragen om de aanvallende kracht van hun team te versterken. Sterren zoals Cristiano Ronaldo, Ruben Dias, Bruno Fernandes en Bernardo Silva zijn er tegen Slovenië niet bij. 

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.73

Ja

2.06

Reguliere speeltijd

Portugal

1.40

Gelijk

4.70

Slovenië

8.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

5.60

Minder dan 4.5

1.11

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 7 sep, 23:00

VS

VS

Canada

Canada

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!