back arrow

WEDTIPS

ServiëEngeland

Arena AufSchalke

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Engeland

Engeland

1

1|0|0

1|0

1

3

2

Slovenië

Slovenië

2

0|2|0

2|2

0

2

3

Denemarken

Denemarken

1

0|1|0

1|1

0

1

4

Servië

Servië

2

0|1|1

1|2

-1

1

Opstelling Servië - Engeland

Met de start van het EK 2024 in zicht, treffen Servië en topfavoriet Engeland elkaar in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen. Dit is hun eerste wedstrijd in groep C. Beide teams willen sterk beginnen in dit toernooi waarin vooral van Engeland veel verwacht wordt.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Servië - Engeland.

Wedtip Servië - Engeland

Servië Recente resultaten

Een 0-3 overwinning op Zweden en een 2-1 nederlaag tegen Oostenrijk waren de resultaten van Servië in de oefencampagne voorafgaand het EK 2024. Oud-Ajacied Dušan Tadić zal er in Duitsland alles aan doen om met zijn Servië hoge ogen te gooien.

Daarvoor was de vorm van het team wisselvallig met een 4-0 nederlaag tegen Rusland in een vriendschappelijke wedstrijd en een 0-1 zege op Cyprus. Ook speelden ze thuis met 2-2 gelijk tegen Bulgarije in de EK-kwalificatie op 19 november 2023. Dit was minder dan de verwachtingen, maar was evengoed genoeg voor plaatsing voor dit titeltoernooi.

Engeland Recente resultaten

Engeland is dé topfavoriet voor het EK 2024, maar dit was niet terug te zien in de laatste wedstrijden voor het Europees Kampioenschap. De uitzwaaiwedstrijd tegen IJsland ging zelfs met 0-1 verloren. Ondanks de aanwezigheid van onder andere Kyle Walker, Declan Rice, Phil Foden en Harry Kane ging het in het Wembley Stadium mis.

In poule C met Servië, Slovenië en Denemarken zal Engeland echter niet genoegen nemen met minder dan de eerste plek. Tegen de Serven tellen voor The Three Lions dan ook alleen de 3 punten.

Servië - Engeland Head to Head

De enige eerdere ontmoeting tussen Servië en Engeland was op 3 juni 2003. Engeland won met 2-1 in een vriendschappelijke wedstrijd van het land dat toen nog Servië en Montenegro heette. Dit wordt dus de eerste officiële ontmoeting tussen deze landen.

Servië - Engeland Doelpunten

De meer/minder dan wedmarkt biedt odds van 1.77 voor meer dan 2.5 doelpunten en 1.97 voor minder dan 2.5 doelpunten. Wedders zullen de recente vorm van de teams nauwkeurig bekijken. Beide teams neigen recentelijk naar minder doelpunten, dus kan minder dan 2.5 doelpunten op 1.97 interessant zijn. Echter, met de aanvallende potentie die vooral de Engelsen in huis hebben, biedt meer dan 2.5 doelpunten op 1.77 een interessante optie voor diegenen die een open wedstrijd verwachten.

De BTS odds staan op 1.67 voor 'Ja' en 2.08 voor 'Nee'. Aangezien dit de eerste ontmoeting in meer dan 2 decennia is, zijn historische gegevens minder relevant. Beide teams hebben recentelijk defensieve degelijkheid getoond, wat wijst op een minder open wedstrijd. Dus, de 'Nee' optie op 2.08 kan waarde bieden aan wedders die verwachten dat minimaal 1 team niet zal scoren.

Servië - Engeland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Servië: Djordje Petrović, Nikola Milenković, Erhan Mašović, Strahinja Pavlovic, Andrija Živković, Filip Kostić, Srdjan Mijailović, Lazar Samardžić, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović.

Vermoedelijke opstelling Engeland: Jordan Pickford, Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Kieran Trippier, Declan Rice, Conor Gallagher, Bukayo Saka, Jude Bellingham, Phil Foden, Harry Kane.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Servië - Engeland Topscorers

Servië heeft met Aleksandar Mitrović zijn topscorer in de EK-kwalificatiereeks. Hij scoorde 5 keer voor de ploeg. Dušan Vlahović kwam 3 keer op het scorebord en Dušan Tadić 2 keer.

Bij de Engelsen is Harry Kane de absolute topschutter van de ploeg met 8 goals in de WK-kwalificatiereeks. Kane is inmiddels ook topscorer aller tijden bij Engeland. Bukayo Saka scoorde 4 keer en Marcus Rashford, die niet geselecteerd is voor dit EK, scoorde 2 keer.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.90

Nee

1.79

Reguliere speeltijd

Engeland

1.47

Gelijk

4.50

Servië

7.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 5.5

10.00

Minder dan 5.5

1.04

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!