back arrow

WEDTIPS

SC CambuurVitesse

Wedtips Cambuur - Vitesse

In een spannende KNVB Beker kwartfinale ontvangt Cambuur Vitesse. Dit gebeurt op woensdag 7 februari 2024 om 18:45 uur. Beide teams willen graag naar de halve finales, maar hebben geen beste reeks achter de rug. De odds staan dicht bij elkaar, met Cambuur op 2.30 en Vitesse op 2.85. Een spannende wedstrijd wordt verwacht, waarbij beide kanten een overwinning willen.

De recente vorm van Cambuur

De recente vorm van Cambuur laat een wisselvallig beeld zien. Ze speelden op 2 februari 2024 gelijk tegen Willem II, met een score van 1-1. Dit was in een uitwedstrijd voor de Eerste Divisie tegen de koploper, dus het resultaat was degelijk. Daarvoor verloren ze thuis met 1-2 van TOP Oss op 29 januari en dat was een zware tegenvaller tegen het team dat toen hekkensluiter was.

Hun beste prestatie was op 25 januari. Ze wonnen toen in een spectaculaire wedstrijd met 4-3 van USV Hercules in de KNVB Beker. Doelpuntenmakers waren onder anderen Milan Smit, Matthias Nartey en Michael Breij.

Speel slimmer wedtips

De recente vorm van Vitesse

De recente vorm van Vitesse, zowel thuis als uit, is dramatisch. Ze verloren op 4 februari 2024 met 0-2 van Go Ahead Eagles. Dit was een thuiswedstrijd. Daarvoor verloren ze met 0-1 uit bij PEC Zwolle uit. Eliano Reijnders maakte het winnende doelpunt voor Zwolle. Ook tegen Feyenoord thuis werd er geen resultaat behaald, al was dat uiteraard ook de verwachting. Ze verloren met 1-2, ondanks een korte comeback.

Cambuur - Vitesse Head to Head

De laatste keer dat Cambuur en Vitesse elkaar ontmoetten was op 14 mei 2023. Vitesse won toen met 2-0 in de Eredivisie. Cambuur won slechts 1 keer van Vitesse in de laatste 10 wedstrijden. Vitesse won 7 keer. In de laatste 5 onderlinge wedstrijden werden gemiddeld 3.4 doelpunten gescoord. Beide teams scoorden in 1 van die wedstrijden. Vitesse's offensieve kracht werd benadrukt in hun 6-1 winst op 4 december 2021.

Cambuur - Vitesse Reguliere speeltijd

De odds maken Cambuur licht favoriet met een thuiswinst op 2.30. Een overwinning van Vitesse staat op 2.85 en een gelijkspel op 3.40. Het feit dat Vitesse een divisie hoger speelt maakt ze niet favoriet in deze bekerontmoeting.

Cambuur - Vitesse Meer/minder doelpunten

De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" staan op 1.68. Voor "minder dan 2.5 doelpunten" op 2.05. Historisch gezien leverden ontmoetingen tussen Cambuur en Vitesse vaak minder dan 3 doelpunten op. De "minder dan 2.5 doelpunten" optie op 2.05 lijkt interessant voor wedders.

Cambuur - Vitesse Beide teams scoren

De odds voor BTS in de aankomende KNVB Beker kwartfinale tussen Cambuur en Vitesse zijn een focuspunt. In hun laatste 10 ontmoetingen scoorden beide teams slechts 3 keer. Dit wijst op een trend naar "BTS: Nee", maar voor deze wedstrijd denken de bookmakers dat "BTS: Ja" meer voor de hand ligt met odds van 1.52.

Cambuur - Vitesse Opstellingen

Henk de Jong heeft deze spelers beschikbaar voor Cambuur: Fedde de Jong, Milan Smit en Yanick van Osch. Er zijn geen spelers vermeld als niet beschikbaar. Edward Sturing heeft deze spelers beschikbaar voor Vitesse: Eloy Room, Mexx Meerdink, Ramon Hendriks, en anderen. Marco van Ginkel is er waarschijnlijk niet bij na zijn vroege uitvalbeurt van afgelopen weekend.

Cambuur - Vitesse Topscorers

Voor Cambuur leidt de in bloedvorm verkerende Milan Smit met 3 doelpunten in dit toernooi. Hij wordt gevolgd door Roberts Uldrikis en Michael Breij. Aan de kant van Vitesse is het scoren verdeeld. Davy Pröpper, Dominik Oroz, en Amine Boutrah scoorden elk één keer voor de Arnhemmers.

Voorspelling Cambuur - Vitesse

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.55

Nee

2.38

Reguliere speeltijd

Cambuur Leeuwarden

2.30

Vitesse

2.95

Gelijk

3.45

totaal aantal doelpunten

Minder dan 2.5

2.15

Meer dan 2.5

1.71

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!