back arrow

WEDTIPS

SC CambuurNEC Nijmegen

Opstelling Cambuur - NEC

Cambuur staat voor een spannende thuiswedstrijd tegen NEC in de halve finale van de KNVB Beker. Deze ontmoeting vindt plaats op dinsdag 27 februari, met de aftrap om 21:00 uur. De KNVB Beker biedt een unieke kans voor zowel Cambuur als NEC om een prachtig succes te boeken dit seizoen. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Cambuur - NEC.

Wedtips Cambuur - NEC

De recente vorm van Cambuur

De laatste wedstrijd van Cambuur op 23 februari 2024 eindigde in een 2-0 nederlaag tegen FC Emmen in de Eerste Divisie. Deze uitslag was teleurstellend voor de bezoekers, wie het maar niet lukt meerdere wedstrijden op rij te winnen. In deze wedstrijd kwam Cambuur niet tot scoren, al is dat niet vaak het probleem bij Cambuur.

Voorafgaand daaraan kende Cambuur wisselende resultaten. Op 19 februari behaalden ze een knappe 1-2 overwinning op NAC in een andere uitwedstrijd in de Eerste Divisie. Dit resultaat overtrof de verwachtingen. Hun thuisvorm is echter zorgwekkend. Ze leden een 2-4 nederlaag tegen Jong FC Utrecht op 16 februari en speelden op 10 februari 3-3 gelijk tegen VVV-Venlo. Beide wedstrijden benadrukten defensieve kwetsbaarheden waar Cambuur regelmatig mee kampt.

De recente vorm van NEC

De laatste wedstrijd van NEC Nijmegen op 24 februari in de Eredivisie tegen Sparta eindigde in een 2-0 overwinning. De thuisploeg was bijna de gehele wedstrijd de betere ploeg in Nijmegen en bekroonde dat met een overwinning. Daarvoor was er een net 2-2 gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA. Dit resultaat doorbrak de reek overwinningen van Ajax thuis tegen NEC. Brian Brobbey en Carlos Forbs scoorden voor Ajax. Een eigen doelpunt van Jorrel Hato en een laat doelpunt van Roberto Gonzalez zorgden ervoor dat NEC met een punt vertrok.

De vorige wedstrijden van NEC lieten wisselende resultaten zien. Op 9 februari leden ze een onverwachte 2-0 nederlaag tegen RKC Waalwijk. Dit was een verrassend resultaat gezien de vorm van NEC, met David Min die beide doelpunten scoorde voor RKC.

Cambuur - NEC Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 11 februari 2023 speelden Cambuur en NEC met 0-0 gelijk in de Eredivisie. In de laatste 10 onderlinge wedstrijden hebben Cambuur en NEC elk 3 overwinningen behaald. De overige 4 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Een opvallend patroon in hun recente geschiedenis is de neiging tot gelijkopgaande wedstrijden. Dit blijkt uit de 4 gelijke spelen in hun laatste 10 ontmoetingen, inclusief 3 keer 0-0. Dit suggereert dat deze teams vaak moeite hebben om tot scoren te komen tegen elkaar.

Cambuur - NEC Doelpunten

In de aankomende KNVB Beker clash tussen Cambuur en NEC zal de meer dan/minder dan doelpunten wedmarkt aanzienlijke aandacht trekken. Historische head-to-head data onthullen een bescheiden gemiddeld doelpuntentotaal. Dit suggereert een neiging naar afwachtende wedstrijden. Cambuur's recente vorm is wisselvallig, met 2 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 nederlagen. 

NEC heeft een soortgelijke inconsistentie getoond. Beide teams hebben momenten van defensieve kwetsbaarheid gehad, maar ook periodes zonder goals. Gezien deze patronen kan de markt voor weinig doelpunten bijzonder interessant zijn. Wedders vinden mogelijk waarde in minder dan 2.50 doelpunten, zeker in zo'n belangrijke wedstrijd voor beide ploegen.

Cambuur - NEC Beide Teams Scoren

In de aankomende bekerontmoeting tussen Cambuur en NEC biedt de BTS-markt interessante opties voor wedders. De odds voor "BTS: Ja" staan momenteel op 1.85. Dit suggereert een matige waarschijnlijkheid dat beide teams zullen scoren. Daarentegen staat "BTS: Nee" op 1.95. Dit geeft aan dat dat de odds bijna gelijk zijn. Gezien de hoge inzet van een halve finale in de beker kunnen defensieve tactieken wel eens overheersen. Maar de aanvallende stijl van beide teams kan de balans doen doorslaan naar een "BTS: Ja" uitkomst.

Vermoedelijke opstellingen Cambuur - NEC

Vermoedelijke opstelling Cambuur: van Osch, Poll, Bergsma, Smand, Ottesen, Breij, van Kaam, Smit, De Jong, Uldrikis, Balk.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen, Verdonk, Sandler, van Rooij, Baas, Schöne, Hoedemakers, Gonzalez, Chery, Sano, Ogawa.

Cambuur - NEC Topscorers

Terwijl de thuisploeg zich voorbereidt op de clash, is hun aanvalskracht aanzienlijk versterkt door Milan Smit. Deze aanvaller leidt de aanval met een indrukwekkend aantal van 5 goals in het bekertoernooi dit seizoen. Niet ver daarachter dragen aanvallers Roberts Uldrikis en Michael Breij elk 2 goals bij. Sekou Sylla en Daniel van Kaam hebben diepte aan de scorelijn toegevoegd met elk 1 goal.

Aan de kant van de bezoekers is Rober Gonzalez een opvallende naam met 4 goals in het toernooi. Zijn aanvalspartner, Koki Ogawa, is ook in goede vorm met 3 goals. De ondersteuning vanuit het middenveld komt van Dirk Proper met 2 goals. Bart van Rooij en Mees Hoedemakers hebben elk een goal bijgedragen vanuit hun rollen in verdediging en middenveld. Dit zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheden voor het scoren goed verdeeld zijn over het team.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.58

Nee

2.33

Reguliere speeltijd

Cambuur Leeuwarden

4.25

Gelijk

4.00

NEC Nijmegen

1.72

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

4.75

Minder dan 4.5

1.20

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!