PSV EindhovenFeyenoord

Philips Stadion

Opstelling PSV Eindhoven - Feyenoord

PSV Eindhoven en Feyenoord zich voor op een titanenstrijd in het Philips Stadion. Ze strijden direct al om de eerste prijs van het seizoen, namelijk de Johan Cruijff Schaal. Deze Super Cup-finale markeert traditioneel de aftrap van het Nederlandse voetbalseizoen. Het belooft een spannende ontmoeting te worden tussen de 2 beste clubs van de Eredivisie van vorig seizoen.
Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor PSV Eindhoven - Feyenoord.

Wedtip PSV Eindhoven - Feyenoord

PSV Eindhoven Recente resultaten

PSV lijkt klaar voor de Johan Cruijff Schaal. De laatste 2 oefenduels voorafgaand aan de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2024/25 werden gewonnen: 2-1 vs. Valencia en 3-2 vs. FC Eindhoven. In de ontmoeting met de Spanjaarden kreeg PSV echter ook 2 dompers te verwerken, zo vielen Mauro Júnior en Olivier Boscagli uit met een blessure.
Voor die tijd was de vorm van PSV nog niet stabiel in oefenwedstrijden. Ze speelden met 1-1 gelijk tegen Club Brugge, maar verloren ook met 0-3 van Anderlecht, al was dat helemaal aan het begin van de oefencampagne.

Feyenoord Recente resultaten

Feyenoord verkeert voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal allesbehalve in een goede vorm. AS Monaco won afgelopen woensdag in De Kuip met 1-3, terwijl Benfica in de strijd om de Eusébio Cup met 5-0 te sterk was voor de Rotterdammers. Weet kersverse hoofdtrainer Brian Priske zijn ploeg klaar te stomen voor de clash met landskampioen PSV?
Deze nederlagen kwamen als een verrassing, zo werden de eerste 3 duels van de voorbereiding wel gewonnen. Zowel FC Dordrecht (0-4), KRC Genk (3-1) als Cercle Brugge (1-0) werd verslagen.

PSV Eindhoven - Feyenoord Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 3 maart 2024 speelden PSV Eindhoven en Feyenoord met 2-2 gelijk in de Eredivisie. Over de afgelopen 10 wedstrijden hebben beide teams 3 overwinningen behaald, met 4 wedstrijden die in een gelijkspel eindigden. Dit wijst op een evenwichtige rivaliteit.

PSV Eindhoven - Feyenoord Doelpunten

De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.68 suggereren een redelijke verwachting van doelpunten. Dit sluit aan bij de laatste 10 H2H-wedstrijden waarin vaak veel doelpunten vielen. Met de sterke aanvalsvorm van beide teams, kan "meer dan 3.5 doelpunten" op 2.85 wedders verleiden die hogere rendementen zoeken.
De BTS-markt staat op 1.63 voor "Ja" en 2.17 voor "Nee". Gezien de consistente goals van zowel PSV als Feyenoord in recente wedstrijden en het gelijkopgaande H2H-record, lijkt "BTS: Ja" een waarschijnlijk scenario. Dit biedt een balans van risico en potentieel rendement voor wedders.

PSV Eindhoven - Feyenoord Opstellingen

Vermoedelijke opstellingen PSV Eindhoven: Walter Benítez, Jordan Teze, Ryan Flamingo, Jerdy Schouten, Joey Veerman, Ismael Saibari, Malik Tillman, Noa Lang, Johan Bakayoko, Luuk de Jong.
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Timon Wellenreuther, Neraysho Kasanwirjo, Thomas Beelen, Dávid Hancko, Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Ramiz Zerrouki, Marcos López, Igor Paixão, Santiago Giménez, Anis Hadj Moussa.

PSV Eindhoven - Feyenoord Topscorers

In deze losstaande wedstrijd tussen kampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord hopen de spitsen zoals Luuk de Jong en Santiago Gimenez al direct tot scoren te komen. 
Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

SUPER SPINNER

type

21 JACKPOT

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds