PortugalKroatië

Estadio do Sport Lisboa e Benfica

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Portugal

Portugal

4

3|1|0

7|3

4

10

2

Kroatië

Kroatië

4

2|1|1

7|6

1

7

3

Polen

Polen

4

1|1|2

7|9

-2

4

4

Schotland

Schotland

4

0|1|3

4|7

-3

1

Opstelling Portugal - Kroatië

In de openingsronde van de Nations League treffen Portugal en Kroatië elkaar in het Estadio da Luz. Beide teams staan aan de start van de competitie met gelijke kansen, na een wat tegenvallend EK. Dit wordt de eerste wedstrijd in deze competitie.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Portugal - Kroatië.

Wedtip Portugal - Kroatië

Portugal Recente resultaten

In de laatste wedstrijd op 5 juli 2024, speelde Portugal tegen Frankrijk op het Europees Kampioenschap. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Frankrijk won na een spannende strafschoppenserie. Hoewel Portugal zeker een kans had om door te gaan, voldeed Frankrijk aan de verwachtingen door zich te plaatsen voor de volgende ronde.

De vorm van Portugal in de voorafgaande wedstrijden was wisselvallig. Tegen Slovenië op 1 juli pakte Portugal een moeizame overwinning via strafschoppen na een 0-0 gelijkspel. Echter, op 26 juni leed het team een verrassende 2-0 nederlaag tegen Georgië. Portugal was toen al geplaatst voor de knock-outfase, maar toch deed de nederlaag veel wenkbrauwen fronsen.

Kroatië Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 24 juni 2024, speelde Kroatië met 1-1 gelijk tegen Italië op het Europees kampioenschap in Duitsland. De wedstrijd, die plaatsvond in het Leipzig Stadion, eindigde met een dramatische late gelijkmaker van Italië, die een voortijdig einde van het EK betekende voor Kroatië. 

Voorafgaand aan deze wedstrijd, op 19 juni, speelde Kroatië namelijk met 2-2 gelijk tegen Albanië. Op 15 juni leden ze een pittige 3-0 nederlaag tegen Spanje, en dat was niet voldoende om door te stoten.

Portugal - Kroatië Head to Head

Op 8 juni 2024 troffen Portugal en Kroatië elkaar voor het laatst. Kroatië won met 1-2 in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 7 onderlinge duels pakte Portugal 5 overwinningen, tegenover 1 voor Kroatië. Dit maakt Portugal de meer succesvolle partij.

Portugal - Kroatië Doelpunten

Met een gemiddelde van meer dan 2.5 doelpunten in de laatste 3 ontmoetingen tussen Portugal en Kroatië, lijken de odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.90 aantrekkelijk. Portugal heeft consistent gescoord in de laatste 7 H2H-duels. Kroatië vond in de laatste 4 onderlinge wedstrijden ook het net. De recente vorm van beide teams suggereert dat een wedstrijd met goals waarschijnlijk is. Daarom is de "meer dan" markt interessant voor wedders.

De "BTS: Ja" odds staan op 1.93. Dit lijkt een waarschijnlijke uitkomst gezien de H2H-statistieken en de recente prestaties van beide teams. Beide ploegen hebben aanvallende kwaliteiten getoond. In de laatste 4 H2H-wedstrijden scoorden beide teams. "BTS: Ja" zou dus een verstandige weddenschap kunnen zijn, zeker nu er wat minder op het spel staat.

Portugal - Kroatië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Portugal: Diogo Costa, Tiago Santos, Rúben Dias, Gonçalo Inácio, Nuno Mendes, João Palhinha, Vitinha, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Rafael Leão, Cristiano Ronaldo.

Vermoedelijke opstelling Kroatië: Dominik Livakovic, Marin Pongračić, Josip Šutalo, Marin Pongracic, Josko Gvardiol, Luka Modrić, Mario Pasalic, Mateo Kovačić, Luka Sucic, Andrej Kramaric, Mario Pasalic.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Portugal - Kroatië Topscorers

Bij de thuisploeg springt middenvelder Bruno Fernandes eruit met 5 treffers in recente wedstrijden voor Portugal. Hij wordt gevolgd door aanvaller Cristiano Ronaldo, die 4 keer scoorde. De vedette kwam op het EK echter niet van de hatelijke 0 af. Bernardo Silva, eveneens middenvelder, heeft 3 doelpunten op zijn naam staan.

Aan de kant van de bezoekers is Lovro Majer recentelijk de topscorer met 4 goals. Andrej Kramaric, de aanvaller, heeft er 3 in liggen. Zowel Luka Modrić als Mario Pasalic hebben elk 2 keer gescoord.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.84

Ja

1.84

Reguliere speeltijd

Kroatië

6.10

Portugal

1.50

Gelijk

4.50

totaal aantal doelpunten

Minder dan 4.5

1.12

Meer dan 4.5

5.80

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 14 nov, 15:00

Kazachstan

Kazachstan

Oostenrijk

Oostenrijk

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 14 nov, 17:00

Armenië

Armenië

Faröer Eilanden

Faröer Eilanden

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 14 nov, 19:45

Frankrijk

Frankrijk

Israël

Israël

Geen odds beschikbaar