back arrow

WEDTIPS

PortugalIerland

Opstelling Portugal - Ierland

In de aanloop naar het EK in Duitsland speelt outsider Portugal tegen Ierland. Ierland heeft zich niet geplaatst voor het EK 2024, dat vrijdag begint. Ze treffen elkaar in Aveiro. Dit is de laatste kans voor het team van Roberto Martínez om nieuwe tactieken te testen en spelers in vorm te brengen.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Portugal - Ierland.

Wedtip Portugal - Ierland

Portugal Recente resultaten

Portugal's meest recente wedstrijd op 8 juni eindigde in een verrassende 1-2 nederlaag tegen Kroatië. Het was een vriendschappelijke ontmoeting. Hiermee werd hun reeks van 11 overwinningen op rij thuis doorbroken. De wedstrijd, waarin Portugal licht favoriet was, eindigde met een smet op hun indrukwekkende thuisrecord.

Voor deze tegenslag genoot Portugal van een overtuigende 4-2 overwinning op Finland op 4 juni. Ze leden ook al een uitnederlaag tegen Slovenië met een score van 2-0 eerder dit jaar. Na de vlekkeloze EK-kwalificatie zonder puntverlies beginnen er dus scheurtjes te komen in het Portugese bolwerk.

Ierland Recente resultaten

Ierland's meest recente wedstrijd op 4 juni 2024, zag hen een 2-1 overwinning behalen op Hongarije. Het was een vriendschappelijke wedstrijd. De overwinning was opmerkelijk omdat het de ongeslagen reeks van liefst 14 duels van Hongarije beëindigde. Dit was een prima prestatie van Ierse kant.

In hun voorgaande ontmoetingen kende Ierland wisselende resultaten. Ze leden een nipte 0-1 nederlaag tegen Zwitserland op 26 maart. Daarvoor was er een veerkrachtig 0-0 gelijkspel tegen België op 23 maart. Beide wedstrijden waren onderdeel van hun vriendschappelijke campagne.

Portugal - Ierland Head to Head

De laatste ontmoeting in het Aviva Stadium op 11 november 2021 eindigde in een doelpuntloos gelijkspel in de WK-kwalificatiereeks. In hun laatste 10 H2H-ontmoetingen was Portugal succesvoller met 5 overwinningen tegenover 1 van Ierland. 4 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Portugal - Ierland Doelpunten

Met de recente moeite met winnen van Portugal is het niet zomaar gezegd dat er veel doelpunten gaan vallen deze wedstrijd, ondanks de aanvallende superioriteit. Historisch gezien zagen 5 van de laatste 6 H2H-duels minder dan 3.5 doelpunten. Dit komt overeen met de "minder dan 3.5 doelpunten" odds op 1.58. Echter, gezien de kracht van Portugal en de laatste wedstrijd van Ierland met een aantal goals, kan "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.47 wedders verleiden.

De BTS odds suggereren een close call, met "BTS: Ja" op 1.95 net iets voor "BTS: Nee" op 1.78. Gezien de wisselende resultaten in de recente wedstrijden van Portugal en Ierland, en het feit dat beide teams in 2 van hun laatste 6 ontmoetingen het net vonden, kan "BTS: Ja" aantrekkelijk zijn. Zeker gezien het feit dat Ierland wat goede prestaties heeft neergezet en Portugal al bijna begint op het EK.

Portugal - Ierland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Portugal: Diogo Costa, Diogo Dalot, Rúben Dias, Goncalo Inacio, Nuno Mendes, Vitinha, João Palhinha, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, João Felix, Cristiano Ronaldo.

Vermoedelijke opstelling Ierland: Caoimhin Kelleher, Seamus Coleman, Shane Duffy, Dara O'Shea, Matt Doherty, Josh Cullen, William Smallbone, Robert Brady, Finn Azaz, Adam Idah, Sammie Szmodics.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Portugal - Ierland Topscorers

Terwijl de thuisploeg zich klaarmaakt om het veld te betreden, leidt Bruno Fernandes hun topscorerslijst in recente wedstrijden met 3 goals vanuit het middenveld. Diogo Jota volgt met 2 goals. Verdedigers en middenvelders dragen ook bij, met Rúben Dias, Rafael Leão, en Matheus Nunes die elk 1 goal hebben gemaakt.

Aan de kant van de bezoekers valt Adam Idah op als de grootste dreiging met 2 goals op zijn naam. Hij wordt ondersteund door Excelsior-spits Troy Parrott, die ook zijn stempel heeft gedrukt door eenmaal te scoren.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.10

Nee

1.67

Reguliere speeltijd

Gelijk

7.00

Portugal

1.20

Ierland

14.00

totaal aantal doelpunten

Minder dan 4.5

1.24

Meer dan 4.5

3.70

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Do, 13 jun, 00:30

Ecuador

Ecuador

Bolivia

Bolivia

Ecuador

1.30

Gelijk

5.50

Bolivia

10.50

footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 15 jun, 00:00

Guatemala

Guatemala

Argentinië

Argentinië

Guatemala

27.00

Gelijk

12.00

Argentinië

1.05

Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!