back arrow

WEDTIPS

OlympiakosFiorentina

OPAP Arena

Standen
Groep F
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Fiorentina

Fiorentina

6

3|3|0

14|6

8

12

2

Ferencvarosi

Ferencvarosi

6

2|4|0

9|6

3

10

3

Genk

Genk

6

2|3|1

8|5

3

9

4

Cukaricki

Cukaricki

6

0|0|6

2|16

-14

0

Opstelling Olympiacos - Fiorentina

De OPAP Arena staat deze week in de schijnwerpers van het Europese voetbal. De zinderende finale van de UEFA Europa Conference League wordt hier gespeeld. Olympiacos en Fiorentina treffen elkaar op neutraal terrein, al speelt Olympiacos toevallig wel in eigen land op het terrein van de grote rivaal. Beide teams zijn gebrand op het veroveren van de prestigieuze trofee.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Olympiacos - Fiorentina.

Wedtip Olympiacos - Fiorentina

Olympiacos Recente resultaten

Olympiacos' laatste wedstrijd op 19 mei in de Super League eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen Panathinaikos. Dit resultaat voldeed ongeveer aan de verwachtingen van de bookmakers. 

Daarvoor genoten ze van een comfortabele 2-0 overwinning thuis tegen rivaal AEK Athene op 15 mei, waarbij ze de voorspellingen overtroffen. Hun vorm kreeg wel een klap met een 2-0 nederlaag uit bij uiteindelijke kampioen PAOK Thessaloniki FC op 12 mei.

Fiorentina Recente resultaten

Fiorentina's meest recente wedstrijd op 23 mei 2024 zag hen een zwaarbevochten 2-3 overwinning pakken tegen Cagliari in de Serie A. Dit ging tegen de verwachtingen van de bookmakers in van een wedstrijd met weinig goals. Een benutte penalty van Arthur in de 13e minuut van de blessuretijd bracht de beslissing.

Hun vorige wedstrijden waren een 2-2 gelijkspel tegen Napoli en een 2-1 overwinning thuis tegen Monza. Dit toont een veerkrachtige ploeg die resultaten kan behalen wanneer nodig.

Olympiacos - Fiorentina Head to Head

Dit wordt de eerste ontmoeting tussen Olympiacos en Fiorentina. De aankomende finale in de OPAP Arena op 29 mei 2024 markeert dus een historisch eerste duel tussen deze 2 teams.

Olympiacos - Fiorentina Doelpunten

Met de recente vorm van Olympiacos die neigt naar doelpuntrijke wedstrijden en de degelijke prestaties van Fiorentina, is de meer/minder dan wedmarkt interessant. De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.25 suggereren dat er niet verwacht wordt dat er veel doelpunten zullen vallen. "Minder dan 2.5 doelpunten" op 1.64 kan aantrekkelijk zijn voor diegenen die een afwachtende finale verwachten. Dat lijkt gezien Fiorentina's eerdere resultaten in dit toernooi de moeite waard. Vooral de Italianen scoren de laatste weken echter steeds vaker, dus kan de 2.25 voor "meer dan 2.5 goals" ook interessant zijn. 

De BTS-markt is mooi in evenwicht met "BTS: Ja" op 1.95 en "BTS: Nee" op 1.80. Gezien de scorende reeks van Olympiacos en Fiorentina's scorend vermogen van de laatste weken, lijkt "BTS: Ja" het waarschijnlijkere scenario. De hoge inzet van een finale kan echter leiden tot een voorzichtige wedstrijd. Dit maakt "BTS: Nee" een verleidelijke optie voor diegenen die een afwachtende, zenuwslopende wedstrijd voorspellen.

Olympiacos - Fiorentina Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Olympiakos: Konstantinos Tzolakis, Rodinei, Panagiotis Retsos, David Carmo, Omar Richards, Santiago Hezze, Andre Horta, Konstantinos Fortounis, Joao Carvalho, Daniel Podence, Ayoub El Kaabi.

Vermoedelijke opstelling Fiorentina: Pietro Terracciano, Dodo, Nikola Milenkovic, Lucas Martínez Quarta, Cristiano Biraghi, Lucas Beltran, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Melo, Gaetano Castrovilli, Andrea Belotti.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Olympiacos - Fiorentina Topscorers

Ayoub El Kaabi leidt de aanval van de thuisploeg met een indrukwekkend aantal van 11 goals in dit toernooi. Stevan Jovetić en Konstantinos Fortounis hebben 2 goals gemaakt, dus heeft El Kaabi er bijna persoonlijk voor gezorgd dat ze in deze finale staan. 

Lucas Beltran valt op bij de bezoekers met 4 goals. De dynamiek van Antonin Barak op het middenveld en de verdedigende kracht van Luca Ranieri hebben beide 3 goals opgeleverd. Dit is ook het doelpuntentotaal van aanvaller M'Bala Nzola. Nicolas Gonzalez heeft 2 goals gemaakt.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.89

Ja

1.88

Reguliere speeltijd

Olympiakos Piraeus

3.10

Fiorentina

2.45

Gelijk

3.25

totaal aantal doelpunten

Meer dan 0.5

1.07

Minder dan 0.5

9.00

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!