back arrow

Terug naar Home

Team tshirtTeam tshirt

Wedtips Denver Nuggets - Phoenix Suns Game 5

Deze woensdag zal Denver Nuggets (2-2) gastheer zijn voor Phoenix Suns (2-2) in Wedstrijd 5 van de Western Conferentie halve finales. De Suns waren in staat om de serie gelijk te trekken naar 2-2 dankzij een 129-124 overwinning in Game 4. Denver Nuggets zijn klaar en gemotiveerd om richting hun einddoel te gaan. Echter, met Phoenix Suns dat in vorm is, is de uitkomst van deze wedstrijd verre van zeker.

Denver Nuggets vs Phoenix Suns NBA Betting Odds

De Suns stonden op de rand van de afgrond en stonden bijna 3-1 achter in de play-offs, maar een spannende overwinning in Game 4 zag hen de serie gelijkmaken op 2-2. De Footprint Center stond op zijn kop terwijl ze van de Nuggets wonnen.

Terwijl de Nuggets gemiddeld 115.9 punten scoorde, wisten de Suns gemiddeld 113 punten te scoren in hun 10 meest recente H2H confrontaties.

Nikola Jokic gaf een show weg toen hij tegen Phoenix Suns speelde. De speler van Denver Nuggets eindigde de wedstrijd met een double-double, leidde het team met 53 punten en 11 assists. Jamal Murray volgde met 28 punten. Michael Porter Jr. voegde nog eens 11 punten toe.

Kevin Durant was de ster van het Phoenix Suns team. Hij scoorde 36 punten en pakte 11 rebounds. Devin Booker voegde 36 punten en 12 assists toe aan het scorebord van het uitteam, terwijl Landry Shamet een grote rol speelde met 19 punten.

BetCity biedt kansen voor het duel tussen Denver Nuggets en Phoenix Suns:

Denver Nuggets

De Nuggets hebben een indrukwekkend team met veel talentvolle spelers. Van Jamal Murray tot Aaron Gordon en Christian Braun. Nikola Jokic niet te vergeten. De Nuggets zijn niet voor niets de nummer 1 seed en zijn kanshebbers voor de eindoverwinning.

De enige gemelde blessurezorg voor het Denver Nuggets is Collin Gillespie.

Phoenix Suns

Het Suns team heeft hun spel verbeterd om de halve finales van de Western Conference te bereiken, waarmee ze de hoop en dromen van de fans hebben vervuld. De brandende vraag is nu of dit dynamische team genoeg is huis heeft om het powerhouse van Denver te verslaan. Met een 51-40 seizoensrecord, is de 'sky the limit'.

De enige gemelde blessurezorg voor het Phoenix Suns is Chris Paul.

Denver Nuggets vs Phoenix Suns betting tips

Moneyline

Wij verwachten dat Denver Nuggets wint (1.45)

De Denver Nuggets proberen hun reeks van 2 opeenvolgende nederlagen te doorbreken door thuis weer te winnen. De Nuggets wonnen de laatste 7 wedstrijden in de Ball Arena, hierdoor heben de gastheren 1.45 odds gekregen, wat een kans van 69% op een thuisoverwinning impliceert.

Ondanks het feit dat Phoenix Suns niet de sterkste odds heeft gekregen met 2.80, geeft hun recente vorm hen een kans om voor een verrassing te zorgen. Met 6 overwinningen in hun laatste 10 wedstrijden, mogen ze niet onderschat worden.

De Nuggets (1.45) hebben vijf van de laatste vijf thuiswedstrijden gewonnen en lijken de verstandige keuze tegen een Phoenix Suns team dat in drie van zijn laatste vijf uitwedstrijden heeft verloren.

 

ATS

Neem Denver Nuggets -5.5 (1.91) aangezien dit de beste weddenschap is.

Denver Nuggets is de 5.5-punten favoriet boven Phoenix Suns, waardoor duidelijk wordt dat de Bookmakers aan de kant van de Nuggets staan. In de laatste 10 confrontaties tussen Denver Nuggets en Phoenix Suns, was het gemiddelde verschil in score 9.5 punten.

De Phoenix Suns had succes met spread betting (handicap coveren), door de handicap te coveren in hun laatste 2 uitwedstrijden. Ze hebben een 6-4 record met betrekking tot de handicap coveren over hun vorige 10 matchups tegen de Nuggets.

Over/Under Points

Total over 227.5 (1.91) is onze keuze voor het totaal.

De afgelopen 10 wedstrijden tussen Denver Nuggets en Phoenix Suns waren alles behalve saai. Het gemiddelde aantal punten was 228.9 en zakte naar 220.8 punten in de laatste vijf wedstrijden in de Ball Arena.

Voor de wedstrijd van woensdag is de totaallijn ingesteld op 227.5. Dit is 0.1 punten minder dan het gemiddelde van 227.6 punten dat de Nuggets en de Suns in hun laatste 5 ontmoetingen hebben gescoord. Wedden op de Over in de totaalmarkt levert odds van 1.91 op.