back arrow

WEDTIPS

Nieuw-Zeeland (D)Noorwegen (D)

Eden Park

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Zwitserland (D)

Zwitserland (D)

3

1|2|0

2|0

2

5

2

Noorwegen (D)

Noorwegen (D)

3

1|1|1

6|1

5

4

3

Nieuw-Zeeland (D)

Nieuw-Zeeland (D)

3

1|1|1

1|1

0

4

4

Filippijnen (D)

Filippijnen (D)

3

1|0|2

1|8

-7

3

Wedtips Nieuw-Zeeland Vrouwen - Noorwegen Vrouwen

Nieuw-Zeeland neemt het op neutraal terrein op tegen Noorwegen in een spannende wedstrijd in de openingsronde van de groepsfase van het WK Vrouwen. De wedstrijd begint deze komende donderdag.

Aangezien dit de openingswedstrijd is van de World Cup groepsfase voor Nieuw-Zeeland en Noorwegen, zullen beide teams vechten voor hun eerste punten zodat ze met een goede uitgangspositie de volgende dagen tegen de andere twee teams in hun groep kunnen beginnen.

Als openingsduel van het WK Vrouwen kon Nieuw-Zeeland bijna geen moeilijkere tegenstander treffen dan Noorwegen. Op neutraal terrein wordt zelfs een kleine nederlaag beschouwd als een kleine overwinning. Er liggen zeker drie punten klaar voor Noorwegen, wanneer zij hun campagne beginnen bij een neutraal terrein. We verwachten een aanval op hun eerste tegenstanders in de groep en geen tijd te verliezen met het boeken van drie punten.

Speel Slimmer wedtips

Nieuw-Zeeland - Noorwegen Voorbeschouwing

Vorm van Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland presteerde in hun vorige drie wedstrijden ondermaats. Ze kwamen tekort in een 0-1 nederlaag tegen Argentinië, voordat ze 1-1 gelijkspeelden tegen IJsland. Zij kwamen opnieuw met lege handen te staan toen Nigeria met 3-0 als winnaar uit de strijd kwam. Nieuw-Zeeland won zelfs slechts 1 van hun laatste 10 wedstrijden en speelde één keer gelijk. De overige 8 wedstrijden werden dus verloren. Nieuw-Zeeland heeft moeite om op het scorebord te komen, want ze scoorden slechts 4 doelpunten in hun laatste 10 wedstrijden. Dat is een gemiddelde van 0.4 doelpunten per wedstrijd, waarin ze 24 doelpunten, of 2.4 doelpunten per wedstrijd, tegen kregen. Nieuw-Zeeland hield in slechts 1 van deze 10 wedstrijden een clean sheet.

Vorm van Noorwegen

Noorwegen behaalde in de laatste drie wedstrijden geen enkele overwinning. Tegen Frankrijk pakten ze een punt in een 0-0 gelijkspel, voordat ze tekort kwamen tegen Spanje, dat 4-2 won. Tot slot wisten ze een punt te stelen in een 3-3 gelijkspel met Zweden. Noorwegen won 4 keer winst uit hun vorige 10 wedstrijden in alle toernooien. Ze hebben gelijkgespeeld 2 van de wedstrijden, terwijl ze verloren 4. Noorwegen met geweldige statistieken van hun vorige 10 wedstrijden. Ze hebben gemiddeld 1.6 doelpunten per wedstrijd, scoren 16 terwijl ze 19 goals. Dat maakt een gemiddelde van 1.9 per wedstrijd, aangezien ze een clean sheet haalden in 4 van de wedstrijden.

Resultaten thuis & uit

Noorwegen zou het WK Vrouwen moeten kunnen beginnen met een overwinning tegen Nieuw-Zeeland, die mogelijk een flinke nederlaag te wachten staat, aangezien de favorieten met een knal willen beginnen.

Nieuw-Zeeland - Noorwegen opstellingen

Nieuw-Zeeland - Noorwegen Topscorers

Nieuw-Zeeland - Noorwegen Wedtips

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!