back arrow

WEDTIPS

MallorcaGirona

Wedtips Mallorca - Girona

In de kwartfinale van de Copa del Rey treffen RCD Mallorca en Girona elkaar op woensdag 24 januari. De aftrap is om 19:30 uur. Beide teams hopen zich op het eiland te plaatsen voor de halve finales. Mallorca maakt gebruik van hun thuisvoordeel en Girona is al het hele seizoen erg sterk bezig, waardoor de bezoekers de favoriet zijn. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden waarin beide teams veel te winnen hebben.

De recente vorm van Mallorca

RCD Mallorca toont bewonderenswaardige consistentie in hun recente wedstrijden. Hun laatste match tegen Villarreal in La Liga op 20 januari 2024 eindigde in een gelijkspel. Dit overtrof de verwachtingen van bookmakers. Daarvoor speelden ze gelijk tegen Tenerife in de Copa del Rey, een wedstrijd die ze na verlenging zouden winnen. Ook thuis tegen Celta Vigo behaalden ze een gelijkspel. Cyle Larin scoorde in die wedstrijd. Deze reeks gelijke spelen toont aan dat Mallorca veerkrachtig is en moeilijk te verslaan.

Speel slimmer wedtips

De recente vorm van Girona

De prestaties van Girona dit seizoen zijn fantastisch, want de ploeg doet nog volop mee om de landstitel en heeft ook in de beker een goede kans op succes. Hun recente uitwedstrijd tegen hekkensluiter Almeria in La Liga op 14 januari 2024 eindigde in een onverwacht gelijkspel. Ondanks dat ze met tien man stonden, hield Girona stand. Dit kwam overeen met de voorspellingen van bookmakers. Daarna pakten ze spectaculaire overwinningen tegen Rayo Vallecano en Sevilla, waarin ze liefst 8 doelpunten maakten.

Mallorca - Girona Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Mallorca en Girona was op 23 september 2023. Girona won toen met 5-3 in La Liga. In hun laatste 10 ontmoetingen heeft Girona 5 keer gewonnen en Mallorca 3 keer. 2 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Het gemiddelde aantal doelpunten in de laatste 5 duels is 3 per wedstrijd. Beide teams scoorden in de laatste 3 ontmoetingen. De trend over de laatste 13 ontmoetingen wijst op wedstrijden met minder dan 2.5 doelpunten. In 11 van die wedstrijden vielen er minder doelpunten. Mallorca heeft een goede reeks van goals in hun laatste 5 matches tegen Girona. Ze zijn ongeslagen in hun 4 thuiswedstrijden tegen het Catalaanse team.

Mallorca - Girona Reguliere speeltijd

De odds voor een thuisoverwinning staan op 3.25, net als voor een gelijkspel. Een uitoverwinning voor Girona staat op 2.28 en daarmee is de stuntploeg dus de favoriet. Girona won 3 van hun laatste 5 wedstrijden, terwijl Mallorca slechts 1 keer won. Girona heeft vaker gewonnen in head-to-head confrontaties. Mallorca blijft echter ongeslagen in hun laatste 4 thuiswedstrijden tegen Girona. Blessures kunnen een rol spelen, want Mallorca mist 2 belangrijke spelers, waaronder Omar Mascarell.

Mallorca - Girona Meer/minder doelpunten

De odds in de meer dan/minder dan wedmarkt suggereren een voorzichtige benadering. Historische data tonen een trend naar minder dan 2.5 doelpunten. In 11 van de laatste 13 ontmoetingen vielen er minder dan 2.5 doelpunten. Mallorca's laatste 3 wedstrijden hadden qua doelpunten verschillende uitkomsten. Girona was besluitvaardiger met 3 overwinningen en een gelijkspel en veel goals. Beide teams hebben scorend vermogen getoond. De odds voor "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.67 lijken in lijn met de historische trend en zeker in eigen huis verdedigt de thuisploeg vaak sterk. De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.23 kunnen wedders echter verleiden vooral vanwege het scorend vermogen van Girona dit seizoen en de laatste head-to-head ontmoeting met 8 doelpunten.

Mallorca - Girona BTS

De BTS-markt voor de kwartfinale van de Copa del Rey biedt odds van "BTS: Ja" op 1.93 en "BTS: Nee" op 1.83. De laatste 3 ontmoetingen lieten zien dat beide teams scoorden. Dit suggereert een patroon richting "BTS: Ja" voor deze wedstrijd. Mallorca scoorde consistent thuis. Girona scoorde in 4 van de laatste 5 wedstrijden. De kans dat beide teams scoren lijkt aannemelijk, ondanks dat de bookmakers de "BTS: Nee" optie lagere odds geven.

Mallorca - Girona Opstellingen

Coach Javier Aguirre leidt RCD Mallorca met een sterke selectie. Beschikbare spelers zijn onder andere Dominik Greif, Iván Cuéllar en Predrag Rajkovic. Ook Antonio Raillo, Braian Cufre en David Lopez zijn beschikbaar. Giovanni Gonzalez, Jaume Costa en Marcos Fernandez maken deel uit van het team. Martin Valjent, Matija Nastasic en Toni Lato zijn er ook bij. Antonio Sanchez, Daniel Luna en Daniel Rodriguez zijn beschikbaar. Juan Emmanuel Culio, Manu Morlanes en Ruben Quintanilla zijn erbij. Samu, Sergi Darder en Siebe van der Heyden maken het team compleet. Abdon Prats, Amath Ndiaye en Cyle Larin zijn de aanvallers. Javi Llabres, Pau Mascaro en Vedat Muriqi zijn ook geselecteerd. Mallorca mist echter de geblesseerde Pablo Maffeo en Omar Mascarell.

Girona, onder leiding van coach Michel, komt met een complete selectie. Spelers als Juan Carlos, Paulo Gazzaniga en Toni Fuidias zijn erbij. Antal Yaakobishvili, Arnau Martinez en Daley Blind versterken de verdediging. Eric Garcia, Eric Monjonell en Miguel Gutierrez zijn ook geselecteerd. Valery Fernandez en Yan Couto maken het team compleet. Aleix García, Portu en Ivan Martin zijn de middenvelders. Jhon Solis, Pablo Torre en Ricard Artero zijn er ook bij. Viktor Tsigankov, Yangel Herrera en Artem Dovbyk zijn de aanvallers. Cristhian Stuani, Jastin Garcia en Savio zijn ook geselecteerd. Girona mist Juanpe, Borja García, David López en Toni Villa vanwege blessures.

Mallorca - Girona Topscorers

Bij het thuisteam ligt de focus op hun aanvalslinie. Abdon Prats is de topscorer met 4 doelpunten in de Copa del Rey. Cyle Larin volgt met 3 doelpunten. Javi Llabres heeft 2 doelpunten gemaakt en Giovanni Gonzalez en Daniel Rodriguez hebben ook gescoord. 

Girona heeft ook veel talent voorin. Cristhian Stuani heeft 4 doelpunten gemaakt. Daley Blind en Valery Fernandez scoorden elk 2 keer in dit toernooi. Portu en Yan Couto hebben elk ook een doelpunt gemaakt. Artem Dovbyk scoorde in de Copa del Rey nog niet, maar is in de competitie in bloedvorm met 6 doelpunten in de laatste 5 wedstrijden. 

Voorspelling Mallorca - Girona

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.84

Nee

1.92

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.25

Girona

2.35

Mallorca

3.15

totaal aantal doelpunten

Meer dan 5.5

20.00

Minder dan 5.5

1.02

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!