back arrow

WEDTIPS

LensSevilla

Stade Bollaert-Delelis

Standen
Groep B
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Arsenal

Arsenal

6

4|1|1

16|4

12

13

2

PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

6

2|3|1

8|10

-2

9

3

Lens

Lens

6

2|2|2

6|11

-5

8

4

Sevilla

Sevilla

6

0|2|4

7|12

-5

2

Wedtips Lens - Sevilla

De UEFA Champions League groep B waarin PSV al door is naar de volgende ronde, nadert zijn eind met speelronde 6, waar Lens Sevilla ontvangt op dinsdag 12 december om 18:45 uur. Lens staat momenteel 3e met 5 punten, boven Sevilla dat onderaan de poule bungelt met 2 punten. Beide teams zijn al uitgeschakeld voor een vervolg in de Champions League, maar als Sevilla wint kan het Lens op onderling resultaat nog voorbij op zoek naar hun favoriete terrein, de UEFA Europa League.

Lens Recente resultaten

De recente vorm van Lens laat een wisselend beeld zien. Op 8 december speelden ze gelijk tegen Montpellier, wat overeenkwam met de verwachtingen van de bookmakers. Daarvoor behaalden ze een zwaarbevochten 3-2 overwinning thuis tegen Lyon, met doelpunten van Wesley Saïd en Przemyslaw Frankowski (2 goals). Hun Champions League-campagne kreeg echter een knauw met een 6-0 nederlaag tegen Arsenal, waardoor hun hoop op het bereiken van de volgende ronde ten einde kwam.

Speel slimmer wedtips

Sevilla Recente resultaten

De recente uitvorm van Sevilla laat eveneens een gemengd beeld zien. Hun laatste wedstrijd op 9 december tegen RCD Mallorca in La Liga eindigde in een teleurstellende nederlaag, wat werd verwacht door de bookmakers en de druk op trainer Diego Alonso verder op doet voeren. Hun Copa del Rey wedstrijd op 6 december tegen een amateurteam werd een verwachte overwinning, al ging het niet makkelijk. Echter, hun prestatie thuis tegen Villarreal op 3 december liet een veerkrachtige kant zien, met als hoogtepunt een kopbal van Kike Salas in de 75e minuut, hoewel ze kort daarna een gelijkmaker moesten incasseren en het bij een 1-1 gelijkspel bleef.

Lens - Sevilla Head to Head

De enige ontmoeting tussen Lens en Sevilla vond plaats op 20 september 2023, waarbij ze in de Champions League tot een 1-1 gelijkspel kwamen. Toen was er geen duidelijk bovenliggende ploeg, waardoor er uiteindelijk ook geen winnaar kwam.

Lens - Sevilla Reguliere speeltijd

Bookmakers geven de thuisploeg Lens licht de voorkeur met odds van 2.14, wat wijst op een spannende strijd in deze laatste groepswedstrijd van de Champions League. Een gelijkspel, geprijsd op 3.50, weerspiegelt de gelijkwaardigheid van de teams, zeker gezien hun laatste onderlinge duel in een remise eindigde. Sevilla, ondanks het nadeel van een uitwedstrijd en een lange blessurelijst, volgt niet ver achter met odds van 3.45. De fittere selectie van Lens en hun recente vorm kunnen hen het voordeel geven in deze cruciale wedstrijd.

Lens - Sevilla Meer/minder doelpunten

In de doelpunten wedmarkt voor de clash tussen Lens en Sevilla in de Champions League, neigen de odds naar een wedstrijd met minder doelpunten met "minder dan" goals op 1.80. Lens heeft 4 keer gescoord en 10 keer geïncasseerd in hun Champions League-campagne, wat wijst op moeite met scoren. Sevilla's record is niet veel beter, met 6 doelpunten voor en 10 tegen. Met beide teams die defensieve veerkracht tonen, maar inconsistent zijn in de aanval, biedt "minder dan 2.5" goals op 1.80 een interessante optie voor gokkers.

Lens - Sevilla Beide teams scoren

Met odds van 1.82 voor "BTS: Ja" en 1.94 voor "BTS: Nee," biedt de aanstaande clash tussen Lens en Sevilla in de UEFA Champions League een interessant scenario voor wedders. In de vorige onderlinge wedstrijd wisten beide teams te scoren, maar makkelijk ging dat niet. Lens heeft thuis een gemengd resultaat met een overwinning tegen Lyon en een gelijkspel tegen Montpellier. Sevilla, met 6 doelpunten voor en 10 tegen in hun Champions League-campagne is heel matig geweest. Gezien de recente vorm en defensieve records lijkt "BTS: Ja" op 1.82 een waarschijnlijke uitkomst voor gokkers in deze speelronde 6 wedstrijd.

Lens - Sevilla Stand

Met de laatste speelronde van de UEFA Champions League groep B in zicht, staat Lens op de 3e plaats met 5 punten uit 5 wedstrijden en zijn ze op onderling resultaat al uitgeschakeld. Hun seizoensverwachtingen waren bescheiden en ze staan nu op de rand van het wel of niet waarmaken van die verwachtingen. Sevilla bevindt zich onderaan de poule met slechts 2 punten. De Andalusische ploeg, die aan het begin van het seizoen veel meer verwachtte, mikt nu nog op een kans om in de UEFA Europa League op eerherstel te jagen.

Lens - Sevilla Vermoedelijke opstellingen

Vermoedelijke opstelling Lens: Samba; Aguilar, Gradit, Danso, Medina, Frankowski; Abdul Samed, El Aynaouil Thomasson, Costa, Wahi

Vermoedelijke opstelling Sevilla: Dmitrovic; Sanchez, Gudelj, Ramos, Pedrosa; Sow, Soumare, Rakitic; Torres, En Nesyri, Lukebakio

Lens - Sevilla Topscorers

Voor Lens heeft het jonge talent Elye Wahi al 2 keer gescoord in deze editie van de Champions League, terwijl Angelo Fulgini 1 keer op het scorebord kwam. Ook de ervaren middenvelder Adrien Thomasson wist 1 keer te scoren dit toernooi.

Bij de bezoekers zijn er 2 spelers die 2 keer het net hebben gevonden, dan hebben we het over aanvaller Youssef En Nesyri en verrassend ook over verdediger oud-Ajacied Nemanja Gudelj, die 2 keer toesloeg uit dode spelmomenten.

Voorspelling Lens - Sevilla

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!