back arrow

WEDTIPS

Team tshirtTeam tshirt

Wedtips Lens - Monaco

Het strijdtoneel voor een boeiende strijd in de 1/32e finale van de Coupe de France is in Lens, waarbij de gelijknamige ploeg zondag 7 januari Monaco verwelkomt. De aftrap is gepland om 14:30 uur. In deze knock-outfase zullen beide teams ongetwijfeld gebrand zijn om door te gaan naar de volgende ronde.

Lens Recente resultaten

De recente vorm van Lens toont een interessante reeks in hun laatste wedstrijden. Op 20 december 2023 namen ze het op tegen Nice uit en leden een nederlaag, waarbij Terem Moffi twee keer scoorde voor Nice. Daarvoor behaalde Lens een solide overwinning thuis tegen Reims, met doelpunten van Wesley Saïd en Oscar Cortes.

Ook hun UEFA Champions League thuiswedstrijd tegen Sevilla eindigde in een zege, met doelpunten van Przemyslaw Frankowski en Angelo Fulgini, waardoor de ploeg zich voor een vervolg in de Europa League plaatste.

Speel slimmer wedtips

Monaco Recente resultaten

De recente vorm van Monaco in Ligue 1 is wisselvallig. Op 20 december stonden ze tegenover Toulouse en kwamen ze, tegen de verwachtingen van bookmakers in, niet verder dan een gelijkspel. Wissam Ben Yedder scoorde in die wedstrijd wel 2 keer.

Eerder leden ze een verrassende 1-0 thuisnederlaag tegen Lyon, waarbij ze meerdere kansen onbenut lieten. Hun uitwedstrijd op 9 december tegen Rennes resulteerde in een 2-1 overwinning, met doelpunten van Vanderson en Youssouf Fofana, wat overeenkwam met wat bookmakers hadden voorspeld.

Lens - Monaco Head to Head

De laatste confrontatie tussen Lens en Monaco vond plaats op 2 september 2023, waarbij Monaco een overtuigende 3-0 overwinning behaalde over Lens in een Ligue 1 wedstrijd. In de laatste 10 onderlinge duels hebben zowel Lens als Monaco 4 overwinningen geboekt, terwijl slechts 2 wedstrijden in een gelijkspel eindigden, wat wijst op een opmerkelijk evenwichtige rivaliteit tussen de 2 teams.

In de laatste 5 onderlinge wedstrijden werden er gemiddeld 4.4 doelpunten per wedstrijd gescoord, waarbij in 3 van die ontmoetingen beide teams het net vonden, wat wijst op een trend van doelpuntrijke wedstrijden. Opvallend is dat elk team in dit jaar een dominante 3-0 thuisoverwinning op de ander heeft behaald, wat hun vermogen toont om te domineren in eigen huis.

Lens - Monaco Reguliere speeltijd

Met quoteringen van 2.20 voor een thuisoverwinning, 3.60 voor een gelijkspel en 2.90 voor een uitoverwinning, neigen bookmakers licht naar Lens in deze Coupe de France wedstrijd. De laatste 10 onderlinge duels zijn gelijk verdeeld, maar de recente vorm van Lens, met 3 overwinningen in hun laatste 5 wedstrijden, kan hen een licht voordeel geven ondanks een reeks blessures. Monaco daarentegen heeft een bijna identiek recent record.

Voor degenen die naar alternatieve markten kijken, bieden de "ruststand/eindstand" interessante quoteringen, met Lens om bij rust aan de leiding te gaan en ook te winnen op 3.55 en Monaco op 4.75. De "draw-no-bet" markt biedt Lens op 1.64 en Monaco op 2.16, wat een vangnet biedt voor wedders die beducht zijn voor een gelijkspel. De "dubbele kans" markt zou aantrekkelijk kunnen zijn voor degenen die minder risico zoeken in hun weddenschap, met Lens of gelijkspel op 1.37 en Monaco of gelijkspel op 1.61.

Lens - Monaco Meer/minder doelpunten

In de aanloop naar de 1/32e finale van de Coupe de France biedt de meer/minder dan 2.5 doelpunten markt interessante opties. Met een quotering van 1.68 voor meer dan 2.5 doelpunten en 2.10 voor minder dan 2.5 goals, suggereert de recente doelpuntrijke geschiedenis tussen Lens en Monaco de potentie voor een wedstrijd met veel doelpunten. De laatste 5 onderlinge ontmoetingen leverden gemiddeld 4.4 doelpunten per wedstrijd op, wat wijst op een neiging tot offensieve vertoningen.

Beide teams hebben ook een consistente scoringsvorm getoond in hun laatste 5 wedstrijden, met Lens die in 4 van de 5 wedstrijden op het scorebord kwam en Monaco in 3. Gezien deze statistieken biedt de optie voor meer dan 2.5 doelpunten op 1.68 waarde voor wedders die opnieuw een doelpuntenfestijn verwachten, terwijl minder dan 3.5 doelpunten op 1.40 aantrekkelijk kan zijn voor degenen die een afwachtende wedstrijd verwachten tussen 2 toppers in de Ligue 1.

Lens - Monaco Beide teams scoren

Voor de aanstaande Coupe de France wedstrijd tussen Lens en Monaco staan de quoteringen voor 'Beide teams scoren' momenteel op 1.58 voor 'Ja' en 2.28 voor 'Nee'. Historische onderlinge data laten een gemengd beeld zien, met beide teams die in 3 van hun laatste 5 ontmoetingen scoorden.

De recente thuisvorm van Lens laat een sterke neiging tot scoren zien, met doelpunten van beide kanten in 3 van de laatste 5 thuiswedstrijden. Monaco's uitvorm weerspiegelt deze trend, met beide teams die scoorden in 4 van de laatste 5 uitwedstrijden. Gezien deze statistieken lijkt 'BTS: Ja' de gunstigere optie voor wedders die actie verwachten met doelpunten van beide ploegen in dit duel.

Lens - Monaco Opstellingen

De thuisploeg, onder leiding van Franck Haise, maakt zich op om het veld te betreden met onder andere Brice Samba, Jean-Louis Leca, Yannick Pandor, Facundo Medina, Faitout Maouassa, Keny Mbala, Kevin Danso, Massadio Haïdara, Ruben Aguilar, Abdukodir Khusanov, Adrien Thomasson, Angelo Fulgini, Ayanda Sishuba, David Costa, Neil El Aynaoui, Oscar Cortes, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Andy Diouf, Elye Wahi, Florian Sotoca, Ibrahima Balde, Morgan Guilavogui, en Wesley Saïd.

De bezoekers, geleid door coach Adolf Hütter, komt de wedstrijd in met een selectie klaar voor de uitdaging. De spelers tot Huetter's beschikking voor deze confrontatie zijn Philipp Köhn, Radoslaw Majecki, Yann Lienard, Caio Henrique, Chrislain Matsima, Guillermo Maripán, Kassoum Ouattara, Mohammed Salisu, Vanderson, Wilfried Singo, Corentin Tirard, Denis Zakaria, Ismail Jakobs, Maghnes Akliouche, Soungoutou Magassa, Youssouf Fofana, Folarin Balogun, Krepin Diatta, Myron Boadu, Takumi Minamino, en Wissam Ben Yedder.

Lens - Monaco Topscorers

Voor beide ploegen is dit de eerste wedstrijd in deze editie van de Coupe de France, en het zou kunnen dat de trainers ervoor kunnen kiezen wat wisselspelers de kans te geven. Daarom is een weddenschap op een doelpuntenmaker mogelijk een gewaagde keuze.

Voorspelling Lens - Monaco

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.58

Nee

2.28

Reguliere speeltijd

Lens

2.10

AS Monaco

3.20

Gelijk

3.55

totaal aantal doelpunten

Meer dan 0.5

1.02

Minder dan 0.5

12.00

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Coupe de France

Za, 25 mei, 17:00

Team tshirt

Lyon

Team tshirt

Paris SG

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
21 JACKPOT
Speel gratis mee met 21 Jackpot en maak kans op €5.000!
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
DE HOOGSTE ODDS
Pak tot 25% extra winst op de topwedstrijden!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!