LazioBayern München

Stadio Olimpico

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Bayern München

Bayern München

6

5|1|0

12|6

6

16

2

FC Kopenhagen

FC Kopenhagen

6

2|2|2

8|8

0

8

3

Galatasaray

Galatasaray

6

1|2|3

10|13

-3

5

4

Manchester United

Manchester United

6

1|1|4

12|15

-3

4

Lazio - Bayern München statistieken

In de schaduw van het Colosseum maakt Lazio zich klaar voor een titanenstrijd tegen Bayern München in de UEFA Champions League. Deze confrontatie in de achtste finale is op woensdag 14 februari, met de aftrap om 21:00 uur.

Lazio speelt voor eigen publiek en werd aan het begin van het seizoen een redelijke kans toegedicht om ver te komen. Bayern München wordt echter gezien als een van de favorieten voor de eindzege. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Lazio - Bayern München.

Voorspelling Lazio - Bayern München

De recente vorm van Lazio

Op 10 februari behaalde Lazio in de Serie A een 3-1 overwinning op Cagliari. Deze wedstrijd ging tegen de trend van doelpuntarme duels in. Lazio overwon de thuisploeg dankzij een eigen goal en een afgeketst schot. Een eigen goal van Alessandro Deiola bracht Lazio op voorsprong, gevolgd door doelpunten van Ciro Immobile en Felipe Anderson. Een afstandsschot van Gianluca Gaetano bracht slechts een eretreffer voor Cagliari.

De wedstrijden daarvoor waren minder positief voor Lazio. Op 4 februari verloren ze met 3-1 van Atalanta. Deze nederlaag beëindigde de reeks overwinningen zonder tegendoelpunten van de Bergamo zijde. Daarvoor, op 28 januari, speelde Lazio thuis gelijk tegen Napoli, in een duel zonder de verwachte aanvalslust.

De recente vorm van Bayern München

In hun laatste Bundesliga duel leed Bayern München een verrassend kansloze 3-0 nederlaag tegen het spectaculaire Bayer Leverkusen op 10 februari 2024. Leverkusen's doelpunten van Stanisic, Grimaldo en Frimpong lieten Bayern verbouwereerd achter en brengen de geruchten verder op gang dat er onvrede in de selectie zit.

Voor deze tegenslag had Bayern momentum opgebouwd met opeenvolgende overwinningen. Op 3 februari versloegen ze Borussia Mönchengladbach met 3-1. Dit volgde op een zwaarbevochten 2-3 uitoverwinning tegen FC Augsburg op 27 januari.

Lazio - Bayern München Onderlinge ontmoetingen

De laatste keer dat Lazio en Bayern München elkaar troffen was op 17 maart 2021. Bayern won toen met 2-1 in de UEFA Champions League. In hun enige 2 ontmoetingen deze eeuw was Bayern München de dominante partij met 2 overwinningen.

De recente geschiedenis tussen deze 2 teams toont een voordeel voor de Duitse reus. Met de aankomende wedstrijd in hetzelfde iconische stadion, hoopt Lazio op verbetering en hun eerste overwinning tegen Bayern te boeken.

Lazio - Bayern München Doelpunten

In recente ontmoetingen had Bayern München de overhand over Lazio. Hun 2 duels leverden in totaal 8 doelpunten op. Dit suggereert een voorzichtige trend naar doelpuntrijke wedstrijden. De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" staan op 1.74. Beide teams hebben aangetoond dat ze kunnen scoren, maar hebben ook kwetsbaarheden in de verdediging. Daarom biedt "meer dan 3.5 doelpunten" op 2.80 een interessante optie voor wedders.

Lazio - Bayern München Beide teams scoren

De odds voor "BTS: Ja" in de aanstaande UEFA Champions League wedstrijd tussen Lazio en Bayern München staan op 1.76. Historische data toont aan dat beide teams in hun laatste 2 ontmoetingen scoorden. Lazio's recente thuiswedstrijden zagen hen scoren en doelpunten tegen krijgen. Bayern zag BTS in 2 van hun laatste 5 wedstrijden. Gezien de aanvalskracht van beide kanten en hun defensieve kwetsbaarheden, lijkt "BTS: Ja" op 1.76 de meest waarschijnlijke uitkomst.

Lazio - Bayern München Opstellingen

Lazio rekent op hun sleutelspelers in de aankomende wedstrijd. De kern van het team, inclusief spelers als Ivan Provedel, Felipe Anderson en Ciro Immobile, is klaar om te spelen. Patric en Mattia Zaccagni zijn echter niet beschikbaar voor de komende wedstrijd.

Bayern München heeft een sterke opstelling met spelers als Manuel Neuer, Kim Min-Jae, Jamal Musiala en Harry Kane beschikbaar voor de clash. Het team mist echter de diensten van Kingsley Coman, Serge Gnabry en Alphonso Davies, die niet beschikbaar zijn voor de komende wedstrijd.

Lazio - Bayern München Topscorers

Aan de kant van het thuisteam leidt Ciro Immobile de aanval met 3 doelpunten in dit Champions League seizoen. Aan de bezoekende kant leidt Harry Kane met 4 doelpunten. Bayern scoort normaal gesproken erg makkelijk, maar Lazio vindt het doel een stuk minder makkelijk dit seizoen.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds