back arrow

WEDTIPS

Team tshirtTeam tshirt

Opstelling Italië - Ecuador

In de ambiance van de Red Bull Arena in New Jersey staan Italië en Ecuador tegenover elkaar voor een vriendschappelijke confrontatie. Deze wedstrijd biedt beide teams de kans om te experimenteren en nieuwe tactieken uit te proberen, in de aanloop naar de respectievelijke titeltoernooien van deze zomer.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Italië - Ecuador.

Wedtip Italië - Ecuador

Italië Recente resultaten

Italië behaalde een 2-1 overwinning op Venezuela in een vriendschappelijke wedstrijd op 21 maart 2024 op neutraal terrein. Deze overwinning die door 2 goals van Mateo Retegui beklonken werd, kwam overeen met de verwachtingen van de bookmakers. Daarvoor kenden ze redelijke resultaten in de EK-kwalificatiereeks. Ze speelden met 0-0 gelijk tegen Oekraïne en plaatsten zich daarmee voor het EK. Daarvoor wonnen ze thuis met 5-2 van Noord-Macedonië. Dit toonde een sterke aanvalskracht.

Ecuador Recente resultaten

Ecuador's meest recente wedstrijd op 22 maart 2024 resulteerde in een 0-2 overwinning tegen Guatemala in een vriendschappelijke ontmoeting op neutraal terrein. Daarvoor behaalde Ecuador een succesvolle 1-0 thuisoverwinning tegen Chili in de WK-kwalificatiereeks in Zuid-Amerika op 21 november 2023. Dit kwam overeen met de voorspellingen. Ze speelden nog wel gelijk bij het goed presterende Venezuela in dezelfde competitie. Dit toonde een consistente vorm in hun recente wedstrijden.

Italië - Ecuador Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Italië en Ecuador was een 1-1 gelijkspel op 11 juni 2005 in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun voorgaande 2 ontmoetingen was Italië succesvoller met 1 overwinning, terwijl Ecuador geen overwinning heeft gepakt.

Italië - Ecuador Doelpunten

Met de sterke thuisprestaties van Italië en de veerkracht van Ecuador, biedt de meer dan/minder dan wedmarkt interessante opties. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten staan op 2.20. Dit weerspiegelt de potentie voor een redelijk gesloten wedstrijd gezien de recente vorm van beide teams. Echter, gezien de odds voor minder dan 2.5 doelpunten op 1.60, zouden wedders kunnen neigen naar een wedstrijd met weinig goals. Vooral omdat de laatste H2H ontmoetingen minder dan 3 doelpunten opleverden. De odds voor meer dan 3.5 doelpunten op 4.10 kunnen aantrekkelijk zijn voor wie een doelpuntrijke wedstrijd verwacht en in vriendschappelijke duels weet je dat nooit. Maar de odds voor minder dan 3.5 op 1.20 suggereren dat bookmakers een conservatieve wedstrijd verwachten.

De BTS-markt is redelijk in evenwicht met "Ja" op 1.94 en "Nee" op 1.83. Dit geeft een lichte voorkeur aan het feit dat minimaal 1 van beide teams niet tot scoren komt in deze wedstrijd. Gezien het redelijke aantal doelpunten van Italië en het vermogen van Ecuador om uit te scoren, kan "BTS: Ja" aantrekkelijk zijn voor diegenen die doelpunten verwachten. Echter, de historische H2H en de aard van vriendschappelijke wedstrijden kunnen sommigen naar "BTS: Nee" leiden.

Italië - Ecuador Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Italië: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Allesandro Bastoni, Giorgio Scalvini, Gianluca Mancini, Federico Dimarco, Manuel Locatelli, Nicolò Barella, Lorenzo Pellegrini, Federico Chiesa, Mateo Retegui

Vermoedelijke opstelling Ecuador: Alexander Dominguez, Alan Minda, Felix Torres, Robert Arboleda, Piero Hincapie, Pervis Estupiñan, Moises Caicedo, Carlos Gruezo, Jose Cifuentes Jeremy Sarmiento, Gonzalo Plata.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Italië - Ecuador Topscorers

De aanval van de thuisploeg wordt geleid door Mateo Retegui, die 4 keer het net heeft gevonden in de recente wedstrijden voor Italië, inclusief beide doelpunten tegen Venezuela. Hij wordt ondersteund door de middenvelders Davide Frattesi en Federico Chiesa, met 3 goals.

Aan de kant van de bezoekers valt Felix Torres op vanuit de verdediging met 3 goals. Willian Pacho en Enner Valencia hebben elk ook 2 goals gemaakt voor het team in de recente wedstrijden voor het land.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.12

Nee

1.68

Reguliere speeltijd

Ecuador

3.55

Italië

2.15

Gelijk

3.30

totaal aantal doelpunten

Meer dan 2.5

2.40

Minder dan 2.5

1.52

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Ma, 3 jun, 18:45

Team tshirt

Duitsland

Team tshirt

Oekraïne

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Ma, 3 jun, 18:45

Team tshirt

Kroatië

Team tshirt

Noord-Macedonië

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Ma, 3 jun, 18:45

Team tshirt

Gibraltar

Team tshirt

Schotland

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
21 JACKPOT
Speel gratis mee met 21 Jackpot en maak kans op €5.000!
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
DE HOOGSTE ODDS
Pak tot 25% extra winst op de topwedstrijden!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!