back arrow

Terug naar Home

MIA HeatBOS Celtics

Kaseya Center

Wedtips Game 4: Miami Heat - Boston Celtics

Op woensdag zal Boston Celtics (0-3) naar het Kaseya Center reizen om het op te nemen tegen Miami Heat (3-0) in Game 4 van de Eastern Conference Finals. De Celtics zijn er niet in geslaagd om gelijke tred te houden met de Heat in de play-offs en zijn na een nieuwe nederlaag van 128-102 in Game 3 in een 0-3 serie-achterstand beland. Het Kaseya Center gonst terwijl Miami Heat het veld betreedt met een kans om de Celtics te 'sweepen'. De Celtics staan voor hun grootste uitdaging tot nu toe. Zullen ze het moment grijpen of bezwijken ze onder de druk?

Miami Heat vs Boston Celtics NBA Betting Odds

In de laatste 10 H2H, heeft Miami Heat gemiddeld 110 punten per wedstrijd gescoord, terwijl Boston Celtics 106 punten wist te scoren.

Gabe Vincent stal de show in de vorige wedstrijd door 29 punten te scoren en 78.6% te schieten. De speler van Miami Heat maakte ook 6 van zijn driepunts-pogingen met een nauwkeurigheid van 66.7%. Hiermee was hij de topscorer van de wedstrijd. Wist je dat deze odds vandaag geboost is tot liefst 110 keer je inzet?!

Jayson Tatum gaf een geweldige show weg, aangezien de ster van Boston Celtics een double-double behaalde met 14 punten en 10 rebounds.

Miami Heat

Victor Oladipo, Tyler Herro zijn beiden geblesseerd en kunnen niet spelen voor Miami Heat.

Jimmy Butler is in absolute topvorm tijdens de play-offs. De superster van Miami Heat heeft het scorebord in brand gezet met 441 punten over 15 play-off en play-in wedstrijden, waarbij hij de concurrentie verplettert met een gemiddelde van 29.4 punten per wedstrijd. Bam Adebayo staat achter hem met 17.1 punten, terwijl Max Strus gemiddeld 11.9 punten heeft gescoord.

Boston Celtics

De enige gemelde blessurezorg voor het Boston Celtics is Danilo Gallinari.

Met een totaal van 444 punten is Jayson Tatum de onbetwiste topscorer van de Boston Celtics. Hij heeft een gemiddelde van 27.8 punten en 2.9 driepunters per wedstrijd.

Miami Heat vs Boston Celtics betting tips

BetCity biedt kansen voor het duel tussen Miami Heat en Boston Celtics:

Moneyline

Neem Miami Heat wint (1.80) op de moneyline.

De Heat gaan de wedstrijd in met een winstreeks van 4 wedstrijden. Ze zijn fantastisch in vorm en hebben hun laatste 7 wedstrijden in het Kaseya Center gewonnen. Hun notering als 1.80 favoriet geeft aan dat er een 56% kans is op nog een thuisoverwinning op woensdag.

De Celtics hebben de laatste tijd moeite gehad en hebben 6 van hun laatste 10 wedstrijden verloren. Vanwege hun huidige vorm zijn de bezoekers de 2.05 underdogs.

Als je op zoek bent naar een weddenschap voor de aanstaande wedstrijd in het Kaseya Center, biedt Miami Heat 1.80 om rechtstreeks te winnen en is het de betere optie van de twee teams. Hun record in hun laatste tien wedstrijden is 8-2.

ATS

Neem Miami Heat -1.5 (1.91) aangezien dit de beste weddenschap is.

De Heat wonnen 3 van de laatste 5 thuiswedstrijden tegen de Celtics. Ze hadden een gemiddelde overwinning marge van 13.0 punten.

De Heat zijn een betrouwbare keuze als het gaat om het coveren van de spread. Dit is namelijk gelukt in hun laatste 3 wedstrijden en ook in 8 van hun laatste 10 wedstrijden.

Boston Celtics heeft het de laatste tijd moeilijk met 'spread betting'. De Celtics wisten de spread niet te coveren in hun laatste 3 wedstrijden. De Boston Celtics slaagde erin om in 4 van hun laatste 10 wedstrijden te coveren, met een gemiddelde van 109.8 punten gescoord en 107.5 punten toegegeven.

Over/Under Points

Neem de Total over 215.5 (1.91) voor de beste over/under weddenschap.

Wedstrijden tussen de Miami Heat en de Boston Celtics zijn meestal niet de meest hoogscorende. In de laatste 10 ontmoetingen in de NBA, was het gemiddelde aantal punten 216.

De totale lijn is ingesteld op 215.5. De Heat en de Celtics gingen 'over' dit puntenaantal in 5 van hun laatste 10 H2H. Dit geeft de 1.91 odds voor het wedden op de Total markt veel aantrekkingskracht.

In de laatste 5 thuiswedstrijden zagen de Heat het puntentotaal 3 keer 'over' gaan, met een gemiddelde van 210.4 punten. In de laatste 10 wedstrijden zag Miami 6 keer een 'over'.

De laatste 5 Boston Celtics wedstrijden zagen 3 keer een 'Over', met een gemiddelde van 221.2 punten per wedstrijd. De 'Over' is 7-3 in de afgelopen 10 wedstrijden.

Populaire odds