FrankrijkSpanje

Parc des Princes

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Frankrijk

Frankrijk

3

3|0|0

7|0

7

9

2

VS

VS

3

2|0|1

7|4

3

6

3

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

3

1|0|2

3|8

-5

3

4

Guinea

Guinea

3

0|0|3

1|6

-5

0

Opstelling Frankrijk U23 - Spanje U23

In de schaduw van de Eiffeltoren staat een historische ontmoeting op het programma in het Parc des Princes. De jonge talenten van Frankrijk U23 en Spanje U23 treffen elkaar in de finale van de Olympische Spelen. Voor de winnaar ligt er een gouden plak klaar, wat de goede voetbalzomer van Spanje compleet kan maken.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Frankrijk U23 - Spanje U23.

Wedtip Frankrijk U23 - Spanje U23

Frankrijk U23 Recente resultaten

Frankrijk U23's laatste wedstrijd op 5 augustus 2024 in de halve finale van de Olympische Spelen tegen Egypte U23 eindigde in een 1-1 gelijkspel. Na verlenging won de ploeg alsnog met 3-1. Nadat Egypte vroeg in de verlenging een rode kaart kreeg beslisten Jean-Philippe Mateta (zijn tweede van de avond) en Michael Olise de wedstrijd.

Daarvoor pakten ze een nipte 1-0 overwinning op Argentinië U23 op 2 augustus. Jean-Philippe Mateta scoorde vroeg het beslissende doelpunt. Hun voorlaatste wedstrijd, tegen Nieuw-Zeeland U23, was een comfortabele 0-3 zege. Doelpunten kwamen van Mateta, Desire Doue en Arnaud Kalimuendo-Muinga.

Spanje U23 Recente resultaten

Spanje U23's laatste wedstrijd op 5 augustus 2024 resulteerde in een 1-2 overwinning op Marokko U23 in de halve finale van de Olympische Spelen. Spanje kwam in de eerste helft op achterstand, maar maakte gelijk door uitblinker Fermin Lopez. 5 minuten voor tijd maakte invaller Juanlu Sanchez de winnende goal voor Spanje. Deze overwinning was in lijn met de verwachtingen van de bookmakers.

In hun voorgaande wedstrijden had Spanje U23 al een redelijke vorm. Ze versloegen Japan U23 met 3-0, maar leden een 1-2 nederlaag tegen Egypte U23, beide op de Olympische Spelen. Voor de nederlaag tegen Egypte waren ze echter al geplaatst voor de kwartfinales.

Frankrijk U23 - Spanje U23 Doelpunten

Meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 2.18 suggereert een tegenvallende verwachting van doelpunten. Dit weerspiegelt de recente verdedigende prestaties van de teams. Gezien de hoge inzet van de finale en mogelijke tactische voorzichtigheid, kan minder dan 2.5 doelpunten tegen 1.68 conservatieve wedders aantrekken. Zowel Frankrijk als Spanje heeft echter redelijk wat doelpunten gescoord, dus kan meer dan 2.5 doelpunten ook zeker de moeite waard zijn.

De BTS-markt is mooi in evenwicht met odds van 1.84 voor 'Ja' en 1.88 voor 'Nee'. Dit duidt op een bijna gelijke verdeling in verwachtingen. Dit was de vooraf verwachte finale met op het oog redelijk gelijkwaardige ploegen en dat voegt onzekerheid toe. Toch kan de aanvalskracht van beide teams wedders naar 'BTS: Ja' trekken.

Frankrijk U23 - Spanje U23 Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Frankrijk U23: Guillaume Restes, Kiliann Sildillia, Loic Bade, Castello Lukeba, Adrien Truffert, Manu Kone, Joris Chotard, Enzo Millot, Alexandre Lacazette, Michael Olise, Jean-Philippe Mateta.

Vermoedelijke opstelling Spanje U23: Arnau Tenas, Juan Miranda, Eric Garcia, Pau Cubarsi, Marc Pubill, Pablo Barrios, Fermin Lopez, Sergio Gomez, Alex Baena, Aimar Oroz, Abel Ruiz.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Frankrijk U23 - Spanje U23 Topscorers

Jean-Philippe Mateta leidt de aanval van het thuisland met 4 goals. Michael Olise volgt met 2 goals. Alexandre Lacazette, Kilian Sildillia, en Loic Bade hebben elk een goal bijgedragen op dit toernooi.

Voor Spanje valt Fermin Lopez op met 4 goals. De verdediging heeft ook een aanvallend tintje getoond. Sergio Gomez, Juanlu Sanchez, Marc Pubill, en Miguel Gutierrez scoorden elk eenmaal.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds