back arrow

WEDTIPS

Team tshirtTeam tshirt

Wedtips Frankrijk - Duitsland

Wát een kraker staat ons in het Signal Iduna Park te wachten: Duitsland - Frankrijk. Het zal dan ook voor niemand een verrassing zijn dat het onze Wedstrijd van de Week is. Wij adviseren je dan ook na het lezen van de preview de €5 Free Bet te claimen. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Duitsland - Frankrijk.

Duitsland recente resultaten

Onze Oosterburen bevinden zich in een enorme crisis. Volgend jaar speelt het EK 2024 zich af in Duitsland en de laatstgenoemde is hierdoor automatisch geplaatst voor het Europees Kampioenschap. Dat is maar goed ook, anders was de kans zeer aannemelijk geweest dat Duitsland het EK zou moeten missen. De Duitsers verloren maar liefst 4 van de laatste 5 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was zelfs Japan in het hol van de leeuw met 1-4 (!) te sterk. Na deze klap werd Hansi Flick ontslagen. Onder andere Louis van Gaal wordt als een van de potentiële opvolgers gezien.

Frankrijk recente resultaten

Dat Les Bleus in bloedvorm verkeren, dat lijkt duidelijk. Frankrijk won maar liefst 8 van de laatste 9 wedstrijden. In deze reeks won alleen Argentinië in de WK-finale na penalty's van de Fransen. In de kwalificatiecyclus is Frankrijk nog altijd foutloos. Sterker nog, het is voor de bezoekers nog altijd wachten op de eerste tegentreffer. Zelfs het Nederlands elftal werd met overtuigende cijfers verslagen: 4-0.

Conclusie

Het lijkt ons duidelijk op wie de value ligt: Frankrijk. Terwijl de Duitsers 4 van de laatste 5 wedstrijden verloren, wonnen de Fransen juist 8 van de laatste 9 duels. Een quotering van 2.25 voor een overwinning van Les Bleus tegen het in crisis verkerende Duitsland is dan ook gekkenwerk.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.52

Nee

2.45

Reguliere speeltijd

Duitsland

2.60

Gelijk

3.45

Frankrijk

2.65

totaal aantal doelpunten

Minder dan 0.5

14.00

Meer dan 0.5

1.04

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
ELK WEEKEND VOOR JOU
Check elke vrijdag voor welk spel je 'm kunt claimen!
ELK WEEKEND VOOR JOU
Check elke vrijdag voor welk spel je ze kunt claimen!