FrankrijkBelgië

Groupama Stadium

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Italië

Italië

2

2|0|0

5|2

3

6

2

Frankrijk

Frankrijk

2

1|0|1

3|3

0

3

3

België

België

2

1|0|1

3|3

0

3

4

Israël

Israël

2

0|0|2

2|5

-3

0

Opstelling Frankrijk - België

In groep 2 van de hoogste divisie van de Nations League bevindt Frankrijk zich na 1 gespeelde wedstrijd op de vierde plaats zonder punten na de nederlaag tegen Italië. België staat op de gedeelde eerste plaats met 3 punten, ook na 1 duel. Hun doelsaldo is 3 voor en 1 tegen na de zege op Israël.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Frankrijk - België.

Wedtip Frankrijk - België

Frankrijk Recente resultaten

Frankrijk heeft op 6 september 2024 in de Nations League een teleurstellende 1-3 thuisnederlaag geleden tegen Italië. De verwachtingen waren redelijk hoog, dus het resultaat was een tegenvaller. Bradley Barcola zorgde al na 12 seconde voor de openingstreffer, maar Italië vocht zich uiteindelijk langs de vice-wereldkampioen.

In de laatste wedstrijden op het EK kende Frankrijk wisselend succes. Op 9 juli verloren ze met 2-1 van Spanje, ondanks een vroege voorsprong. Echter, op 5 juli wisten ze na een spannende penaltyreeks Portugal te verslaan.

België Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd op 6 september 2024, pakte België een overwinning tegen Israël in de Nations League. Het werd op neutraal terrein 3-1 in een troosteloze ambiance zonder publiek, een resultaat dat in lijn lag met de verwachtingen. De goals kwamen van Kevin De Bruyne (2x) en Youri Tielemans.

De wedstrijden daarvoor waren wisselend voor België. Op 1 juli verloren ze met 1-0 van Frankrijk in de achtste finale van het EK. Een eigen doelpunt van Jan Vertonghen gaf de doorslag. Daarvoor speelden ze op 26 juni gelijk tegen Oekraïne, met een 0-0 eindstand. België was favoriet.

Frankrijk - België Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 1 juli 2024 versloeg Frankrijk België met 1-0 op het Europees kampioenschap. In de laatste 8 wedstrijden heeft Frankrijk met 4 overwinningen de overhand gehad tegenover 2 zeges voor België. 2 duels eindigden in een gelijkspel.

Frankrijk - België Doelpunten

In de meer/minder dan wedmarkt zijn de odds voor meer dan 2.5 doelpunten vastgesteld op 1.88. Dit kan een interessante optie zijn gezien de recente vorm van beide teams. Frankrijk scoorde in hun openingswedstrijd in dit toernooi. België maakte 3 doelpunten in hun openingswedstrijd. Met de H2H-geschiedenis in gedachten, waarbij de laatste ontmoeting eindigde in een 1-0 overwinning voor Frankrijk, kunnen wedders geneigd zijn om de minder dan 2.5 doelpunten optie, ook geprijsd op 1.88, te overwegen.

Wat betreft de BTS-markt, de odds voor "Ja" staan op 1.79. Gezien de solide verdedigende prestaties van Frankrijk in recente wedstrijden en de neiging van België om uit te scoren, kan dit een spannende wedstrijd worden. De odds voor "Nee" voor BTS zijn 1.94. Dit kan een aantrekkelijke weddenschap zijn voor degenen die geloven dat een van de teams niet zal scoren. Dit was het geval in 4 van de laatste 6 wedstrijden tussen deze teams.

Frankrijk - België Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Mike Maignan, Jonathan Clauss, Ibrahima Konaté, William Saliba, Theo Hernández, Youssouf Fofana, N'Golo Kanté, Michael Olise, Antoine Griezmann, Bradley Barcola, Kylian Mbappé.

Vermoedelijke opstelling België: Koen Casteels, Timothy Castagne, Wout Faes, Arthur Theate, Maxim De Cuyper, Amadou Onana, Youri Tielemans, Dodi Lukebakio, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku, Ikoma Lois Openda.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Frankrijk - België Topscorers

Bij de thuisploeg springen de aanvallers Randal Kolo Muani en Kylian Mbappé eruit met respectievelijk 3 en 2 doelpunten dit jaar. Youssouf Fofana en Bradley Barcola hebben ook elk 2 keer gescoord.

Aan de kant van de bezoekers zijn de middenvelders Kevin De Bruyne en Youri Tielemans de uitblinkers met elk 4 doelpunten dit jaar. Lois Openda is nadrukkelijk op zoek naar zijn eerste doelpunt en miste tegen Israël nog een penalty.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.68

Nee

2.05

Reguliere speeltijd

België

4.60

Gelijk

3.70

Frankrijk

1.77

totaal aantal doelpunten

Minder dan 0.5

10.50

Meer dan 0.5

1.03

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Noorwegen

Noorwegen

Slovenië

Slovenië

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Oostenrijk

Oostenrijk

Kazachstan

Kazachstan

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Moldavië

Moldavië

Andorra

Andorra

Geen odds beschikbaar