FC BarcelonaNapoli

Estadi Olimpic Lluis Companys

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Real Madrid

Real Madrid

6

6|0|0

16|7

9

18

2

Napoli

Napoli

6

3|1|2

10|9

1

10

3

S.C. Braga

S.C. Braga

6

1|1|4

6|12

-6

4

4

1. FC Union Berlin

1. FC Union Berlin

6

0|2|4

6|10

-4

2

Opstelling FC Barcelona - Napoli

In de schijnwerpers van het Europese voetbal staat de confrontatie tussen FC Barcelona en Napoli op het programma. Het Estadio Olimpico Lluis Companys vormt het decor voor deze krachtmeting in de achtste finale van de UEFA Champions League. Na de 1-1 in Napels moet deze wedstrijd de beslissing brengen in dit duel.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor FC Barcelona - Napoli.

Wedtip FC Barcelona - Napoli

FC Barcelona Recente resultaten

In hun meest recente La Liga wedstrijd op 8 maart won FC Barcelona thuis nipt met 1-0 van RCD Mallorca. Lamine Yamal's beslissende goal in de 73ste minuut maakte het verschil in Barcelona. De jonge aanvaller blijft indruk maken met zijn recordbrekende seizoen. De overwinning was belangrijk voor FC Barcelona, dat daarmee in de race blijft voor de titel, al blijft de achterstand op koploper Real Madrid 8 punten.

Voor die tijd kende FC Barcelona een wisselvallige vorm. Ze speelden gelijk tegen Athletic Bilbao op 3 maart, waardoor ze de kans misten om dichter bij de koppositie te komen. Er was echter ook een klinkende 4-0 overwinning op Getafe op 24 februari. Met bijdragen van meerdere spelers, waaronder João Félix en Frenkie de Jong, toonden ze hun aanvallende kracht.

Napoli Recente resultaten

Napoli's meest recente wedstrijd op 8 maart eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen Torino in Serie A. Kvaratskhelia's inspanning voor Napoli werd tenietgedaan door Sanabria's spectaculaire omhaal. Daarvoor pakten ze een mooie 2-1 overwinning op Juventus, dankzij een laat beslissend doelpunt van Raspadori, nadat Kvaratskhelia's openingsgoal ongedaan was gemaakt door Chiesa. 

Er was ook een overtuigende 1-6 overwinning bij Sassuolo, met een hattrick van Osimhen. Dit contrasteerde met een 1-1 gelijkspel bij Cagliari, waar Luvumbo's late goal Osimhen's kopbal tenietdeed.

FC Barcelona - Napoli Head to Head

Op 21 februari 2024 speelden FC Barcelona en Napoli met 1-1 gelijk in hun UEFA Champions League ontmoeting. In hun laatste 9 onderlinge wedstrijden heeft FC Barcelona 5 keer gewonnen, terwijl Napoli één keer won en 3 wedstrijden in een gelijkspel eindigden.

FC Barcelona - Napoli Doelpunten

Met zowel FC Barcelona als Napoli die consistent scoren in recente wedstrijden, biedt de meer dan/minder dan wedmarkt interessante opties. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten op 1.76 weerspiegelen die potentie voor een open wedstrijd. Echter, de odds voor minder dan 3.5 doelpunten op 1.41 kunnen aantrekkelijk zijn voor voorzichtige wedders, gezien de hoge inzet van de UEFA Champions League knock-outfase.

De BTS-markt staat op 1.68 voor 'Ja', wat gerechtvaardigd lijkt aangezien beide teams in hun laatste 5 opeenvolgende onderlinge duels hebben gescoord. De 'Nee' optie staat op odds van 2.12, maar gezien de aanvallende capaciteiten van beide teams en hun recente vorm, lijkt 'BTS: Ja' de meest waarschijnlijke uitkomst voor diegenen die willen profiteren van de onderlinge trends van deze 2 clubs.

FC Barcelona - Napoli Opstellingen

Vermoedelijke opstelling FC Barcelona: Marc-Andre ter Stegen, Jules Kounde, Ronald Araujo, Iñigo Martínez, João Cancelo, Raphinha, Andreas Christensen, Ilkay Gündogan, Lamine Yamal, Robert Lewandowski, Joao Felix.

Vermoedelijke opstelling Napoli: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Leo Østigard, Juan Jesus, Mario Rui, André-Frank Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Matteo Politano, Victor Osimhen, Khvicha Kvaratskhelia.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

FC Barcelona - Napoli Topscorers

Aan de kant van de thuisploeg wordt de aanvalskracht gedeeld door Ferran Torres en Joao Felix, die beiden 3 keer het net hebben gevonden in de UEFA Champions League. Ze worden op de voet gevolgd door de klinische Robert Lewandowski, die zelf 2 goals gemaakt.

Voor de bezoekers leidt Victor Osimhen de aanval met 2 goals op zijn naam. De ondersteuning vanuit het middenveld en de aanval komt van Piotr Zielinski, Matteo Politano, André-Frank Zambo Anguissa, en Giovanni Simeone, elk met een enkel doelpunt in deze editie van het miljardenbal.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds