back arrow

WEDTIPS

Club BruggePAOK

Jan Breydel Stadium

Standen
Groep D
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Club Brugge

Club Brugge

6

5|1|0

15|3

12

16

2

Bodø/Glimt

Bodø/Glimt

6

3|1|2

11|8

3

10

3

Besiktas

Besiktas

6

1|1|4

7|14

-7

4

4

Lugano

Lugano

6

1|1|4

6|14

-8

4

Opstelling Club Brugge - PAOK Thessaloniki FC

Club Brugge en PAOK Thessaloniki FC maken zich op voor een spannende confrontatie in het Jan Breydelstadion. Dit is in de kwartfinales van de UEFA Europa Conference League. Voor beide ploegen is de kwartfinale van dit toernooi al een prachtig resultaat en de kansen op de titel worden laag ingeschat.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Club Brugge - PAOK Thessaloniki FC.

Wedtip Club Brugge - PAOK Thessaloniki FC

De recente vorm van Club Brugge

Club Brugge's meest recente thuiswedstrijd op 7 april zag hen een comfortabele 3-1 overwinning behalen op rivaal Anderlecht in de Jupiler Pro League. Deze overwinning, enigszins in lijn met de verwachtingen van bookmakers, toonde hun degelijke vorm thuis aan. 

Voor die tijd had Club Brugge wat wisselende resultaten. Ze speelden met 1-1 gelijk in de derby tegen Cercle Brugge en verloren met 2-1 van St.Truiden, beide in de competitie. Dit duidt op enige inconsistentie in hun prestaties.

De recente vorm van PAOK Thessaloniki FC

In hun meest recente ontmoeting op 7 april hield PAOK Thessaloniki FC stand bij AEK Athene in een Super League clash die eindigde in een 2-2 gelijkspel. Dit resultaat was verrassend positief voor PAOK, tegen de verwachtingen van de bookmakers in.

Voor die tijd pakte PAOK een 3-1 thuisoverwinning op Lamia op 3 april. Ook wonnen ze verrassend met 2-3 uit bij Panathinaikos op 31 maart, beide in de Super League. Dit toonde een sterke aanvallende weergave in deze wedstrijden.

Club Brugge - PAOK Thessaloniki FC Onderlinge ontmoetingen

Op 9 juli 2016 stond Club Brugge voor het laatst tegenover PAOK Thessaloniki FC. Ze leden een 0-2 nederlaag in een vriendschappelijke ontmoeting. In hun laatste 3 ontmoetingen heeft PAOK 1 overwinning geclaimd terwijl 2 wedstrijden in gelijke spelen eindigden. Dit geeft een licht voordeel aan de Griekse kant in recente onderlinge clashes.

Club Brugge - PAOK Thessaloniki FC Doelpunten

Met Club Brugge en PAOK Thessaloniki FC in de clash, is de meer dan/minder dan markt levendig. Historische onderlinge ontmoetingen suggereren een duel met weinig doelpunten. Hierbij lijkt minder dan 2.5 doelpunten tegen 1.85 een aantrekkelijke optie. Echter, de recente vorm van Club Brugge en PAOK's kracht in uitwedstrijden kunnen dit juist tegenspreken. Dit maakt meer dan 2.5 doelpunten op 1.90 een interessante weddenschap voor diegenen die een open wedstrijd verwachten.

BTS odds zijn vastgesteld op 1.73 voor 'Ja' en 2.02 voor 'Nee'. Dit weerspiegelt een lichte neiging naar beide teams die het net vinden. Gezien het degelijke thuisrecord van Club Brugge en PAOK's goede vorm in uitwedstrijden, lijkt 'BTS: Ja' het waarschijnlijkere scenario. Dit biedt een fatsoenlijke return voor wedders die rekenen op offensief spel van beide ploegen.

Club Brugge - PAOK Thessaloniki FC Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Club Brugge: Nordin Jackers, Kyriani Sabbe, Joel Ordonez, Brandon Mechele, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Raphael Onyedika, Hugo Vetlesen, Michal Skoras, Thiago Rodrigues, Antonio Nusa.

Vermoedelijke opstelling PAOK Thessaloniki FC: Dominik Kotarski, Jonny, Tomasz Kedziora, Konstantinos Koulierakis, Abdul Rahman Baba, Soualiho Meïté, Stefan Schwab, Andrija Zivkovic, Thomas Murg, Giannis Konstantelias, Brandon.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Club Brugge - PAOK Thessaloniki FC Topscorers

De aanval van Club Brugge wordt geleid door een trio topscorers, elk met 4 goals. Middenvelder Hans Vanaken, en de aanvallers Andreas Skov Olsen en Thiago Rodrigues hebben dat aantal gehaald. Verdediger Brandon Mechele en middenvelder Casper Nielsen hebben ook bijgedragen, elk met 1 goal.

Aan de kant van de bezoekers zijn Andrija Zivkovic en Konstantinos Koulierakis cruciaal geweest. Ze scoorden elk 3 goals vanuit het middenveld en de verdediging. Aanvallers Kiril Despodov en Brandon hebben elk 2 goals gemaakt, terwijl Mbwana Samatta 1 goal heeft gemaakt in dit toernooi.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.96

Ja

1.80

Reguliere speeltijd

PAOK Thessaloniki

4.30

Club Brugge

1.88

Gelijk

3.50

totaal aantal doelpunten

Minder dan 1.5

3.55

Meer dan 1.5

1.30

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!