back arrow

Terug naar Home

BOS CelticsMIA Heat

TD Garden

Wedtips Game 1: Boston Celtics - Miami Heat

Miami Heat bezoekt op donderdag het TD Garden om het op te nemen tegen Boston Celtics in Game 1 van de Eastern Conference Finals. Maak je klaar voor een spannende wedstrijd! Boston Celtics en Miami Heat eindigden hun reguliere seizoen serie gelijk op 2-2, dus het kan alle kanten op gaan!

Boston Celtics vs Miami Heat NBA Betting Odds

De twee teams speelden 4 keer tegen elkaar in het reguliere seizoen. Boston Celtics won 2 wedstrijden, terwijl Miami Heat erin slaagde om 2 wedstrijden te winnen, wat resulteert in een totaal van 2-2. Het beginnen van een playoff-ronde uit bij de tegenstander is nooit makkelijk, maar Miami Heat kan nog steeds hoop hebben. In hun laatste 10 uitwedstrijden in het TD Garden, hebben ze 6 keer gewonnen 6-4.

In de laatste 10 H2H, heeft Boston Celtics gemiddeld 103.5 punten per wedstrijd gescoord, terwijl Miami Heat 100.9 punten wist te scoren.

In het meest recente onderlinge duel behaalde Jayson Tatum een double-double, waarmee hij Boston Celtics leidde met 31 punten en 14 rebounds. Bam Adebayo leverde daarentegen een ook geweldige double-double af. De ster van Miami Heat scoorde 30 punten en had liefst 15 rebounds.

BetCity biedt kansen voor het duel tussen Boston Celtics en Miami Heat:

Boston Celtics

De Celtics zijn een sterke kanshebber voor het NBA-kampioenschap. Het bereiken van de play-offs van de Eastern Conference heeft alleen maar hun potentieel bevestigd. Met een indrukwekkende prestatie op het veld, streven ze ernaar om hun reis voort te zetten naar de ultieme glorie van een NBA-titel.

Danilo Gallinari is de enige gemelde blessurezorg voor het Boston Celtics voorafgaand aan de wedstrijd van donderdag.

Miami Heat

Ondanks de twijfels van sommigen hebben de Heat het helemaal tot aan de Eastern Conference Finals geschopt, waarbij ze hun onmiskenbare talent op het veld hebben laten zien. Deze indrukwekkende prestatie heeft hun plaats onder de top teams in de competitie verzekerd.

Victor Oladipo, Tyler Herro zijn beiden geblesseerd en kunnen niet spelen voor Miami Heat.

Boston Celtics vs Miami Heat betting tips

Moneyline

Zet in op de Boston Celtics to win (1.29) op de moneyline.

De Celtics gaan de wedstrijd van donderdag in als de duidelijke favorieten, met 1.29 odds beschikbaar voor een thuisoverwinning. Deze kansen geven aan dat ze een 77% kans hebben op de overwinning.

De Heat hebben de laatste tijd uitzonderlijk goed gespeeld, met een 7-3 record in hun laatste 10 wedstrijden, versterkt door een overwinning van 96-92 tegen New York Knicks. Ondanks deze sterke reeks worden zijn ze op donderdag de underdog, aangezien de odds 3.70 zijn.

Als je geïnteresseerd bent in wedden op de wedstrijd in het TD Garden, wordt aanbevolen om voor de Celtics te gaan, aangezien zij 1.29 odds hebben om te winnen. Hun prestaties in de laatste 10 wedstrijden is 6-4, en voor het hele seizoen hebben ze een record van 65-30.

ATS

Neem de Boston Celtics -8.0 (1.91) om de spread te coveren.

De bookmakers hebben de Celtics als 8-punten favorieten tegen de Heat genoteerd, waardoor de thuisploeg de duidelijke keuze is voor de overwinning. De Heat kwamen als winnaar uit de bus tijdens 3 van hun laatste 5 uitstapjes naar het TD Garden. De gemiddelde winstmarge was 6.0 punten.

Tijdens de laatste tien thuiswedstrijden, hebben Boston Celtics in zes gevallen de spread ge-covered. Ze hadden een gemiddelde score van 114.9 punten en gaven 107.3 punten toe.

De Heat slaagde erin om in 7 van hun laatste 10 wedstrijden de spread te coveren, met een gemiddelde van 111.6 punten gescoord en 108.0 punten toegegeven.

Over/Under Points

Total over 210.0 (1.91) is onze keuze voor het totaal.

De afgelopen tien wedstrijden tussen Boston Celtics en Miami Heat hebben in totaal 204.4 punten opgeleverd, wat erop duidt dat hun volgende ontmoeting een lage-score wedstrijd kan worden.

Voor donderdag is de totale lijn ingesteld op 210.0, wat 3.0 punten lager is dan het gemiddelde van 213 punten dat Boston Celtics en Miami Heat in hun laatste vijf ontmoetingen hebben gehaald. Wedden op de 'Over' in de totale markt levert odds van 1.91 op.

Het totaal ging onder in de laatste 2 thuiswedstrijden van Boston Celtics. Als je voor de over had gekozen, had je in drie van de vorige vijf thuiswedstrijden van Boston Celtics uitbetaald gekregen. Het gemiddelde aantal punten was 219.2. In de laatste tien uitwedstrijden was de 'over' in zeven gevallen de juiste keuze.

Miami ging 'over' in hun laatste 2 uitwedstrijden. Hun record voor de laatste tien wedstrijden in het algemeen is 6-3. Zodoende lijkt de 'Over' hier de enige juiste optie.

Populaire odds