back arrow

WEDTIPS

BesiktasClub Brugge

Tupras Stadium

Standen
Groep D
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Club Brugge

Club Brugge

6

5|1|0

15|3

12

16

2

Bodø/Glimt

Bodø/Glimt

6

3|1|2

11|8

3

10

3

Besiktas

Besiktas

6

1|1|4

7|14

-7

4

4

Lugano

Lugano

6

1|1|4

6|14

-8

4

Wedtips Besiktas - Club Brugge

De schijnwerpers staan op Besiktas en Club Brugge komende donderdag om 18:45 uur, als ze in het Tupras Stadyumu tegen elkaar uitkomen. Het is een van de 16 wedstrijden in de vijfde speelronde van de UEFA Conference League groepsfase. De Belgen zijn al zeker van Europese overwintering, terwijl Besiktas al weet dat het uitgeschakeld is. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Besiktas - Club Brugge.

Besiktas Recente resultaten

Besiktas draait een waardeloos seizoen in Europa en werden zelfs thuis verslagen door Bodo/Glimt. In eigen land ging het weer wat beter met overwinningen op Istanbul Büyüksehir en Samsunspor in hun meest recente wedstrijden.

Speel Slimmer wedtips

Club Brugge Recente resultaten

Club Brugge doet het in de UEFA Conference League fantastisch, maar heeft het in eigen land al maanden lastig. De laatste 2 wedstrijden leverden 4 punten op, maar makkelijk was het niet met een 0-0 tegen Cercle Brugge en een nipte 0-1 overwinning op OH Leuven.

Met slechts één mager puntje tot nu toe, heeft Besiktas een ondermaatse UEFA Conference League-campagne. Alleen de eer staat nog op het spel voor de Turkse topploeg. Club Brugge is nog altijd ongeslagen en is al zeker van overwintering. De eerste plaats is nog mogelijk en een overwinning of gelijkspel kan ze daar, afhankelijk van het resultaat op het andere veld al van verzekeren.

Besiktas - Club Brugge Head to head

Viermaal eerder namen Besiktas en Club Brugge het tegen elkaar op. De Turken wisten de eerste ontmoeting met 2-1 te winnen, maar in de laatste 3 onderlinge duels bleven de Belgen ongeslagen. In 2015 won Club Brugge 2 keer van Besiktas, terwijl het eerder dit kalenderjaar in België 1-1 werd.

Besiktas - Club Brugge Reguliere speeltijd

Besiktas won 7 van de laatste 10 thuiswedstrijden in alle competities, terwijl ze één keer gelijkspeelden en tweemaal ten onder gingen. Club Brugge won 5 van de laatste 10 duels buitenshuis en verloor er liefst 4 (1G). Besiktas hield de bezoekers van scoren in 5 van de laatste 10 wedstrijden op eigen bodem. Club Brugge pakte een clean sheet in 3 van de laatste 10 uitduels.

Besiktas - Club Brugge Meer/minder doelpunten

Meer dan 2.5 doelpunten kwam 3 keer voor in de laatste 4 ontmoetingen tussen Besiktas en Club Brugge. Besiktas scoorde 1.25 goals gemiddeld per wedstrijd in deze reeks en Club Brugge deed het beter met gemiddeld 1.75 treffers. In 7 van de laatste 10 duels van de Turken werden er meer dan 2.5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 1.6 goals tijdens deze reeks. In 5 van de laatste 10 wedstrijden van Club Brugge werden er meer dan 2.5 treffers gescoord. Ze wisten een gemiddelde van 1.7 doelpunten te scoren in deze duels.

Besiktas - Club Brugge Beide teams scoren

In de 4 eerdere ontmoetingen tussen Besiktas en Club Brugge wisten beide ploegen te scoren. Odds voor Beide Teams Scoren - Ja staan voor deze wedstrijd op 1.57 bij de bookmakers.

Besiktas Belangrijke spelers

Met het oog op de doelpuntenbijdrage in UEFA Conference League is het zeker positief voor Riza Calimbay om spelers als Tayfur Bingol en Vincent Aboubakar beschikbaar te hebben voor de komende wedstrijd.

Club Brugge Belangrijke spelers

Wat manager Ronny Deila betreft, zijn enkele van de meest productieve spelers van Club Brugge die momenteel beschikbaar zijn voor de wedstrijdselectie Ferran Jutgla en Hans Vanaken.

Besiktas - Club Brugge Topscorers

Vincent Aboubakar maakte 2 treffers in de UEFA Conference League voor Besiktas, die op zijn diensten zullen rekenen, als ze het opnemen tegen Club Brugge. De bezoekers rekenen op Hans Vanaken, die zijn team al heeft voorzien van 4 treffers tijdens de Europese-campagne.

Voorspelling Besiktas - Club Brugge

Besiktas - Club Brugge Vermoedelijke opstellingen

Besiktas vermoedelijke opstelling: Gunok; Rosier, Uysal, Colley, Masuaku; Hadziahmetovic, Fernandes, Oxlade-Chamberlain; Bulut, Tosun, Muleka.

Club Brugge vermoedelijke opstelling: Mignolet; Buchanan, Spileers, Mechele, De Cuyper; Vetlesen, Nielsen, Vanaken; Thiago, Zinckernagel, Jutgla.

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!