back arrow

WEDTIPS

AtalantaFiorentina

Opstelling Atalanta - Fiorentina

In de halve finale van de Coppa Italia staat een spannende ontmoeting op het programma. Atalanta neemt het in eigen huis op tegen Fiorentina. Na de 1-0 overwinning van Fiorentina in de heenwedstrijd staat die ploeg op pole position om de bekerfinale te halen. De ploegen die beiden ook nog actief zijn in Europa staan echter dicht bij elkaar en dus is alles nog mogelijk.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Atalanta - Fiorentina.

Wedtip Atalanta - Fiorentina

Atalanta Recente resultaten

Atalanta's laatste wedstrijd op 21 april resulteerde in een 1-2 overwinning op Monza in Serie A. Deze uitslag was in lijn met de verwachtingen van de bookmakers. De overwinning werd gekenmerkt door doelpunten van Charles De Ketelaere en El Bilal Toure.

In hun laatste wedstrijden in eigen huis kende Atalanta wisselend succes. Ze leden een nipte 0-1 nederlaag tegen Liverpool in de UEFA Europa League, maar na de 0-3 overwinning in de heenwedstrijd was dat ruim voldoende om de Europese grootmacht uit te schakelen. Daarvoor speelden ze nog met 2-2 gelijk tegen Verona in Serie A, ondanks een voorsprong met doelpunten van Scamacca en Ederson.

Fiorentina Recente resultaten

Fiorentina's laatste wedstrijd op 21 april leidde tot een moeizame 0-2 overwinning op degradatiekandidaat Salernitana in Serie A. Deze uitslag met late doelpunten van Christian Kouame en Jonathan Ikone was in lijn met de verwachtingen van de bookmakers. 

Daarvoor kenden ze wisselend succes; na verlenging was er een 2-0 overwinning tegen Viktoria Plzen in de UEFA Europa Conference League. Die verlenging was nodig omdat in er in beide wedstrijden niet gescoord was binnen de reguliere 90 minuten. Er was ook een 1-1 gelijkspel tegen Genoa in Serie A. Jonathan Ikone's kopbal redde een punt voor La Viola.

Atalanta - Fiorentina Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 3 april 2024 pakte Fiorentina een nipte 1-0 overwinning op Atalanta in de Coppa Italia. In de laatste 10 H2H-ontmoetingen heeft Fiorentina 5 keer gewonnen en Atalanta 4 keer, met slechts 1 gelijkspel. Dit maakt Fiorentina de iets succesvollere partij in de recente geschiedenis.

Atalanta - Fiorentina Doelpunten

Met Atalanta en Fiorentina die in de return van de halve finales van de Coppa Italia tegen elkaar spelen, is de meer/minder dan wedmarkt actief. De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" staan op 1.74. Dit weerspiegelt gemengde verwachtingen, gezien het gemiddelde van iets meer dan 2.5 doelpunten in de laatste 10 H2H-wedstrijden. Atalanta's recente thuisvorm suggereert potentieel voor doelpunten. Dit maakt "meer dan 2.5 doelpunten" een interessante optie, terwijl "minder dan 2.5 doelpunten" op 2.02 aantrekkelijk kan zijn voor diegenen die een tegenvallende, voorzichtigere halve finale verwachten, zeker gezien Fiorentina's verdedigende instelling dit seizoen.

BTS-weddenschappen bieden "BTS: Ja" op 1.68. Dit is verleidelijk, aangezien beide teams in 6 van hun laatste 8 ontmoetingen bij Atalanta's hebben gescoord. Atalanta wist in 6 van de laatste 7 wedstrijden tegen Fiorentina niet te winnen, en beide teams tonen resultaten met weinig goals. "BTS: Nee" op 2.08 kan dus spelers aantrekken die verwachten dat het net zoals in de heenwedstrijd geen open wedstrijd wordt.

Atalanta - Fiorentina Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Atalanta: Marco Carnesecchi, Rafael Toloi, Isak Hien, Sead Kolasinac, Emil Holm, Mitchel Bakker, Mario Pasalic, Ederson, Charles De Ketelaere, El Bilal Toure, Ademola Lookman.

Vermoedelijke opstelling Fiorentina: Pietro Terracciano, Michael Kayode, Lucas Martinez Quarta, Luca Ranieri, Fabiano Parisi, Maxime Lopez, Alfred Duncan, Jonathan Ikone, Gaetano Castrovilli, Riccardo Sottil, Antonin Barak.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Atalanta - Fiorentina Topscorers

De aanvallende impulsen van de thuisploeg in de Coppa Italia komen van Teun Koopmeiners en aanvaller Charles De Ketelaere, beiden met 2 goals. Ze worden aangevuld door Aleksey Miranchuk, die ook een belangrijk doelpunt heeft gemaakt in dit toernooi.

De bezoekers hebben een gebalanceerde dreiging met Nikola Milenkovic en Rolando Mandragora, elk met 2 goals vanuit posities in de verdediging en op het middenveld. Arthur, Christian Kouame, en Cristiano Biraghi hebben 1 doelpunt gemaakt.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.80

Nee

1.97

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.65

Atalanta

1.83

Fiorentina

4.10

totaal aantal doelpunten

Minder dan 4.5

1.10

Meer dan 4.5

6.40

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Coming soon..
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!