back arrow

WEDTIPS

ArgentiniëPeru

Hard Rock Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Argentinië

Argentinië

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Canada

Canada

3

1|1|1

1|2

-1

4

3

Chili

Chili

3

0|2|1

0|1

-1

2

4

Peru

Peru

3

0|1|2

0|3

-3

1

Opstelling Argentinië - Peru

Met een indrukwekkende start van de Copa América staat Argentinië aan kop in groep A. Ze hebben 6 punten gehaald uit 2 wedstrijden en zijn daarmee al zeker van de volgende ronde. Peru scoorde nog niet en pakte slechts 1 punt. De Peruanen hebben alleen met een overwinning mogelijk nog een kans op de volgende ronde.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Argentinië - Peru.

Wedtip Argentinië - Peru

De recente vorm van Argentinië

Argentinië's meest recente wedstrijd op 26 juni 2024 zag hen nipt met 0-1 van Chili winnen in de Copa América. Het late doelpunt van Lautaro Martínez besliste de wedstrijd. Argentinië's domineerde volledig, maar wist die dominantie pas laat in een overwinning om te zetten.

Daarvoor genoot Argentinië van een comfortabele 2-0 overwinning op Canada in de openingswedstrijd van deze Copa América. Julian Álvarez en Lautaro Martínez scoorden. Dit volgde op een prima 1-4 overwinning tegen Guatemala in de voorbereiding op dit eindtoernooi. Dit toont Argentinië's sterke vorm in aanloop naar deze wedstrijd.

De recente vorm van Peru

Peru's meest recente wedstrijd op 25 juni 2024 eindigde in een nipte 0-1 nederlaag tegen Canada op de Copa América. De wedstrijd, gespeeld in het Children's Mercy Park, zag Jonathan David het enige doelpunt maken na een rode kaart van Miguel Araujo. Deze uitslag maakte een einde aan Peru's reeks van 6 wedstrijden zonder nederlaag. Dit gebeurde ondanks hun lichte voordeel in verwachtingen voor de wedstrijd.

Daarvoor was Peru's vorm al gemiddeld met een doelpuntloos gelijkspel tegen Chili op 22 juni op de Copa América. Het gelijkspel met Chili was een defensief sterke prestatie, al creëerde de ploeg zelf weinig. Er was in de voorbereiding ook nog een nipte 1-0 overwinning op El Salvador op 15 juni.

Argentinië - Peru Head to Head

Op 18 oktober 2023 pakte Argentinië een 0-2 overwinning op Peru in de WK-kwalificatiereeks. In hun laatste 10 ontmoetingen heeft Argentinië gedomineerd met 6 overwinningen. Peru heeft geen enkele keer gewonnen en 4 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Argentinië - Peru Doelpunten

Met Argentinië's sterke defensie zonder tegendoelpunten op deze Copa en Peru's moeite om het net te vinden, is "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.64 een aantrekkelijke optie voor wedders. Historische H2H-ontmoetingen suggereren ook een wedstrijd met weinig doelpunten, met de laatste 4 ontmoetingen met minder dan 3 doelpunten. Echter, gezien Argentinië's recente vorm, kan "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.16 degenen aantrekken die verwachten dat Argentinië in de aanval een hogere versnelling hanteert. 

De "BTS: Nee" op odds van 1.53 lijkt de meest waarschijnlijke uitkomst gezien Peru's gebrek aan doelpunten in het toernooi en Argentinië's sterke defensieve vertoningen. De laatste 3 H2H-wedstrijden won Argentinië zonder doelpunten tegen, wat de waarschijnlijkheid van een "Nee" in de BTS-markt versterkt.

Argentinië - Peru Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Argentinië: Emiliano Martínez, Nahuel Molina, Cristian Romero, Lisandro Martínez, Nicolas Tagliafico, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister, Enzo Fernández, Nicolas Gonzalez, Lionel Messi, Julian Álvarez.

Vermoedelijke opstelling Peru: Pedro Gallese, Miguel Araujo, Carlos Zambrano, Alexander Callens, Andy Polo, Sergio Pena, Wilder Cartagena, Piero Quispe, Marcos Lopez, Gianluca Lapadula, Edison Flores.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Argentinië - Peru Topscorers

De aanval van Argentinië wordt op deze Copa geleid door Lautaro Martínez. Hij scoorde al 2 keer, ondanks dat hij beide wedstrijden op de bank begon. Het andere doelpunt werd gemaakt door Julian Alvarez, terwijl Leo Messi bij alle doelpunten een doorslaggevende rol speelde.

Aan de kant van Peru zijn er nog geen doelpunten gescoord op deze Copa América. Met nog de wedstrijd tegen regerend wereldkampioen en titelhouder Argentinië zijn de vooruitzichten dus niet goed. Met de 40-jarige Paolo Guerrero nog als optie in de spits lijkt dat ook niet zo gek.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.33

Nee

1.50

Reguliere speeltijd

Argentinië

1.58

Gelijk

3.60

Peru

7.00

totaal aantal doelpunten

Minder dan 3.5

1.18

Meer dan 3.5

4.80

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!