back arrow

WEDTIPS

AEK AtheneBrighton

OPAP Arena

Standen
Groep B
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Brighton

Brighton

6

4|1|1

10|5

5

13

2

Marseille

Marseille

6

3|2|1

14|10

4

11

3

Ajax

Ajax

6

1|2|3

10|13

-3

5

4

AEK Athene

AEK Athene

6

1|1|4

6|12

-6

4

Wedtips AEK Athene - Brighton & Hove Albion

In de groep van Ajax, staat er nog een belangrijke wedstrijd tussen AEK Athene en Brighton & Hove Albion op het programma komende donderdag in de OPAP Arena. Brighton kan zich met een overwinning voor de volgende ronde plaatsen, terwijl AEK Athene nog een kleine kans heeft op een vervolg in dit toernooi.

AEK Athene Recente resultaten

In de Europa League verloor AEK zijn 2 wedstrijden tegen Marseille, waardoor de goede uitgangspositie weg is. In eigen land won de ploeg daarna van Lamia met 3-0 en won het met 0-1 van PAS Giannina.

Speel Slimmer wedtips

Brighton & Hove Albion Recente resultaten

Brighton & Hove Albion is ongeslagen in de laatste 3 wedstrijden, eerst versloegen zij Ajax met 0-2. Daarna volgde een 1-1 met Sheffield United en een 2-3 overwinning tegen Nottingham Forest.

AEK Athene staat op 4 punten en moet minimaal een gelijkspel halen om nog een kans te houden op een vervolg in de Europa League. Afhankelijk van het resultaat in Marseille maakt de ploeg ook nog een goede kans op een vervolg in de Conference League. Brighton pakte tegen Ajax alle punten en dat was nodig na een moeizame start in Europa. De ploeg staat daarmee op 7 punten en kan zich met een overwinning al voor de volgende ronde plaatsen. Een gelijkspel is ook prima voor de Engelsen, die zich bij een nederlaag afhankelijk maken van andere resultaten.

AEK Athene - Brighton & Hove Albion Head to head

AEK Athene - Brighton & Hove Albion Reguliere speeltijd

AEK Athene pakte 4 overwinningen uit hun laatste 10 thuiswedstrijden. Ze speelden daarin ook 4 keer gelijk. Brighton & Hove Albion won 5 van de laatste 10 uitwedstrijden, en verloor er 3 in die reeks. Brighton & Hove Albion boekte 3 overwinningen zonder een doelpunt tegen te krijgen in hun vorige 10 uitwedstrijden.

AEK Athene - Brighton & Hove Albion Meer/minder doelpunten

In 4 van de laatste 10 wedstrijden van AEK Athene werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 1.5 doelpunten tijdens deze reeks. Meer dan 2.5 doelpunten vielen er in 5 van de laatste 10 wedstrijden die Brighton & Hove Albion speelde. Ze wisten een gemiddelde te scoren van 1.6 doelpunten in deze wedstrijden.

AEK Athene - Brighton & Hove Albion Beide teams scoren

De supporters zullen hopen op een vergelijkbaar mooi treffen, zoals de vorige keer dat AEK Athene en Brighton & Hove Albion tegen elkaar speelden. Het eindigde toen in een 2-3 overwinning voor de Grieken in een spectaculaire wedstrijd.

AEK Athene Belangrijke spelers

Rekening houdend met de doelpuntenproductiviteit van dit seizoen in de Europa League, zou Matias Almeyda moeten kunnen beschikken over spelers als Domagoj Vida (1+0), Ehsan Haji Safi (0+1), Levi Garcia (0+1), Mijat Gacinovic (1+0), Niclas Eliasson (0+1), Nordin Amrabat (0+1), Orbelin Pineda (1+0), Petros Mantalos (0+1) en Ezequiel Ponce (1+0) voor de komende wedstrijd.

Brighton & Hove Albion Belangrijke spelers

Voor Brighton & Hove Albion zijn enkele van de meest effectieve spelers dit seizoen die momenteel beschikbaar zijn voor selectie Pascal Gross (1+0), Ansu Fati (2+1), Joao Pedro (4+0) en Simon Adingra (1+2).

AEK Athene - Brighton & Hove Albion Topscorers

Brighton & Hove Albion hoopt dat Joao Pedro de tegenstander wat schade kan toebrengen door een doelpunt toe te voegen aan zijn 4 doelpunten in de 4 Europa League wedstrijden tot nu toe.

Voorspelling AEK Athene - Brighton & Hove Albion

AEK Athene - Brighton & Hove Albion Opstellingen

AEK Athene vermoedelijke opstelling: Stankovic, Sidibe, Vida, Callens, Mohammadi, Mantalos, Szymanski, Pineda, Eliasson, Zuber, Gacinovic

Brighton & Hove Albion vermoedelijke opstelling: Verbruggen, Veltman, Van Hecke, Dunk, Lamptey, Gross, Gilmour, Adingra, Lallana, Fati, Ferguson

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!