back arrow

SPORT

Win VIP-tickets voor de UEL-finale

Laatste update 06-05-2024

5 min leestijd

promotional image

Wil jij samen met een vriend(in) de finale van de UEFA Europa League bijwonen? Dat kan! BetCity geeft namelijk 8 VIP-tickets weg voor de finale in Ierland, Dublin. In dit artikel lees je meer over deze unieke actie!

VIP-tickets UEFA Europa League-finale

Wil jij de finale van de UEFA Europa League op 22 mei 2024 bijwonen? Dat kan! Wij geven namelijk 8 VIP-tickets voor de UEFA Europa League-finale. Doe mee aan ons Champions Toernooi #14 en maak kans op deze tickets. Over een aantal weken is het eindelijk tijd voor de finale. Het dit seizoen nog altijd ongeslagen Bayer Leverkusen lijkt na een 0-2 overwinning op Roma in de heenwedstrijd al zo goed als zeker van een ticket voor de finale van de UEFA Europa League. Atalanta en Marseille strijden in de andere halve finale om een plek in de finale. De nummers 1, 2, 3 én 4 van het leaderboard winnen allemaal 2 VIP-tickets voor de finale. Naast de tickets voor de finale van de UEFA Europa League win je ook een hotelovernachting en een heen- en terugvlucht. Wist je al dat BetCity en de UEFA Europa League een partnership hebben? Lees hier alle partnerships van BetCity.

UEFA Europa League-finale 2023

Vorig seizoen namen Sevilla en Roma het in de finale van de UEFA Europa League tegen elkaar op. Na 35 minuten kwam Feyenoord-beul Roma op een 0-1 voorsprong. Paulo Dybala opende de score, maar na 55 minuten maakte Sevilla gelijk. AS Roma-verdediger Gianluca Mancini maakte een eigen doelpunt. Na 120 minuten was de stand nog altijd 1-1, waardoor er penalty's aan te pas moesten komen. Gonzalo Montiel, Ivan Rakitić, Erik Lamela en oud-Ajacied Lucas Ocampos waren namens Sevilla van de strafschopstip trefzeker, terwijl Roma slechts één van de 3 penalty's wist te benutten. Vorig jaar kregen de toeschouwers van de UEFA Europa League absoluut waar voor hun geld. Doe deze week mee aan ons Champions Toernooi en wie weet zien wij jou terug in Dublin!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!