back arrow

SPORT

Wat is het salaris van Cristiano Ronaldo bij Al-Nassr?

Laatste update 21-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Eind december 2022 werd de voetbalwereld opgeschrikt door een bizarre transfer! De Portugese superster Cristiano Ronaldo besloot om Europa te verlaten en te gaan voetballen in Saudi-Arabië. Ronaldo tekende een contract tot de zomer van 2025 bij Al-Nassr. Een zeer lucratieve deal voor de doelpuntenmaker, want Ronaldo werd in één klap de best betaalde voetballer ooit.

Salaris van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo koos overduidelijk niet voor sportieve ambities, maar voor het grote geld. De Portugees incasseert bij Al-Nassr namelijk een monsterbedrag. Daar blijft het niet bij, want er staan ook tal van bonussen klaar voor de voetballer. In december 2022 mocht Ronaldo ook nog een bedrag van €100 miljoen bijschrijven, namelijk het tekengeld. Ronaldo kan binnen 2,5 jaar tijd dan ook ruim €600 miljoen verdienen bij de Saudische voetbalclub. Bekijk hieronder hoeveel geld de voetballer mag bijschrijven op zijn bankrekening:
  • Per jaar: €200 miljoen (inclusief bonussen)
  • Per week: €3,83 miljoen
  • Per dag: €547.776
  • Per uur: €22.824
  • Per seconde: €6,34

Sponsordeals Ronaldo

De miljoenen stromen binnen op de rekening van de wereldberoemde voetballer. Het gaat dan niet alleen op zijn salaris bij Al-Nassr. Ronaldo ging namelijk ook de samenwerking aan met diverse sponsoren. De aanvaller speelt bijvoorbeeld op de schoenen van Nike, waarvoor Ronaldo al meer dan €16 miljoen per seizoen ontvangt. Andere sponsoren van de speler zijn Tag Heuer, Herbalife Nutrition, MTG, Altice en Clear.

Wedden op Cristiano Ronaldo

Alle voetbalwedstrijden van Al-Nassr worden pre-match en live aangeboden bij BetCity! Je kan ook wedden op de prestaties van Cristiano Ronaldo. Je kan bijvoorbeeld een inzet plaatsen op één of meerdere doelpunten van de bekende aanvaller. Een assist is ook altijd nog een optie! Er kan ook ingezet worden op tal van andere clubs, zoals Ajax Amsterdam, Feyenoord, Real Madrid en FC Barcelona.