back arrow

SPORT

Dit wordt het weekend #7

Laatste update 22-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

De zevende editie van ‘Dit wordt het weekend’ staat in teken van een geweldig weekend. Menig topwedstrijden staan voor de boeg en de GP van Japan staat ons te wachten. Kortom, het wordt een topweekend.

Het idee

Wekelijks lichten wij voor jullie 3 wedstrijden uit, waar een betslip uit komt rollen. Elk weekend lichten wij voor jullie 3 elementen uit: de Wedstrijd van de Week, de verrassing van het weekend en het zekerheidje.

Wedstrijd van de Week

De eerste wedstrijd van ‘Dit wordt het weekend’ speelt zich af in de Eredivisie. De Wedstrijd van de week kan er namelijk maar één zijn: Ajax - Feyenoord. De Klassieker brengt altijd enorme belangen met zich mee en dit seizoen zal dit niet anders zijn.
De Amsterdammers verkeren in zwaar weer. Oorspronkelijk werd Ajax door de bookmakers als de favoriet aangewezen, maar de crowd dacht hier duidelijk anders over en heeft er inmiddels voor gezorgd dat de quoteringen zijn omgedraaid.
Én terecht. Ajax pakte in de laatste 3 ED-duels slechts één punt. Ter vergelijking, Feyenoord verpulverde in deze wedstrijden Almere City (6-1), FC Utrecht (1-5) en sc Heerenveen (6-1). Daarnaast wonnen de Rotterdammers de laatste ontmoeting met Ajax in de Johan Cruijff ArenA (2-3).
Wij verwachten dat Feyenoord ten koste van Ajax de 3 punten gaat pakken. In de Nederlandse hoofdstad levert je dit maar liefst 2.40 keer je inzet op.

Verrassing van het weekend

In de Serie A nemen de verrassing in positieve én negatieve zin het tegen elkaar op. Zondagmiddag gaat het grote Internazionale op bezoek bij Empoli. Ondanks een mogelijk logisch resultaat in Stadio Carlo Castellani zijn de odds torenhoog.
Empoli heeft een dra-ma-ti-sche start van het seizoen achter de rug. De thuisploeg verloor de eerste 4 competitiewedstrijden en is de hekkensluiter van de Serie A. Sterker nog, Empoli wacht nog altijd op de eerste treffer van het seizoen 23/24. Het doelsaldo na de eerste 4 duels? 0-12. In de laatste speelronde ging Empoli met 7-0 (!) ten onder tegen het kwakkelende AS Roma.
Internazionale is in de Serie A nog de enige foutloze ploeg. Viermaal werd er gewonnen en - in tegenstelling tot Empoli - is het doelsaldo van de bezoekers juist indrukwekkend: 13-1. Simone Inzaghi spaarde afgelopen woensdag in de UEFA Champions League tegen Real Sociedad (1-1) de nodige spelers en Internazionale lijkt dan ook klaar voor de ontmoeting met Empoli.
Wij voorzien dat Internazionale wint van Empoli & het doel schoon houdt. Dit levert je 2.30 keer je inzet op.

Zekerheidje

Het zekerheidje speelt zich af in ons eigen kikkerlandje. In de zesde speelronde van de Eredivisie ontvangt RKC Waalwijk in de eigen thuisbasis FC Twente. Wat ons betreft is het wel duidelijk welke kant deze wedstrijd op zal gaan vallen.
FC Twente is geweldig begonnen aan het seizoen 23/24. Na de eerste 4 competitiewedstrijden zijn de bezoekers nog altijd foutloos. In de laatste speelronde werd Ajax met 3-1 verslagen. Doordat FC Twente geen Europees voetbal speelt ligt de focus volledig op de Eredivisie. Dit kan weleens in het voordeel spelen voor de ploeg van Joseph Oosting.
RKC Waalwijk verloor 4 van de eerste 5 competitiewedstrijden. PSV (0-4), NEC (3-0), AZ (1-3) en sc Heerenveen (3-1) waren allemaal met ruime cijfers te sterk voor de thuisploeg. Alleen het in crisis verkeren de Vitesse werd met 0-2 aan de kant gezet. Vorig seizoen had FC Twente geen kind aan RKC Waalwijk, zo won het tweemaal met overtuigende cijfers: 3-0 & 0-5.
Wij verwachten dat FC Twente na de ontmoeting met RKC Waalwijk met de 3 punten in de tas terug naar Enschede zal reizen. Dit levert je 1.58 keer je inzet op. Bekijk hier onze voorbeschouwingen & wedtips voor RKC Waalwijk - FC Twente.

Betslip

Een overwinning van Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA, Internazionale wint & houdt de nul tegen Empoli en FC Twente wint op bezoek bij RKC Waalwijk. Dit is onze betslip voor zondag 24 september, die je maar liefst 8.72 keer je inzet oplevert.
promotional image
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!