back arrow

SPORT

Dit wordt het weekend #6

Laatste update 14-09-2023

5 min leestijd

thumbnail

De zesde editie van dit wordt het weekend staat in teken van de terugkeer van het clubvoetbal. Vorige week was de betslip fout doordat we één doelpunt tekort kwamen van Engeland voor 14.60 keer je inzet. Nieuwe week, nieuwe kansen!

Het idee

Wekelijks lichten wij voor jullie 3 wedstrijden uit, waar een betslip uit komt rollen. Elk weekend lichten wij voor jullie 3 elementen uit: de Wedstrijd van de Week, de verrassing van het weekend en het zekerheidje.

Wedstrijd van de Week

De Wedstrijd van de Week van komend weekend speelt zich af in onze eigen Eredivisie. Zondagmiddag om 14:30 uur ontvangt FC Twente in de eigen thuisbasis Ajax.
De Amsterdammers hebben in de zomer een enorme metamorfose gehad en dit is het spel van Ajax absoluut (nog niet) ten goede gekomen. De ploeg van Joseph Oosting ruikt in de eigen Grolsch Veste dan ook bloed. Wij durven bij deze topper echter geen winnaar aan te wijzen.
Wij verwachten dat Steven Bergwijn ten minste één keer op doel weet te schieten. In 8 van de laatste 9 competitiewedstrijden - waaronder tegen FC Twente - was deze bet winnend. In het seizoen 2023/24 kent deze weddenschap nog altijd een 100% score. Ten minste één schot tussen de palen van de Ajax-aanvoerder levert je 1.68 keer je inzet op. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtip voor FC Twente - Ajax.

Verrassing van het weekend

De verrassing van het weekend kan in onze ogen maar één club zijn: Olympique Lyon. In negatief opzicht dan wel te verstaan. De Fransen zijn dramatisch aan het seizoen begonnen en zijn na de eerste 4 competitiewedstrijden de hekkensluiter van de Ligue 1.
Tot op heden werd er slechts één punt gepakt. Zowel RC Strasbourg (2-1), Montpellier HSC (1-4) als Paris Saint-Germain (1-4) was te sterk voor Olympique Lyon. Alleen tegen OGC Nice werd er één punt gepakt (0-0). De laatste 4 wedstrijden van de voorbereiding op het seizoen 2023/24 gingen ook allemaal verloren, dus zijn de matige prestaties van Olympique Lyon eigenlijk wel een verrassing?
Promovendus Le Havre is uitstekend begonnen aan het prille seizoen. In eigen huis won het met 3-0 van FC Lorient, terwijl Stade Brest nipt met 1-2 te sterk was. Buitenshuis is Le Havre nog ongeslagen. Op bezoek bij zowel Montpellier als Stade Rennes werd met 2-2 gelijkgespeeld. Een dubbele kans van Le Havre levert je maar liefst 2.18 keer je inzet op.

Zekerheidje

Het zekerheidje het weekend speelt zich af in ons eigen kikkerlandje. In het Van Donge & de Roo stadion ontvangt Excelsior het gepromoveerde Almere City. De Rotterdammers zijn uitstekend begonnen aan het seizoen 23/24.
Dit is mede te danken aan Nikolas Agrafiotis. De 23-jarige spits wist namelijk in zijn eerste 4 competitiewedstrijden te scoren. In zijn laatste duel van vorig seizoen was de Serviër ook trefzeker en tegen Almere City zal Agrafiotis voor de zesde opeenvolgende wedstrijd in de Eredivisie willen scoren. De promovendus incasseerde in de eerste 4 duels maar liefst 14 tegentreffers en lijkt hiervoor de ideale tegenstander tegen een quotering van 2.40. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Excelsior - Almere City.

Betslip

Eén doelpunt van Engeland tegen Oekraïne (1-1) kwam we tekort voor een quotering van 14.60. Zo wist Scott McTominay te scoren en VVV-Venlo te winnen op bezoek bij Telstar. Voor het komende weekend is het rijtje als volgt: Steven Bergwijn schiet op doel tegen FC Twente (1.68), Le Havre verliest niet op bezoek bij Olympique Lyon (2.18) en Nikolas Agrafiotis scoort tegen Almere City (2.40). Dit levert je een rijtje op van 8.79 keer je inzet op.
promotional image
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!