back arrow

CLUB SPORT

Dit wordt het weekend #3

Laatste update 13-10-2023

5 min leestijd

thumbnail

De Grand Prix van Zandvoort en alle Europese grootmachten in actie in één weekend. Dit klinkt als muziek in de oren. Wij kijken in ieder geval enorm ernaar uit!

Het idee

Wekelijks lichten wij voor jullie 3 wedstrijden uit, waar een betslip uit komt rollen. Elk weekend lichten wij voor jullie 3 elementen uit: de Wedstrijd van de Week, de verrassing van het weekend en het zekerheidje.

Wedstrijd van de Week

De Game of the Week is deze week geen voetbalwedstrijd. Onder meer Ajax, PSV en AZ komen vanwege een Europees duel in aantocht dit weekend niet in actie, terwijl er geen echte toppers op de planning staan.
De Wedstrijd van de Week is de Grand Prix van Zandvoort. Max Verstappen gaat in eigen land op jacht naar de negende (!) opeenvolgende zege in de Formule 1. Een nieuwe overwinning van Verstappen levert je echter slechts 1.30 keer je inzet op. Dit is niet interessant voor deze rubriek. Let op, er komt een zéér interessante bet aan voor de Grand Prix van Zandvoort…
Wij verwachten dat Max Verstappen de snelste ronde rijdt. Dit levert je 1.67 keer je inzet op. In 3 van de laatste 4 GP’s was deze bet winnend. Wedden op Formule 1 wordt steeds populairder en jij kan hier mee van profiteren.

Verrassing van het weekend

Niet Erling Haaland of Mohammed Salah, maar Solly March van Brighton & Hove Albion is na de eerste 2 speelrondes de topscorer van de Premier League. Tegen Luton Town was de 29-jarige aanvaller eenmaal trefzeker, terwijl de Engelsman tegen Wolverhampton Wanderers 2 keer het net wist te vinden.
Wij voorzien zaterdagavond tegen West Ham United een nieuwe treffer van March. De quotering? 3.25!

Zekerheidje

Het zekerheidje is wat ons betreft duidelijk: Real Madrid gaat tegen Celta de Vigo ten minste 2 keer scoren. In de laatste 14 (!) ontmoetingen tussen deze ploegen was deze bet winnend.
Daarnaast verkeert Real Madrid simpelweg in bloedvorm. De eerste 2 duels van La Liga werden op overtuigende wijze gewonnen: 0-2 vs. Athletic Bilbao & 1-3 vs. Almería. Celta de Vigo verloor daarentegen de eerste en enige thuiswedstrijd van het seizoen 2023/24 met 0-2 van Osasuna. Als Osasuna al 2 keer weet te scoren tegen Celta de Vigo, laat staan Real Madrid… En dat voor maar liefst 1.61 keer je inzet!

Betslip

De betslip voor komend weekend is als volgt: Max Vertappen rijdt op Zandvoort de snelste ronde, Solly March scoort tegen West Ham United en Real Madrid scoort minimaal 2 keer tegen Celta de Vigo. De totale quotering van deze bet is 9.41. Klik hier om deze betslip mee te spelen.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!