BetCity Shield
thumbnail

Dit wordt het weekend #2

Laatste update 18-08-2023

5 min leestijd

Vorige week is deze rubriek door BetCity in het leven geroepen en uiteraard staat er deze week weer een nieuwe editie van ‘Dit wordt het weekend’ voor jullie klaar.

Het idee

Wekelijks lichten wij voor jullie 3 wedstrijden uit, waar een betslip uit komt rollen. Elk weekend pakken wij voor jullie 3 onderdelen: de Wedstrijd van de Week, de verrassing van het weekend en het zekerheidje.

Wedstrijd van de Week

De Game of the Week is ongetwijfeld Tottenham Hotspur - Manchester United. Erik ten Hag hoopt in Londen de tweede opeenvolgende zege van het seizoen 2023/24 te boeken.
Tottenham Hotspur heeft met het vertrek van Harry Kane naar Bayern München enorm veel kwaliteit ingeleverd. Manchester United verloor daarentegen geen belangrijke spelers, maar wist Mason Mount, André Onana en Rasmus Hojlund naar Manchester te halen.
Wij durven wel in te zetten op een overwinning van The Red Devils. Een zege van Manchester United levert je maar liefst 2.43 keer je inzet op. De Spurs wonnen slechts één van de laatste 4 competitiewedstrijden (1G, 2V), terwijl Manchester United de laatste 5 duels in de Premier League wist te winnen. Daarnaast waren 4 van de laatste 5 onderlinge wedstrijden een prooi voor Manchester United (1G).

Verrassing van het weekend

De fans van Aston Villa hadden hoge verwachtingen voorafgaand aan het seizoen, maar zijn direct met de neus op de feiten gedrukt. Het team van Unai Emery ging in de eerste speelronde met maar liefst 5-1 ten onder tegen Newcastle United.
Tegen Everton wil Aston Villa zich herstellen van deze domper, maar wij voorzien een nieuwe tegenslag voor de thuisploeg. Everton ging in de eerste speelronde met 0-1 onderuit tegen Fulham, maar liet goed voetbal zien. De ploeg uit Liverpool kwam zelfs tot 19 doelpogingen en een Expected Goals van 3.07. Wij voorzien een stunt van Everton op Villa Park, wat je maar liefst 5.50 keer je inzet oplevert.

Het zekerheidje

Excelsior - Ajax is de laatste wedstrijd die in deze rubriek wordt uitgelicht. Bij deze ontmoeting denken wij direct aan één ding: doelpunten. Tijdens de laatste edities van Excelsior - Ajax vlogen de goals je om de oren.
De laatste 4 ontmoetingen tussen deze ploegen zagen maar liefst 29(!) treffers; 1-4, 7-1, 6-2 & 1-7. Daarnaast won Excelsior de eerste competitiewedstrijd met 3-4 op bezoek bij NEC, terwijl de Amsterdammers in de eigen Johan Cruijff ArenA met 4-1 te sterk waren voor Heracles Almelo.
Op over 3.5 goals in het Van Donge & de Roo stadion staat een quotering van 1.91. Wat ons betreft is dit de ideale weddenschap om deze rubriek mee af te sluiten.

Betslip

Wij hebben in de tweede editie van dit wordt het weekend gekozen voor een overwinning van Manchester United, een zege van Everton en ten minste 4 doelpunten bij Excelsior - Ajax. Deze bets in één combinatie levert je maar liefst 23.79 keer je inzet op. Klik hier om deze weddenschappen direct in je betslip te krijgen.

Voorbeschouwingen

Wij hebben voor deze 3 wedstrijden ook uitgebreide voorbeschouwingen met wedtips voor jullie klaar staan. Check ze hieronder! Tottenham Hotspur - Manchester United Aston Villa - Everton Excelsior - Ajax

Betcity Academy

thumbnail

BetCity Betslip #16: Super Sundayyy!

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Feyenoord - PSV, Tottenham Hotspur - Manchester City & Le Havre - Paris Saint-Germain.

5 min leestijd

thumbnail

BetCity Betslip #15: Ajax & AZ hopen op een wonder!

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Marseille - Ajax & AZ - Zrinjski Mostar.

5 min leestijd

thumbnail

Bet Builder Feyenoord - Atlético Madrid: 7.00 keer je inzet!

Feyenoord - Atlético Madrid staat voor de boeg. Dinsdagavond om 21:00 uur wordt deze kraker in De Kuip afgetrapt. Een do-or-die wedstrijd voor de Rotterdammers. Wij hebben voor jou een Bet Builder klaarstaan, met maar liefst 7.00 keer je inzet.

5 min leestijd

thumbnail

Game of the Week: Multi Wild 8 Player

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat er weer een splinternieuw spel in de schijnwerpers staat bij BetCity! De Game of the Week is een spannende nieuwe gokkast uit de spelcollectie van Stakelogic. Multi Wild 8 Player is een absolute klassieker en zal bij veel spelers het authentieke gevoel van de gokkast opwekken. Natuurlijk kan je de Multi Wild 8 Player gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

5 min leestijd